Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım benımde bulantım çok çok az oldu 3gün kadar . Sonrası yorgunluk sadeceHamileliğin başından beri bulantısı olmayan var mı çok şükür 9+2 ye kadar sorunsuz geldik inşallah böyle devam eder
Benim de yok çok şükür kızımda da olmamıştı...Bel ağrım oluyor akşamları biraz buna şükür...Umarım benımde bulantım çok çok az oldu 3gün kadar . Sonrası yorgunluk sadece
Bel ağrısı bendede var sırt üstü yattıgımda çok daha fazla . Umarım biran önce doğururum ilk cocugumBenim de yok çok şükür kızımda da olmamıştı...Bel ağrım oluyor akşamları biraz buna şükür...
Nasıl bi belirti oluyo kasılmadaKızlar ya rahimde kasılma gördü yine doktor duphaston diye bi ilaç verdi kullanan var mı?
Nub kaçınca hafta da bakılıyor cuma günü kontrolüm var 10+4 olmuş olcazAhaha estağfirullah canlar
Yalnız ramziyle tahminde bulunduklarım çok güvenmesinonda yanılma çok oluyor.
Nubun güvenilirliği daha fazla kızlar..
11-14 arası canımNub kaçınca hafta da bakılıyor cuma günü kontrolüm var 10+4 olmuş olcaz
Bence bu bebiş kız yaaArkadaşlar hamiş anneler 13.haftaya girdim en son 11+5te doktora gittim cinsiyet hakkında hiç birşey sölemedi siz ne zaman öğrendiniz meraktan ölücem resim eklesem tahmini olan bi el atabılırmıilk bebeğim kız erkek farketmez Rabbim sağlık versin şimdiden teşekküler
![]()
bana da öyle geldi bacak arası boş gibiBence bu bebiş kız yaa![]()
Ayy inşallah rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin söleyınce paylaşıcamBence bu bebiş kız yaa![]()
11-14 arası canım
Foto atarım ben gene de11-14 arası canım
Aynen zaten ultrasonda birkaç gün ileri çıkarsa kurtarır ucundanFoto atarım ben gene de![]()
Bana da innate diye bi multivitaminKızlar iyi akşamlar nasılsınız ☺Doktorum bu kontrolde elevit pronatal multivitamin magnezyum ve omega 3 takviyesi almamı önerdi sabahları bir kaşıkta keçi boynuzu pekmezi yiyorum sizler neler kullanıyorsunuz![]()
Simit ayran ❤ benGünaydınlar canlar hayırlı haftalar diliyorumSize birşey soracağım çalışan hamiş anneler kahvaltılarınızı evden mi getiriyorsunuz acaba ben bu aralar sabahları gözümü açamıyorum o yüzden hazırlayamıyorum evden getiremiyorum poğçe simit falan yiyorum bebeğe zararı olur mu böyle beslenmenin kendimi toparlamam lazım
![]()
Elevit te domuzdan elde edilmiş vitaminler var diyanete soruldu diyanet araştırmış evet varmış ama dinen içilebilir demişler sonuçta bize haram başka vitamin albilirsiniz nacizane tavsiyem genede siz bilirsiniz.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ☺Doktorum bu kontrolde elevit pronatal multivitamin magnezyum ve omega 3 takviyesi almamı önerdi sabahları bir kaşıkta keçi boynuzu pekmezi yiyorum sizler neler kullanıyorsunuz![]()