• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normal 🙈 cinsiyeti de söyledi doktor 🥲 gözlerim dolu dolu
Ben de yazdınız mı diye bakmak için girdim .Sabah mesajınızı okumuştum.Gozunuz aydın.Saglikla ilerlesin inşallah .Darısı bize .Cinsiyeti nasıl söyledi .Daha erken degil mi?Ben de yarın gidicem de tahmin eder mi acaba ?Kesin mi dedi.?

Kizlar benim doktorum bazı testler istemişti .Bugün sağlık ocağından sonuclarini aldım .Yarın doktoruma gösterecegim ama kafama takıldı. Birkaç degerim yüksek çıkmış ama referans değerinin 1 ya da 2 değer üstü onlara takilmadam ama trombosit değerim 142 ve 424 arasında olması gerekirken 435 çıkmış .Anlayan var mı!Bir sorun olur mu sizelce?Zaten tiroid rahatsızlığım var bir de bunu görünce moralim çok bozuldu .😔😔

Güzel haberler gelince mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun. Yarın da ben gideceğim kan testi hemen çıkıyor mu ?
Darısı başınıza İnşaAllah kuzum kan testi sonucu bir hafta sonra çıkıyormuş ama sorun varsa genelde görüyoruz dedi doktor kan testi de güzel çıkar büyük ihtimal dedi İnşaAllah yarabbim 🤲❤️

Darısı başınıza İnşaAllah kuzum kan testi sonucu bir hafta sonra çıkıyormuş ama sorun varsa genelde görüyoruz dedi doktor kan testi de güzel çıkar büyük ihtimal dedi İnşaAllah yarabbim 🤲❤️
Evet ölçümlerde sorun yoksa bir problem çıkmaz. İnşallah teşekkür ederim . 🙏

Ben de yazdınız mı diye bakmak için girdim .Sabah mesajınızı okumuştum.Gozunuz aydın.Saglikla ilerlesin inşallah .Darısı bize .Cinsiyeti nasıl söyledi .Daha erken degil mi?Ben de yarın gidicem de tahmin eder mi acaba ?Kesin mi dedi.?
Kesin konuştu kuzum erkek dedi Allah razı olsun darısı başınıza İnşaAllah canım 🤲 sizlere de hep dua ediyorum 🤲 benim 12+3 şuan gebeliğim ve cinsiyet konusunda emindi ben inanmak istemedim ama eltim benim de perinatoloji 11.haftada görmüştü ve doğruydu dedi 😊

Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum
Benim doktorum da , kesinlikle önermiyorum olmayacaksın , dedi.yeterince çalışma yok demişti. sanırım riskli grupta olanlara daha çok öneriyorlar.

Kesin konuştu kuzum erkek dedi Allah razı olsun darısı başınıza İnşaAllah canım 🤲 sizlere de hep dua ediyorum 🤲 benim 12+3 şuan gebeliğim ve cinsiyet konusunda emindi ben inanmak istemedim ama eltim benim de perinatoloji 11.haftada görmüştü ve doğruydu dedi 😊
Ayy hayırlısı olsun .Ben de yarın 12+0 olacağım .Sağlıklı olsun kuzularimiz her şeyden once ama benim de bir kziim var gönlümden erkek geçiyor .O yüzden meraklandim .🙂

Herkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlar :( Benim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..

Herkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlar :KK43: Benim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..
Umarım progestanla atlatırsınız, benimde 6. Hafta civarında kanama olmustu , progestanla atlatmıştım, şimdi dozu düşürdük, 4 gün içinde bırakacağım, tedirgin olmuyor değilim, hersey yolunda gitsin inşallah..

Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum
Bnde günlerdir bu Asi konusunu düşünüyorum nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyor doktorunuz bir rahatsızlığınız falan mı War
Ben aşı olma konusunda kararsızım. korona geçirdim yaklaşık 8 ay geçti. Antikor değerlerime baktırıp 5. Ayımda karar vereceğim
Bn geçirmedim ama korkuyorum ya gebe iken gecirirsem diye aşı konusunda çok kararsızım ne yapmamız lazım bilmiyorum ne doğru ne yanlis
Evet canım ondan oldugunu dusunuyorum 2 gun dinlenince duzeldım yıne de gittim d-dimer degerıme baktırdım normaldi kan sulandırıcı ıcmeye baslayacagım tekrar ama kanamam oldugu ıcın bıraktırmıstı dr yine olur diye cesaret edemiyorum.
D.dimer değeri nedir bnde kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum alakası olabilirmi bununla

Umarım progestanla atlatırsınız, benimde 6. Hafta civarında kanama olmustu , progestanla atlatmıştım, şimdi dozu düşürdük, 4 gün içinde bırakacağım, tedirgin olmuyor değilim, hersey yolunda gitsin inşallah..
Umarım canım. Benim Kasım ayında aynı anda hem düşük hem dış gebelikten ameliyatım olmuştu. Düşen bebeğim tahminine göre bu haftalardaydı tam bilmiyorum çünkü adet olmaya devam ediyordum gebelikten haberim yoktu. O yüzden zaten tedirginim umarım herşey yolunda gider. Size de geçmiş olsun Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın

Genelde bu tip belirsiz konularda çekimser kalır doktorlar, doktorunuz çok fazla güveniyor sanırım, ya da sizi riskli gruba mı sokuyor, bir hastalığınız var mı
Hayır yok baya güveniyor aynen öyle yani cok tatlı cokda sıcak kanlı bi doktor değistirmek istemiyorum ama o kadar kararlı ki hayır ama senin canın ve bebeğin canı daha önemli işte aşı şart falan diyo ve ben olmak istemiyorum diye net söyledigim halde hic dinlemiyo

Bnde günlerdir bu Asi konusunu düşünüyorum nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyor doktorunuz bir rahatsızlığınız falan mı War

Bn geçirmedim ama korkuyorum ya gebe iken gecirirsem diye aşı konusunda çok kararsızım ne yapmamız lazım bilmiyorum ne doğru ne yanlis

D.dimer değeri nedir bnde kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum alakası olabilirmi bununla
Hayır hic bi kronik hastalığım yok ama baya güveniyo galiba aşıya anlayamadıgım bi sekilde ve ben olmak istemiyorum diyorum ama hic yani dinlemiyor bile

Back
X