2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun neyse ki erken fark edilmiş riskli zamanları atlattık zaten inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Tansiyonunuz kaç çıkıyor? Karın ağrısı var demişsiniz oda mı belirti acaba
Evet de işte benim bebek henüz çok zayıf ondan üzülüyorum :/ tabi bu sayfada çok daha zayıf bebeklerimiz hayata tutundu. Ama işte hala hazır değilim gelmesine psikolojik olarak demek ki kendimi hazırlamalıyım en geç ihtimalle 37 bitince alırsa 38’ 39 falan beklenmeyecek. Büyük Tansiyonum 130’lu rakamlar, küçük tansiyon 90, 100 falan :/ küçük sorunlu olan. Karın ağrısı da belirti olabiliyormuş

Çok teşekkür ederim, karın ağrısı belirtilerden biri olabiliyormuş, mesela asıl ağrı karaciğermiş ama bize yansımadı karın gibi de olabilirmiş. Karaciğer değerlerim hep fırlamış zaten kan tahlilinde, daha 19 gün önce yaptırdığım tahlillerde hiç bir sorun yokken. Bebek hala hareketli ama eğer hareketlerinde azalma olursa hemen gel dediler
Karaciger degerlerini takip etmiyolar mi? Benim yukselmesi durmustu ondan snr rahatlamisti doktorum. Anladigm kadariyla sen okdr kotu degilsin gerci ben nefes alamayacak duruma gelmistm git deseler de gidemezdm. bebegi yasatmak icin iste smdi gittigim hastaneye yonlendirdiler de ozaman oranin yogun bakimi iyi diye, bakirkoyden oraya gidecek gibi degildm dusun ambulansla goturmuslerdi yarim saatlik yolu. Sen benden daha iyi durumdasin ben bile 2 gune duzelmistm insallah sen de cok daha iyi olursn. Bi de ciger gelistirici yaptilar mi

Çok teşekkür ederim, karın ağrısı belirtilerden biri olabiliyormuş, mesela asıl ağrı karaciğermiş ama bize yansımadı karın gibi de olabilirmiş. Karaciğer değerlerim hep fırlamış zaten kan tahlilinde, daha 19 gün önce yaptırdığım tahlillerde hiç bir sorun yokken. Bebek hala hareketli ama eğer hareketlerinde azalma olursa hemen gel dediler
Dikkat et canım bebek hareketlerine. Yat dinlen düşünmemeye çalış, çok düşünüp stres yaptıkça da yükselir tansiyonun, en ufak bi durumda direk hastaneye git. Ama şöyle düşün eve yolladıklarına göre çok şükür korkulacak bir şey yok ama tedbirli olman iyi olur yine de.

Evet de işte benim bebek henüz çok zayıf ondan üzülüyorum :/ tabi bu sayfada çok daha zayıf bebeklerimiz hayata tutundu. Ama işte hala hazır değilim gelmesine psikolojik olarak demek ki kendimi hazırlamalıyım en geç ihtimalle 37 bitince alırsa 38’ 39 falan beklenmeyecek. Büyük Tansiyonum 130’lu rakamlar, küçük tansiyon 90, 100 falan :/ küçük sorunlu olan. Karın ağrısı da belirti olabiliyormuş
Bebeğinin kilosu kaç canim. İnsaAllah düzelir herşey 🤲🤲🤲

Kizlar hastaneden selamlar ✋ idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon yogunlugu ile geldim. Suan hersey rutin nst de kucuk capli sancilar var ama kan sonuclarini bekliyor doktor ona gore karar vericez dedi
Merhaba kızlar hepinize teşekkür ederim. Bugün özelden sonra oranın yönlendirmesiyle eğitim araştırmaya gittim. Özel yatmalısın diyerek yönlendirmişti. Malesef tansiyonum hep 130-90 gitti. Nst kan idrar hep tekrarladı. Kanda karaciğer değerlerim yine bozuk çıktı. İdrar, nst ve ultrasonda sorun yok. İdrarda çıksaydı durum daha da acil olurmuş. Hastane bana ya yatış yapabilirsiniz ya da birkaç gün evde tansiyonu düzenli ölç ve bebek hareketi azalması, bulantı, kusma, bilinç kaynı, baş dönmesinden birini yaşarsan hemen gel, yaşamazsan da birkaç gün donra gel dedi. Gerçekten şaşkınım işe gidip geliyordum hiç bir sorunum yoktu tesadüfen tansiyonuma bakayım diyince gördüm. Eğer 38.haftada olsaydım kesin alırlarmış bu tansiyon nedeniyle, bir de multivitamini kesmemi istediler karaciğerime tekrar bakılacak. Devavit falan karaciğer enzimlerini bozuyormuş öylr dedi eğitim araştırma. Onun dışında sorularınızı hemen yanıtlıyorum süreci merak edenlerinizin hemen
Çok geçmiş olsun kızlar 😔

