• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar hamiş anneler 13.haftaya girdim en son 11+5te doktora gittim cinsiyet hakkında hiç birşey sölemedi siz ne zaman öğrendiniz meraktan ölücem resim eklesem tahmini olan bi el atabılırmı 😌 ilk bebeğim kız erkek farketmez Rabbim sağlık versin şimdiden teşekküler 🥰

Eklentiler

• 645BD3A5-4B3D-4025-9FBE-DC2796875C1D.webp
    645BD3A5-4B3D-4025-9FBE-DC2796875C1D.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ☺Doktorum bu kontrolde elevit pronatal multivitamin magnezyum ve omega 3 takviyesi almamı önerdi sabahları bir kaşıkta keçi boynuzu pekmezi yiyorum sizler neler kullanıyorsunuz 🥰

T tulperde nin yorumuyla doktorların ki uyusacak mi bakalım.Eger çoğunluk uyuşursa seni grubun yüce kadını ilan edeceğiz başgan 😂😂😂😂
Ahaha estağfirullah canlar 😍
Yalnız ramziyle tahminde bulunduklarım çok güvenmesin 🤣 onda yanılma çok oluyor.
Nubun güvenilirliği daha fazla kızlar..

Benim şu ağzımın tadı ne zaman yerine gelcek yediğim hicbir şey tat vermiyor herşeyi zorla yiyorum 🙄

Arkadaşlar hamiş anneler 13.haftaya girdim en son 11+5te doktora gittim cinsiyet hakkında hiç birşey sölemedi siz ne zaman öğrendiniz meraktan ölücem resim eklesem tahmini olan bi el atabılırmı 😌 ilk bebeğim kız erkek farketmez Rabbim sağlık versin şimdiden teşekküler 🥰
Bence bu bebiş kız yaa🥰

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ☺Doktorum bu kontrolde elevit pronatal multivitamin magnezyum ve omega 3 takviyesi almamı önerdi sabahları bir kaşıkta keçi boynuzu pekmezi yiyorum sizler neler kullanıyorsunuz 🥰
Bana da innate diye bi multivitamin
D vit damla
Bir de ferrum tablet verdi.
Onun dışında yeme-içme konusunda çok dikkat ettiğim söylenemez.
Sadece her sabah bir yumurta, hergün fındık-ceviz, meyve, sebze yemeye dikkat ediyorum. Bir bardak süt, ayran ya da kefir içiyorum günde.
Kırmızı et, balık, tavukla aram pek yok :( zorlasam da ayda birkaç defa anca tüketirim üçünü de :(
Bir de benim doktorum semizotu önerdi. Hergün yoğurtlayıp yemeye çalışıyorum zaten bayılırım tam bir otçulum 🤣
Arada kaçamaklarım da oluyor. Canım kola isterse bir bardak içiyorum mesela. Çikolata hamur işi cips falan da yediğim oluyor abartmadan.

Günaydınlar canlar hayırlı haftalar diliyorum 🤲❤️ Size birşey soracağım çalışan hamiş anneler kahvaltılarınızı evden mi getiriyorsunuz acaba ben bu aralar sabahları gözümü açamıyorum o yüzden hazırlayamıyorum evden getiremiyorum poğçe simit falan yiyorum bebeğe zararı olur mu böyle beslenmenin kendimi toparlamam lazım 😣
Simit ayran ❤ ben

Elevit te domuzdan elde edilmiş vitaminler var diyanete soruldu diyanet araştırmış evet varmış ama dinen içilebilir demişler sonuçta bize haram başka vitamin albilirsiniz nacizane tavsiyem genede siz bilirsiniz.

Back
X