2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herşeyi alıp onda cimrilik ettim.
Oooo Myyyyy fenalık gecirecegim simdi😂
Esimde gosterdi durdu
Almadım 😬 fiyat bile bakmadım
Yer yok ya

Oh oh icime su serptiniz ♥️♥️
240 lira verdim tam takım
Filesi filan dahil

Katlanmayandan aldım. Kapalı balkonum var oraya koyarım bütün döküntülerim orda zaten.
Filesiyle falan 140 a gelmişti. Çok da ucuza almamışım. Filesi biraz pahalıydı ama.

Herşeyi alıp onda cimrilik ettim.

Katlanmayandan aldım. Kapalı balkonum var oraya koyarım bütün döküntülerim orda zaten.
Filesiyle falan 140 a gelmişti. Çok da ucuza almamışım. Filesi biraz pahalıydı ama.
Kulagina su kacmasin die sapkasini bile aldimm ama file almadim bende 🤣🤣

DB2F7A07-27B3-4D62-A6D3-16F0D1746C85.webp
Katlanan küvet burada duruyor kızlar 😍 Resmen yerden tasarruf 🤗

Katlanan küvete hiç su koyup denediniz mi kızlar, yorumlarda görünce ben denedim biraz su sızdırıyor. Ama normal küvetlere de tıpa koymuşlar onlarda akıtıyordur diye çok önemsemedim. Bu tıpa işi nerden çıktı sanki olmasa da olurdu 😄

Doğumdan sonra dogum kontrol hapı kullanacak olan var mı? Spiral taktırmak istemiyorum doktora sordum doğumdan sonra 28. Gün başlayabilirsin dedi

Ben 2 ay önceki indirimlerde katlanan seti 180 tl’ye yakalamıştım, kova, maşrapa ve küvet olacak şekilde. Gerçekten çok pratik. Geçen Hafta olan indirimde de köpükleri olan fileden aldım 50 tl’ye. Bu file uydu aldığım küvete
Sevi Bebe Lüks Bebek Banyo Filesi

Sevi bebenin buna benZer filesini bende aldım. Güzele benziyor.

Cok geçmiş olsun canım
Hamileyken öksürük buyuk dert oluyor😣

Şifa deposu ne zararı olacak🤩 sifa olsun
Herseyi. Fazlası zarar tabi
Aşırıya kacmamak lazım

Bak bu terayagli karışımı deneyin
Dua edersiniz
Harika bisey
Annem hep yapardı
Bende cocuklarima hep yaptim
Dayanabildiginiz sıcaklıkta ozellikle gece yatarken icin sicak sicak
Aman dikkat edin yakmayin agzinizi

a

🤣🤣🤣🤣🤣 Allah seni ne güldüm
Ben simdilik gogus kalkani filan almadım
Alacagim seyleri minimal tutmaya çalışıyorum
Yinede bir suru eksik. Çıkıyor
İhtiyac hissettikce bazı seyleri alayım
Diyorum
Malesef öksürük çok sıkıntı bide hırıltılı dolu dolu çok zorluyor beni akşamları özellikle uyku uyutmuyor nefes aldırmıyor Allah bütün hastalara şifa versin
Sarımsak ve saf zeytinyagini karıştırın hemen kullanabilirsiniz kullanmadığımız da da dolapta saklayın ayak altına sürün gerekirse göğüs ve sırtınıza şurup gece yatin kalın çorapla sabah oldugunda size iltihap artıracaktır. Bir de yıkanmamış bir avuç koyun yünü nu yine göğsünüze gelecek şekilde teninize temas ettirin bu da öksürüğü kesecektir. Bu sene biz hastaliklari hep bu şekilde iyileştirdik ilaçlar fayda etmedi
Sarımsağı ezmek mi gerekiyor peki yoksa rende mi bunu ilk kez duydum denicem mutlaka. Yün malesef yapamam alerjik astımim var sarimsagi mutlaka deneyecegim
Doğumdan sonra dogum kontrol hapı kullanacak olan var mı? Spiral taktırmak istemiyorum doktora sordum doğumdan sonra 28. Gün başlayabilirsin dedi
Dün aynı konuyu eşimle konuştuk nasıl yapcaz diye 🙈 eşim hep korundu bizde ama riske atamam ucuncu çocuğu istemio düşünmüyorum üç aylık iğneler varmış sanırım hiç kullanmadım bilmiorm ben onlardan düşündüm dha rahat olur diye ama arastirmadayimm spiral nasıl bsey ne kadar koruyuculuğu var?