Karaciger degerlerini takip etmiyolar mi? Benim yukselmesi durmustu ondan snr rahatlamisti doktorum. Anladigm kadariyla sen okdr kotu degilsin gerci ben nefes alamayacak duruma gelmistm git deseler de gidemezdm. bebegi yasatmak icin iste smdi gittigim hastaneye yonlendirdiler de ozaman oranin yogun bakimi iyi diye, bakirkoyden oraya gidecek gibi degildm dusun ambulansla goturmuslerdi yarim saatlik yolu. Sen benden daha iyi durumdasin ben bile 2 gune duzelmistm insallah sen de cok daha iyi olursn. Bi de ciger gelistirici yaptilar mi
Canım sabah özel baktı değerlere iyi değildi, akşama doğru da devlet baktı yine iyi değildi. Ama onun harici idrar iyi çıkınca, ve tansiyon sınırda olunca, bende de görsel olarak bir problem olmayınca ister yat istersen evde bir takip et dediler. Ben yatmak istemiyordum ama çok kötü olsam gidemez yatardım. Yani eve arabayı sürerek döndüm bugüne kadar bu ağrıyla çalıştım bile. Ama yarın ne olacağı belli değil. Karaciğere pazartesi yeniden bakılacak, bu süre zarfında multivitamin hapı içmeyeceğim o da değerleri yükselttiği için. Hiç birşey yapmadılar ciğer geliştirici gibi yani çok tereddütte kaldım hastane için sanki yatırsalar acillik değilsin ama seni gözlemlemek için yatırırız dediler

Bebeğinin kilosu kaç canim. İnsaAllah düzelir herşey 🤲🤲🤲
Canım ölçümler çok değişiyor geçen hafta bakan doktorum 2350 dedi bugün bakan başka doktor 2300 dedi. Cidden çok farkediyor cihaza göre ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor yani haftasına göre 1 hafta zayıf bir bebekmiş

Sizin kaçımcı haftanızda olmuştu? Çok teşekkür ederim. Acaba sizde sezeryana aldılar mı hemen, ben evde takip edeceğim birkaç günlüğüne hastanede yatasım yok :KK43:( bir de odalarda başka kişiler de oluyormuş özellikle bu alanla ilgilenen eğitim araştırmada

Çok ilginc ya benim de pazartesi tansiyon yüksek çıktı doktorda 14/8 .14/9 risk dedi idrar ve kan temiz çıktı işin ilginci bende hiç anlamadım kendim de bir şey .Şimdi tansiyon takip ediyorum o zamndan beri çıkmadı ama .

Özelde yatma şansın yok mu pahalıya mi gelir ki ,devlet hastaneleri kalabalık oluyor ne yazık ki .Haftan ileri ama endişe etme hiç ,eve geçeceksende normal hayatına devam et kafanı takma düşünce bile tansiyonu çıkarıyor ,güzel bir şeyler bul kendine oyalanacak.

Kizlar hastaneden selamlar ✋ idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon yogunlugu ile geldim. Suan hersey rutin nst de kucuk capli sancilar var ama kan sonuclarini bekliyor doktor ona gore karar vericez dedi
Çok geçmiş olsun canım. İlaçlarla kısa sürede düzelir insallah

Çok ilginc ya benim de pazartesi tansiyon yüksek çıktı doktorda 14/8 .14/9 risk dedi idrar ve kan temiz çıktı işin ilginci bende hiç anlamadım kendim de bir şey .Şimdi tansiyon takip ediyorum o zamndan beri çıkmadı ama .

Özelde yatma şansın yok mu pahalıya mi gelir ki ,devlet hastaneleri kalabalık oluyor ne yazık ki .Haftan ileri ama endişe etme hiç ,eve geçeceksende normal hayatına devam et kafanı takma düşünce bile tansiyonu çıkarıyor ,güzel bir şeyler bul kendine oyalanacak.

Özeller zeynep kamile yönlendiriyor nedeni ise orda perinatoloji var gece bile ama özellerde yokmuş. Burda kadın doğumda yatışın olur ama orda daha iyi bakarlar falan diyorlar. Ben de İstanbul’da bununla ilgilenen özel bulamadım :/ yoksa tamamlayıcı sigortam var yatışı karşılayan ama hastane bulamadım. Önerilerin için teşekkür ederim canım salıya kadar kendim Dinleyeceğim işe gitmeyeceğim zaten

Canım ölçümler çok değişiyor geçen hafta bakan doktorum 2350 dedi bugün bakan başka doktor 2300 dedi. Cidden çok farkediyor cihaza göre ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor yani haftasına göre 1 hafta zayıf bir bebekmiş

Kilosu iyiymiş üzülme çok bir fark değil 1 hafta geriden gelmesi. Takibini yapınca söylerler ne olması gerektiğini. Gözden kaçan bir şey yok en azından bu çok iyi bir şey.

Herkese merhaba bu hafta kaç kişi bana karnın aşağıya inmiş bu bebek erken gelecek diyorlar kızımda 41. Haftaya kadar bekledim dogmamisti acaba bu bebeğim erken doğum mu olacak 2022 yi girmeden dogurucagiz bu gidişle 😀

Herkese merhaba bu hafta kaç kişi bana karnın aşağıya inmiş bu bebek erken gelecek diyorlar kızımda 41. Haftaya kadar bekledim dogmamisti acaba bu bebeğim erken doğum mu olacak 2022 yi girmeden dogurucagiz bu gidişle 😀

Bana da öyle diyorlar sinir oluyorum. Zaten hep aşağıdaydi göbeğim. Hiç öyle yukarıdan başlayan kocaman bir göbek olmadı.

Aralığın 15 inden sonra sırayla doğurmaya başlarız 😀 az kaldı

Canım bir tane sayfa daha buldum herhalde ordan vericem biraz pahalı ama olsun melyydesign sayfası. Sırf güven vermediği için Instagram'dan alış veriş yapmayı sevmiyorum
Canim ben nisanımda Hacı Şerif cikolatalarindan yaptirmistim cok memnun kaldım bebek çikolatası da yapıyorlar cok kaliteliydi. İnternet sayfalarida var güvenilir

Back
X