Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekler sırtüstü yatırılır onlar zaten başını sağa ya da sola çeviriyorlar. Yüzüstü nasıl tehlikeliyse yan yatırmak da tehlikeli dönüp ağzını burnunu kapatabilir aman sakın ha. O şekilde iki tarafından da destek vermeden sakın yan yatırmayın.
Ama sırtüstü yatınca zaten kafa direk sağa ya da sola dönüyo. Ben sırayla döndürüyodum hatta kafayı yamuk olmasın diye.
Doğuma giderken yanımda götürmüştüm ben de ilkinde yan yatırma minderi almıştım orda ebe uyarmıştı beni öyle yatırma diye.
Ay ben birine dedim de olay oldu vay efendim tv demi seyretmiyirmusum reklamda her cesit yiyecek cikiyormus heosini caninmi cekiyormus bilmem ne bi ton araba laf yedim bide
Ay ben birine dedim de olay oldu vay efendim tv demi seyretmiyirmusum reklamda her cesit yiyecek cikiyormus heosini caninmi cekiyormus bilmem ne bi ton araba laf yedim bide
Gece gece bazı siparişler verildi
Depend L aldım
Şampuan mustela
Islak mendil uni baby
Bepanthol pişik önleyici
Meme pamuğuyla alt açma örtüsü kaldı sanırım bi
Ben de evde yardimcisi olup da hicbirev isi yapmadan sadece kitap fln okuyup gezen influenserlara imreniyorum valla:)) Onlar da paylasim yapmasin. Ev isi resmen omur torpusu hergun yap yap bitmiyo
Ben de evde yardimcisi olup da hicbirev isi yapmadan sadece kitap fln okuyup gezen influenserlara imreniyorum valla:)) Onlar da paylasim yapmasin. Ev isi resmen omur torpusu hergun yap yap bitmiyo
Dimi ama akşam banyoyu yıkadım. Sonra kendimi yıkadım. Yamuldum yiyeceklerden çıkarıyorum şimdi hırsımı
Çok temiz bir insan da değilim. Sadece mutfak ve banyo hijyenik olsun istiyorum. Ona bile yetemiyorum
Dimi ama akşam banyoyu yıkadım. Sonra kendimi yıkadım. Yamuldum yiyeceklerden çıkarıyorum şimdi hırsımı
Çok temiz bir insan da değilim. Sadece mutfak ve banyo hijyenik olsun istiyorum. Ona bile yetemiyorum
Aslinda sisirme konusu sorun olmaz hem pompa var hem de her seferinde sondurmem zaten ben hergun yikarim, kizimi da yikardim. Bana bir yere tasima goturme veya sonrasinda muhafaza kismi icin cazip geldi. Baska bir dezavantaj olur mu bilemedim.
Günaydın 32+2 bugün ,çalışamaz raporu aldım kız hala dönmemiş ve yukarıda yatay bir şekilde duruyor hanım . Tansiyon biraz yüksek çıktı idrar ve kan tahlili yapıldı nst 36 .haftada yapilacak ama sorun olursa erken de yaparız dedi .2 hafta sonra tekrar kontrol .2200 Gr olmuş abiyi yakalamaz ama kilolu doğar dedi benden çıkacak çocuğun zaten kilolu olması beklenir