- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi bakalımSelammm ben de kontrolden çıktım. 11+6. İkili test yaptırdım usgde sıkıntı yok cinsiyete de kız dedi çok mutlu oldumbir oğlum var. Baya emin konuştu.. 1 aya belli olur iyice
![]()
Aslında ben de şaşırdım hiç beklemiyodum söylemesini ama çat diye söylediHaydi bakalımbaya erken öğrenmişsin darısı başımıza
![]()
Kız bebeği öyle erken haftalarda söylemeye çekinirler ama demek ki baya emin.Aslında ben de şaşırdım hiç beklemiyodum söylemesini ama çat diye söyleditahmin edebilir misiniz dedim tabi ederim kız dedi
![]()
Devlet paralı değil tabi sosyal güvence olmassa ne kadar muayene ücreti alınır bilmiyorum özellerde 100 TL ile 300 arasıdır ama şehrine göre değişirKızlar ben belki 9 temmuzdan sonra Türkiye’ye gelmeyi planlıyorum tatile inşAllah.
burdaki randevumu beklemicem gelip orda gidecem doktora inşAllah .
Ben size sorum şu muayene ücretleri ortalama ne kadar hem develer için hem özel için ?
Teşekkür ederim . Önceden bilgim olsun . Yok sosyal güvence maalesef .Devlet paralı değil tabi sosyal güvence olmassa ne kadar muayene ücreti alınır bilmiyorum özellerde 100 TL ile 300 arasıdır ama şehrine göre değişir
Canım kan değerlerin me çıktıSelammm ben de kontrolden çıktım. 11+6. İkili test yaptırdım usgde sıkıntı yok cinsiyete de kız dedi çok mutlu oldumbir oğlum var. Baya emin konuştu.. 1 aya belli olur iyice
![]()
valla bende rahatladım :) Benim de yaşım 34. yarın ikiliye giricem ultrasonda iyi çıkarsa yaş riskini kafaya takmamaya karar verdim.Merhaba, ben de kontrolden çıktım. İkili test yaptırdım. Ultrason da her şeyin normal olduğunu söyledi.yaşım 34 çok da sorun olacak bir yaş değil dedi. Biraz rahatladım . Fetal DNA testini sonraya bırakacağım .
0.26 ile 0.30 arasinda pek bir fark yok gibi ama doktora neden boyle soyledigini sorsaydinizKızlar merhaba biraz önce kontrolden çıktım bebek 13 haftalık olmuş çok şükür. Geçen hafta ikili test için kan vermiştim riskler düşük çıktı ancak FB hcg Mom değeri 0.26 çıktı. Doktor bu değeri yuvarlak içine aldı ve daha sık kontrole gelmeniz gerekli dedi. Normal değer 0.3 olmalı dedi. Ben de korktum bu konuda bilgisi olan var mı?
Bana erkek gibi geldiBende miniğimi gördüm geldim bugün şükürler olsun Bi sıkıntı yok 9+5günlük buda resmi kuzum cinsiyet tahminleri gelsin bakalım![]()
Ben de 34 yaşındayım bir önceki gebeliğimdeki gibi çok güvendiğim bir perinatoloğa detaylı yaptırıcam inşallah...valla bende rahatladım :) Benim de yaşım 34. yarın ikiliye giricem ultrasonda iyi çıkarsa yaş riskini kafaya takmamaya karar verdim.
Doktora sordum açıklamasından pek birşey anlamadım yüksek bir değer değil ama biraz farklı çıkmış kontroller daha sık olacak dedi0.26 ile 0.30 arasinda pek bir fark yok gibi ama doktora neden boyle soyledigini sorsaydiniz
Çok değişken, devlette sgk olmayan ne ödüyor onu bilmiyorum ama özelde butik özel hastanelerde 150 tl’den başlayıp Acıbadem’e falan giderseniz 800’lere varır. Kliniklerde de daha uygum semtlerde 200’lerden nişantaşı doktorlarına giderseniz 1500’e varılır. Şehre göre de değişiyor. Benim verdiğim fiyatlar istanbul. Tahlil verirseniz üstüne yüzlerce lira daha eklenirKızlar ben belki 9 temmuzdan sonra Türkiye’ye gelmeyi planlıyorum tatile inşAllah.
burdaki randevumu beklemicem gelip orda gidecem doktora inşAllah .
Ben size sorum şu muayene ücretleri ortalama ne kadar hem develer için hem özel için ?
canını sıkma bence. kan sulandırıcı kullanıyor musunDoktora sordum açıklamasından pek birşey anlamadım yüksek bir değer değil ama biraz farklı çıkmış kontroller daha sık olacak dedi
Bende 1 kere hissettim eşim güldü kimseye diyemedimYuppiiii yalnız değilmişim![]()
Ben içiyorum limonlu soda doktorum icebilirsin dediYa soda içebiliriz dmi kızlar
Himm 40'i gectim ben gun olarak oley40+ yaşlarda olunca özel sigorta kapsıyor ama onun harici kapsamiyormuş bence ikili dörtlü yerine keşke bunu yapsalar da daha net sonuçlar alsa insanlar .Çok fahiş fiyatlar veriyorlar.