2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Teşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)

Benim tedavim devam ediyor malesef oğluma bakamıyorum, günde 5 kez iğneler giriyor vücuduma artık damar kalmadı :KK43: ayaklarımda bile yer kalmadı iğne girecek. Şuan hem sezeryandan iyileşmenin yanında gebelik zehirlenmesini atlatmaya çalışıyorum lütfen dua edin doktor 5 gün daha kalabileceğimi öngörüyor
Canım hayırlı olsun ınsallah saglıgına kavvusursun yavrucugunla uzun sagglıklı ömur versın Rabbım. Hayirli guzel haberlerını beklıyoruz

Suyumuz az ve karın çevresi geriden geliyor 35+1 oluyoruz yarın dışarıda olması daha iyi dediler
Cnm vakti yarinmis demekki öyle sususn sağlıkla kucağına al sağlık sıhhatle sende bebekte iyi olup evine gitmek nasip olsun üzme kendini dışarda tombiş bebiş olacak annesi Allahin izniyle 🤲🤲😉

Polikistik böbrek hastalığım varmış yeni öğrendik bizde genetik hastalıkmis hamilelikte enfeksiyon zaten olan bişey senin hastalığında daha fazla tetikliyor dedi üroloji ve nefroloji doktorları
Bende de böbrek taşı vardı acaba ondan olabilir mi ?

Arkadaşlar alerjik nezle için ilaç kullanan oldu mu hiç, doktorum çok zordaysan al yoksa içmesen iyi olur dedi alsam mı almasam mı arada kaldım, şimdilik dayanıyorum ama aşırı hapşırıyorum burnum çok kaşınıyor bir tane bile baya iyi geliyor bilemedim

Back
X