• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi akşamlar kızlar sgklı çalışanlara aşı geleceğini açıkladı sağlık bakanı. Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Perşembe günü kontrolüm var doktoruma danışıcam ancak ben olmayı düşünmüyorum
Ben pazartesi danışacağım doktoruma, ben olma taraftarıyım. Bu haftasonunda 13.haftama gircem. Şöyle 2-3 hafta sonrasına düşünürüm olmayı. Temmuzda tam normalleşme olacağı için insanların temasları da artacak. Ben yan etkilerinin çok olduğunu bildiğim biontech’i istiyorum antikor seviyesi nedeniyle istiyorum ama doktorumun instagram paylaşımında hamilelerde sinovacı önerdiğini okumuştum.

Kızlar bebeğimi kaybetmişim… buraya bunu yazmak hoş değil biliyorum ama konuşulduğu için yazayım dedim. Herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
Çok üzgünüm :( ne gibi bir belirti oldu acaba ben pek okuyamadım kaçırdım orayı :(

Kızlar bebeğimi kaybetmişim… buraya bunu yazmak hoş değil biliyorum ama konuşulduğu için yazayım dedim. Herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
Cok uzgunum 😔guzel haber gelir diye dua ediyordum. Allahım sgalık sıhhat versin ınsallah yakın zamanda saglıkla evladına kavvusursun

Yaralı olmanıza rağmen bizim için hala güzel dileklerde bulunuyorsunuz inşallah Allah en hayırlı zamanda gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼

Benimde lekelenmem varda doktor bana progestan verdi 4 gündür kullanıyorum hala tam geçmedi. Sizin geçti mi acaba merak ettim de 😳
Benim kanamam ya da lekelenmem yok ama ara ara cok nadir karin agrim oluyor bir doktor agrilarimin bebekle ilgili olmadigini soyledi diger kendi doktorum kesemin tam yerlesmedigini ondsn agri yapabilecegini soyledi.... Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize

Ya ben 7+2 de gittim kalp atımları vardı bana 12.haftada gelmem söylendi siz 8.haftada tekrar neden gittiniz şikayetleriniz mi vardı :(
Çok fark var arada iyi değil 2 haftada 1 gitmek lazım ama çoğu özel doktor 2.hafta için para alınmadığı için muayene etmiyo ayda bir gelsin paramı alıyım modunda halbuki ani ölümler olabiliyo farkedilmezse anneye zarar verebiliyo

Rabbim hakkında hayırlısını veren canım inşAllah. Ama bir an önce doktora git bence

😅aynen buldun canım . Yaş kaç senin ? Doktor ne dedi peki canım gittin mi ?

Rabbim olmayanlara versin . Evet zor 3 tane zorken 4 cü geliyor . Ama her zorluğun bir kolaylığı vardır 🥰 Rabbim büyüktür .
Yaşım 28. Şimdi geldim doktordan kalp atışını dinletti muayene bitene kadar agzından çıkan tek kelime bu kalp atışi başkada bisey demedi

Benim kanamam ya da lekelenmem yok ama ara ara cok nadir karin agrim oluyor bir doktor agrilarimin bebekle ilgili olmadigini soyledi diger kendi doktorum kesemin tam yerlesmedigini ondsn agri yapabilecegini soyledi.... Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
Amin inşallah 🙏 Hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi 🙏🥰

Kızlar iki gündür çok kötüyüm. Daha önce de yazdım sanırım benim eşim 1 aydır yurt dışında. Cüzdanını pasaportunu çaldırmış. Normalde haftaya gelecekti. Kimlik pasaport kaybetme, çaldırma işlemlerinde prosedürler o kadar uzunmuş ki aklımı kaçıracak gibiyim. 2 gündür nüfusla emniyet arasında mekik dokuyorum. Hem bu koşuşturmacadan dolayı çok bitkinim hem de iki gündür ağla ağla içim çıktı. Eşimin gelmesi en iyi ihtimal 2 hafta 3 haftaya da uzayabilir. Hem eşime çok sinirliyim, hem bu bürokrasiye. Bir yandan da bebeğime üzülüyorum. Ben ağladıkça da karnım kasılıyor. Ama kendimi durduramıyorum.

Kızlar iki gündür çok kötüyüm. Daha önce de yazdım sanırım benim eşim 1 aydır yurt dışında. Cüzdanını pasaportunu çaldırmış. Normalde haftaya gelecekti. Kimlik pasaport kaybetme, çaldırma işlemlerinde prosedürler o kadar uzunmuş ki aklımı kaçıracak gibiyim. 2 gündür nüfusla emniyet arasında mekik dokuyorum. Hem bu koşuşturmacadan dolayı çok bitkinim hem de iki gündür ağla ağla içim çıktı. Eşimin gelmesi en iyi ihtimal 2 hafta 3 haftaya da uzayabilir. Hem eşime çok sinirliyim, hem bu bürokrasiye. Bir yandan da bebeğime üzülüyorum. Ben ağladıkça da karnım kasılıyor. Ama kendimi durduramıyorum.
Sakin olun. Bebeğinize zarar bu kadar stres. Allah kötü bir durum yaşatmasın, bunlar gelir geçer.

Laboratuvar farkı olabilir. Telaşlanmayın. Kalp atışını duyduysanız bence sorun yoktur. Testi doktor mu istedi?
Evet kanamamve dusuk riskim vardi zaten dun keseyi bebegi ve kalp atisini gosterdiler bugun gittim keseyi gormekte zorlandilar bulankti bendee gordum cnku kesemin yaninda kanama alanida vardi onceden baktiklarinda ama bisi soylemek icin erken dedi bthcg ne bakalm 2 gun snra gel kese ve bebek gelismisse sknti yktr ama gelismemisse kurtaj dedi :KK43:

Back
X