- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok tatlısın![]()
Sağlık bakanlığı hariç kamu personeli demiş.İkinci paragrafta yazıyor yanlış mı anladim ? Bizi de kapsıyor bu genelge.
o arkadaş benim :) . Doktorla konuştum sonuçlar iyi dedi yaş için fetal dna yaptırabilirsin dedi bende yaptırmıcam dedim.Yaşa göre ikili testte riskler farklı çıkabiliyormuş. Ense kalınlığı falan aynı olsa da. aranızda ikili test yapmış 30 yaş üstü bayanların yaşa göre riski kaç çıktı acababi arkadaşın sanırım 34 yaşında 1/287 çıkmıştı.
Kanama olduğunu söylemiş miydin doktora? Bana iğne ve progestan hap verdi 1 hafta yerinden kalkma dedi. Bence gitmelisinHadi ya benim daha 9 hafta 3 gnlk ama gitmedm bugn tekrar doktora ikide bir leke şeklnde kanamadan gelme dicekler artık bakalım inş bir daha olmaz dinlenicem Biraz
Bize de eposta gelmiş idari izinli olan 24-32 hafta arası hamileler uzaktan çalışmaya devam edecektir diye. Yine çok şükür iş yerine git-gel yapmayacağız ve riske girmemiş olacağız sağlık açısından. Ben çok kalabalık bir yerde çalışıyorum. Uzaktan çalışmak kolay değil ama yine de çok sevindim bu habere.bizde idari izin olumca ben vden çalışıyorsun ve kesinlikle daha zor oluyor
Yok canım doktor göremedim dedi sadece. Ramziye göre de erkek çıkıyor bakalm bir ay sonra görürüz Allah’ın izniyleErkeğe benzettim canım, doktor bi şey demedi mi?
Çalışabilir raporu alıp evden çalışmaya devam edebiliriz diye tahmin ediyorum. Ben öyle yaparım diye düşünüyorum şimdilik.Doktor çalışabilir belgesi verirse, öyle bir madde eklenmediğine göre isteyen çalışabilir demek oluyor.
Ama saçma olur 24 haftada risk var 32. Haftadan sonra mı risk ortadan kalkacak.
Ne zaman 1.1 çıkmıştı kaç hafta kaç günken canımbenim 1,1 çıktı. doktor normal dedi
Ben 31 yaşındayım. Yaş riski 1:547 çıktı.Yaşa göre ikili testte riskler farklı çıkabiliyormuş. Ense kalınlığı falan aynı olsa da. aranızda ikili test yapmış 30 yaş üstü bayanların yaşa göre riski kaç çıktı acababi arkadaşın sanırım 34 yaşında 1/287 çıkmıştı.
Bazı iş yerleri işteki sandalyelerinizi imza karşılığında eve taşıyabilirsiniz diye duyuru yapmıştı geçen aylarda :)o Zaman Eve çalışma sandalyesi almak lazım. Ciddi anlamda bel ağrısı çektim son zamanlarda.
sata göre 12+5 ultrasyona göre 13+2 ikenNe zaman 1.1 çıkmıştı kaç hafta kaç günken canım
Tam ben beni de salça soğan kokusu benden alıyor salcasiz sogansiz da yemek olmuyor yapıp bırakan da yok midem bulana bulana yapıyorum mecburen maske takıyorum bazen.Serumun iyi geldiğini söyleyenler var hep.
Ben de kusma öğürme falan hiç olmadı ama mide bulantım geçmiyor. Sabahları bi şey yok bende. Kahvaltımı gayet yumurtayla falan yapabiliyorum. Benim salça soğan kokusundan midem bulanıyor hep. Hep hazır pişsin yemek önüme gelsin istiyorum![]()
Canın çok istiyorsa ye canım, güvenilir bi yerden aldıysan yemekte sakınca yok bence de abartmadan tabi.Kızlar benim canım çok sucuk istiyor doktorum herşeyi yiyebilirsin dedi diye bugün azıcık kizarttim yedim ama yok daha istiyor zararı olur mu acaba pişiriyorum aama