Kızlar ikinci çocuk olduğu için bizim muhabbetlere pek katilamiyorum kızdan kalan küvet maşrapa kova var pembe ama olsun zten 6 ay anca kullanılıyor boşa alınmaz ucuz bsey alın

Hap ile spiral arasindayim hatta baglatmayida düşünüyordum ama kanima girdiler vazgectim. Hap kilo yapiyor diyorlar zaten aldim başımı gidiyorum.spral daha mantikli suan benim icin

Malesef öksürük çok sıkıntı bide hırıltılı dolu dolu çok zorluyor beni akşamları özellikle uyku uyutmuyor nefes aldırmıyor Allah bütün hastalara şifa versin

Sarımsağı ezmek mi gerekiyor peki yoksa rende mi bunu ilk kez duydum denicem mutlaka. Yün malesef yapamam alerjik astımim var sarimsagi mutlaka deneyecegim

Dün aynı konuyu eşimle konuştuk nasıl yapcaz diye 🙈 eşim hep korundu bizde ama riske atamam ucuncu çocuğu istemio düşünmüyorum üç aylık iğneler varmış sanırım hiç kullanmadım bilmiorm ben onlardan düşündüm dha rahat olur diye ama arastirmadayimm spiral nasıl bsey ne kadar koruyuculuğu var?

Kızlar ikinci çocuk olduğu için bizim muhabbetlere pek katilamiyorum kızdan kalan küvet maşrapa kova var pembe ama olsun zten 6 ay anca kullanılıyor boşa alınmaz ucuz bsey alın
3 aylik igneleri cok onceden doktora sordugumda asla tavsiye etmiyorum demisti o sebeble hic arastirmadim bile doğru duzgun

Spral de koruyucu ancak cok agir kaldirma vs durumunda kayma ihtimali varmis ama vinde bir diyorlar. kimi kadinda cok kanama yapiyormus vs vs doktorla henuz konusmadim bu konuyu benimde kafam karisik biraz

Hepsini karistirmim ilk karabiber balı denim yarın zencefil balı. Okullu yok ama ben hasta oluyorum sürekli benden de kızıma geçiyor covid olduktan sonra bağışıklığım inanılmaz düştü gerçekten çok kötüyüm kızım gene benden çok çok iyi inşallah bu son hastaligimiz olur bu sene

Dut pekmezine organik tereyağ eritip sabah içiyorum ama keçi boynuzu gibi olmaz sanırım dimi hemen eşime aldirayim pekmezi çok sağolun
Çok geçmiş olsun, Bol bol portakal mandalina yiyin, karabiberli ıhlamurlu Bi çay yapıyordu annem, ilaç kullanmadığımız da onu içip kalın yorganın altında ter içinde kalırdık, ağzı burnu açıyor 🙈 çok güzel terlettiriyor,

Rahim içine takılan T şeklinde bir araç. Çıkarttırmadığın sürece koruyor. Yerinden kayıpta hamile kalanı da duydum. Hatta spiral içinde kalmış hamileyken.. Rahim içinin spirale uygun mu değil mi doktorun bilir. Ben 2. Yi düşündüğüm için hap kullanırım dedim. Evlendiğimde de yasmin kullanıyordum yan etkisini görmedim, çocuk isteyince bıraktım işte

Selam bayanlar 31 haftam bitmek üzere. Ufaktan bişeyler aldım. Ancak. Hastane çıkışı, penye battaniye, bebek bezi,... Yani almadığım okadar çok şey var ki. Siz neler tavsiye edersiniz? Ya da takip edeceğim uygun kaliteli biri. Oğlum var bir de yemek bulaşık çamaşır derken inanın nete dahi bakamıyorum. Acayip yoruluyorum. Herşey çok da pahalı. Kaliteli olsun uygun olsun istiyorum. Lütfen yardım. İnste dan da var mı takip ettikleriniz. Bu aralar trendyol vs. Lütfen yardım🤲
E bebek, lcw oralarda uygun ürünler oluyor, dolap uygulamasında da sıfır ürünler bazen yatı fiyatına satılıyor, oraya da bir bakın derim

Ben 2 ay önceki indirimlerde katlanan seti 180 tl’ye yakalamıştım, kova, maşrapa ve küvet olacak şekilde. Gerçekten çok pratik. Geçen Hafta olan indirimde de köpükleri olan fileden aldım 50 tl’ye. Bu file uydu aldığım küvete
Sevi Bebe Lüks Bebek Banyo Filesi
İyi iyi bende cok kazıklanmadım o zaman😬
Filesiz yapamam ben
Direkt fileli set aldım
Soğuk oluyor bebe üşüyor diye düşünenlerde olmustu ama
Benim elimden kayiveriyor bebe, daha oncekilerde denemistim
Kendim yıkıyorum cogu zaman çünkü

Back
X