- 20 Aralık 2019
- 401
- 462
- 53
- 32
Evet canımMaşallah bu dördüncü muuu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımMaşallah bu dördüncü muuu??
Merhaba ben İstanbul'dayım bildiğim kadarıyla devlet olarak sadece Zeynep Kamil bakıyor daha önce yaptırmıştım önce normal kadın doguma randevu alıyosun oradan kayıt açıyorlar perinatologa sonra oradan randevu alıp gidiyorsun direk perinatologa rendevu alamiyorsunHamiş anneler size sorum var 20 ila 24 arası haftasinda ayrıntılı USG istedi Dr. İster burda yaptır istersen başka yerde yaptır dedi devlette yaptırsam nasıl olur devlet gidince hemen bakmıyor randevu veriyor dimi ???
Bu genelde 24 haftadan sonra olur bebek bir tarafa toplanır kasılmalar dan oluyor. Sizde erkenmi başladı acaba.Kızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum.Sizlerde de böyle mi
Kacinci haftada canim bu ölçüm?kızlar bu arada ultrasonda başpopo 11 cm bacaklarıyla birlikte boyu 18 falan dedi doktorum ama kısa mı acaba ya başpopo mesafesi
bizim seninle haftalarımız aynıymış benim de 11 ocak görünüyor beklenen tarih. Bakalım artık Allah o günleri göstersin inşallah sağlıklaBenimde sezeryan olacak, son gittiğimde doktora sordum bende, 2 hafta önce 38. Hafta dedi, bende yılbaşına denk geliyor dedim, ben onu ayarlarım dedi, artık öncesimi olur sonrasını bilemiyorum
valla benim de ikinci, 16+5te bi hissettim tatlı tatlı tekmeledi sonra bişey olmadı. Ben de çok evhamlıyım rüyamda karnım düzleşiyodu mesela sürekli bilinçaltımda böyle şeyler=( en son geçen cuma gittim bir dahaki 31 ağustosta randevum o zamana kdr stres gerçi benimki tekmelese de stres bitmezİlk kızımı 20 haftada hissettim tekmelerini. Bunda 18 haftaya girecek hala tık yok halbuki ikincide erken hissedersin demişlerdi. Bir hissetsem her gün dinlesem her şey yolunda olduğunu anlasam.Hisseden varmı arkadaslar
Ohoo çoktan başladı bende yumurta gibi oluyorKızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum.Sizlerde de böyle mi
18 deyim epeydir hissediyorum. İlk hebelikte de 16 da hissetmiştim. Nedeni bilemiyorum ama dr a sorabilirsinizİlk kızımı 20 haftada hissettim tekmelerini. Bunda 18 haftaya girecek hala tık yok halbuki ikincide erken hissedersin demişlerdi. Bir hissetsem her gün dinlesem her şey yolunda olduğunu anlasam.Hisseden varmı arkadaslar
EvetttKızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum.Sizlerde de böyle mi
Melisa ogul otunun diger adıNiye anlamsiz olsun ki melisa cicek adi degil mi bence guzel
Özellikle sabahları bende aynıyım canım zaten bebek baştan beri hep sağımda neredeyse göbeğimle eşit yerde mandalina mı desem portakalmı desem bilemedimKızlar selamlar. Benim karnımın bazen. sağ tarafı daha şişkin oluyor bazen sol tarafı. Bildiğiniz yamuk duruyor çok garipsiyorum.Sizlerde de böyle mi
Geçen haftalardan bu yana böyle ben de anlamadımBu genelde 24 haftadan sonra olur bebek bir tarafa toplanır kasılmalar dan oluyor. Sizde erkenmi başladı acaba.
Çok komik bi görüntü değil mi amaOhoo çoktan başladı bende yumurta gibi oluyor![]()
Çok gülüyorum öyle olunca yaaEvetttbenim genelde sağ taraf engebeli oluyor.
![]()
Doktora da gidemedim korkudan. En son bayramdan önceki hafta gittim. Sonra bayram tatili. Sonra da perinatologa 2 hafta kaldı diye başka doktora gitmeye korktum.hamilelikle ilgili ben de hiç bir şey hissetmiyorm sıfır hissiyat, ultrasonda doktor gösterince anlıyorum evet gerçekten de bi bebek var içerde die o derece. benim de 2 yaşında oğlum var çok hareketli, kolay değil gerçekten katılıyorum size ama öyle çok zorlandığınız anlarda iki kardeşin gülücükler saçarak oyunlar oynadığını hayal edin geçiyor:)
Ben de sağ tarafta yatsam göbeğim oraya yatıyor sola yatsam sola yatıyorÖzellikle sabahları bende aynıyım canım zaten bebek baştan beri hep sağımda neredeyse göbeğimle eşit yerde mandalina mı desem portakalmı desem bilemedimama sanki oraya yuvarlak bir şekilde toplanıyor, bende ilk kez bu sabah hissettim oynadığını
![]()