• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhabalar kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah sağlıkla gelir.. Benim beklenmeyen gebelik oldu ilki tüp bebekti 4 yılın sonunda oldu korunmuyorduk tabi olmaz diye ama oldu🙃 ilk çocuğum 21 aylık aranizda benim gibi olan var mi? Emzirmeye de devam ediyorum bu süreçte
2 sine nasıl yetişecem diye endişeler taşıyorum.. Daha bezden ayrılmadi aynı yatakta yatıyoruz😬
Yaaa Allah yardım etsin, ne güzel süpriz olmuş size aramadan kardeş geliyor, biraz zorlancaksınız ama ikisi birlikte büyür sonra rahat edersiniz

Ya soda içebiliriz dmi kızlar
Ben günde bir tane muzla beraber sade soda içiyorum. İlk gebeliğimde çok çektim magnezyum eksikliğinden, geceleri bacaklarıma kramplar girer, ellerim uyuşurdu. Şimdiden önlem amaçlı başladım bakalım faydası olur inşallah.
Yalnız meyveli değil de sade tercih ederseniz çok daha iyi olur.

Kızlar, bir arkadaşımız burda ramzi teorisini yazmıştı kimdi o mesajı bulamadım. Teoriyle ilgili foto göndermişti hatta.. 🙈

Kızlar bugün dr.kontrolum vardı ilk defa eli ayağı hareket halinde gördüm ense kalınlığı iyi dedi ikili üçlü testten bahsetti yasin var o yüzden risk çıkar ama kesin sonuç olmaz dedi riskli çıkarsa bebeği aldirirmisin deyince yok asla dedim o halde o testlere gerek yok sadece 20 haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi d vitamini demir ilacı verdi

Çok değişken, devlette sgk olmayan ne ödüyor onu bilmiyorum ama özelde butik özel hastanelerde 150 tl’den başlayıp Acıbadem’e falan giderseniz 800’lere varır. Kliniklerde de daha uygum semtlerde 200’lerden nişantaşı doktorlarına giderseniz 1500’e varılır. Şehre göre de değişiyor. Benim verdiğim fiyatlar istanbul. Tahlil verirseniz üstüne yüzlerce lira daha eklenir :KK43: burda sgk, tamamlayıcı, özel sigortanız yoksa pahalı olur, ama para biriminiz euro ise uyguna da gelebilir :) sanıyorum yine de çoğu ülkeye göre daha uygun fiyatlıymış sağlık sistemimiz.
Canım burda 100/100 devlet karşılıyor . O yüzden doktor konusunda sıkıntımız yok . Ama Türkiye’de SGK flan olmayınca mecbur hepsi cebimden çıkacak . Zaten gelirsem Erzurum’da olacam .

Eklentiler

• IMG-20210617-WA0017.webp
    IMG-20210617-WA0017.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 53
Ay yerim seni tombik şey 😍
Karından ultrasonsa kız canım ramziye göre 😍
11-12 civarı varsa onu da nuba göre yorumlarız atın kızlar 🤣🤣
Su an 10+5 12.hafta civarı gidecem bakalım bi ağzın bal yesin 😍😍😍

Allah'ım konuyu biliyorsun çok amin hayırlısı inşallah 🙏🙏😍

A
+ nın üstünde bi çizgi var canım dikkat ettiysen o nub oluyor. Yukarı doğru seninki büyük ihtimal erkek 😍

KIz olsa tatlı olurdu😀
artık at hırsızı falan diyemeyeceğim kendimin olunca, Ordan oraya koşuştururuz 😄😊
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil .

Back
X