Başvuru yapalı çok oldu. Sonradan da olur mu acaba?Gecmis olsun canim. Kirmizi lekelenme mi gordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başvuru yapalı çok oldu. Sonradan da olur mu acaba?Gecmis olsun canim. Kirmizi lekelenme mi gordun
Yaaa sizde de mi öyle oldu yaa neredeyse 11. Haftada ogrenenleri okuyunca bir ihtimal ogreniriz dedim ben de ama sağlık olsun .Kızımın cinsiyetini de 17 haftalıkken öğrenmiştim .Canım ben 14.haftadayım hala cinsiyeti bilinmiyor. Zaten bugün tamamen sırtını dönmüştü poposu vardı ekranda. Artık 1 ay sonra yani 18.haftada tekrar gitcem cinsiyet için yapacak bişey yok![]()
Hayırlısı .Sağlıkli olsunlar da .Ben de öyle 16.haftada tatilde ogrenicem artık gittiğim yerdebanada söylemedı yalnız degılsın 16.haftada dedi :) sağlıkla inşallah
Bunları yiyebilmen ne güzel benim hala iştahım yokBana da innate diye bi multivitamin
D vit damla
Bir de ferrum tablet verdi.
Onun dışında yeme-içme konusunda çok dikkat ettiğim söylenemez.
Sadece her sabah bir yumurta, hergün fındık-ceviz, meyve, sebze yemeye dikkat ediyorum. Bir bardak süt, ayran ya da kefir içiyorum günde.
Kırmızı et, balık, tavukla aram pek yokzorlasam da ayda birkaç defa anca tüketirim üçünü de
Bir de benim doktorum semizotu önerdi. Hergün yoğurtlayıp yemeye çalışıyorum zaten bayılırım tam bir otçulum
Arada kaçamaklarım da oluyor. Canım kola isterse bir bardak içiyorum mesela. Çikolata hamur işi cips falan da yediğim oluyor abartmadan.
Gaz ağrısıdır muhtemelen. Bebekle ilgili olsaydı daha altta olurdu kasılma. Geçmiş olsun.Bu arada benim akşam uzanırken göbek üstü mide civarında korkunç bir batma oldu bıçak saplanır gibi sızladı birde karnım çok sertleşti yatakta doğrulmaya çalışırken oldu giderek arttı ayağa kalkamadım sağa sola hareket edemedim korktum baya neyse ki 15 dakka sonra geçti geçmese acile gidecektim belki de gazdı bilmiyorum ama baya yukarıdaydı kaburga altı.. normal mi acaba 12 haftada
Ben yiyorum aradaSağol kuzum
Sizin hiç dışarıdan yediğiniz olmuyor mu ben tek miyim![]()
Benim de oluyor yorulunca, uzun yürüyüşlerin sonunda. İlkinde de erken dönemde oluyordu.Kızlar selam, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim, sağlıklı mutlu doğum haberlerini de paylaşalım inşallah burada vakti gelince.
Bu benim ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimin sonlarına doğru başlayan çatı ağrısını hissediyorum sanki bir kaç gündür. Böyle bir şey yaşayan var mı?
İlkini 15. haftada hissetmiştim, kimse inanmamıştı bana ama doktor olabilir demişti. Dışarıdan da 17. haftada hissetmiştik. Benim ikisi de geç döllenme. Sizinki erken döllenmeyse veya zamanındaysa olabilir.tecrübeli anneler ilk hareket 16dan önce hissedilir mi ? Çünkü bugün ben seyirme hissediyorum gaz düşündüm ama değil gibi yani 14.haftadayim
Benim zamanında. Teşekkür ederim bakalım takipteyimİlkini 15. haftada hissetmiştim, kimse inanmamıştı bana ama doktor olabilir demişti. Dışarıdan da 17. haftada hissetmiştik. Benim ikisi de geç döllenme. Sizinki erken döllenmeyse veya zamanındaysa olabilir.
Kendini erken belli ettiyse hareketli bir bebek olabilirBenim zamanında. Teşekkür ederim bakalım takipteyim![]()
O zaman yorgunluktan benim de, işim çok yoğun bu aralar gerçekten çok yoruluyorumBenim de oluyor yorulunca, uzun yürüyüşlerin sonunda. İlkinde de erken dönemde oluyordu.
Çok merak ediyorum nasıl olcakKendini erken belli ettiyse hareketli bir bebek olabilirKızım öyleydi karnımda, hala öyle
![]()
Pappa ve free hcg yi ben anlamıyorum ama risk değerlerin baya iyi 1:250 üzerinde olması yeterli sanırımKizlar iyi mi kötü mü anlamadim. Doktor iki gün izindeymis onu bekleyene kadar yorum yapabilecekler var mi?
Eki Görüntüle 2879673
çok teşekkür ederim. İnşallah öyledirPappa ve free hcg yi ben anlamıyorum ama risk değerlerin baya iyi 1:250 üzerinde olması yeterli sanırım
Kaç yaşındasınız?Kizlar iyi mi kötü mü anlamadim. Doktor iki gün izindeymis onu bekleyene kadar yorum yapabilecekler var mi?
Eki Görüntüle 2879673
34Kaç yaşındasınız?
Hic anlamadım ki canım yanlış mesajı mi alintiladin acabaBaşvuru yapalı çok oldu. Sonradan da olur mu acaba?
Burun kemigi de var diye anladim bençok teşekkür ederim. İnşallah öyledir