2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Alla alla benimki ne rahat ya. Ne dersem bisi olmaz, normal, gayet iyi, gerek yok fln diyo ama ben teyzeler gibi iyice bi bakinmak istiyorum😄. Olmadik zamanda dogurcam hala bisi yok normal dicek.
Benimki de beni 32+0dan sonra 35+0a cagirdi nstye de sokmadi valla bi de biliyo kaybimi da ayni dr dogurttu ama rahat demek her seyi iyi gordu diye dusundm

Ya aslında son aydayız detaylı bilgilendirme yapılması gerekiyor her konuda ama herşey son dakika belli oluyor stresten uzak durun diyorlar birde 😔

Sebebi de personeli riske atmamakmış, covid servisinde çalışanlar personel değil sanki. İlk doğumumu da kendi doktorum yaptırmıştı yine aynı doktorumu istiyorum, hayattan tamamen izole olucam artık yapacak bir şey yok, eşim çalışıyor onu napıcaz bilmiyorum :KK43:

Odaları ayırdık biz. Beraber yiyip içiyoruz gerçi ama en azından bulaşırsa da virüs yükü fazla olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar selam 34+3 üm kontrole diye geldim ağrılarım olduğunu söyleyince nst ye aldılar nst de sürekli sancı çıkıyor bende hissediyorum doktor erken doğum riski dedi..rahim ağzım incelmiş 2.5 cm çıktı..serum,dilaltı hepsini dayadılar..sancılar geçmezse akciğer iğnesi yapacağız dedi bebeğe iki hafta daha sıkmam lazım dişimi ama bebek aceleci sanki 😔

Kızlar benim hastanem pcr testi istiyor, tamam gayet normal ama ben sanıyordum ki daha dikkatli olmak için istiyorlar meğer bugün öğrendim pozitif çıkarsa doğuma kabul etmiyorlarmış. Çok moralim bozuldu.
Sacmalamasinlar 🤣🤣 ne yani simdi sanci tuttuuuu gittin takipi hastasin pcr alacaklar ok sonuc 5 dk da cikmiyor ki 🤔 mesela benim hastanem dediki doktor insiyatifinde eger doktor uygun gorurse pcr ister dedim sonuc ne zaman cikacak 4 saat oda aksam uzeri 4 e kadar pcr testi verirsen 4 ten sonra alinanlar ertesi gun cikar dediler. Aynen sordum acil doguma girmem gerekirse ne olacak o zaman dedim. Ozel ekip ayarlanacak ve bi sekilde o bebek dogacak vs dedi. Sence herhangi bir hastane normal doguma gelen sancili bir kadini bekletebilir mi onca saat 🤔 hastanenin kabul etmeme durumu bana cok mantikli gelmiyor. Bence enine boyuna sor sonuc cikma suresi sancili gelirsen ne olacagi vs vs.

Peki ben ne yapmalıyım şimdi?
İkinci bir yedek hastane mi araştırayım?
Valla canım ne desem bilemedim o zamana kadar bir şey olabilir de olmayabilir de inşallah olmadan yaparız doğumlarimizi . Ya da her ihtimale karşı bir hastane daha bul istersen
Benimde evim küçük anneler iyi ki var 🥰

Benim de annemin ev ardiye gibi 😂😂😂

Sacmalamasinlar 🤣🤣 ne yani simdi sanci tuttuuuu gittin takipi hastasin pcr alacaklar ok sonuc 5 dk da cikmiyor ki 🤔 mesela benim hastanem dediki doktor insiyatifinde eger doktor uygun gorurse pcr ister dedim sonuc ne zaman cikacak 4 saat oda aksam uzeri 4 e kadar pcr testi verirsen 4 ten sonra alinanlar ertesi gun cikar dediler. Aynen sordum acil doguma girmem gerekirse ne olacak o zaman dedim. Ozel ekip ayarlanacak ve bi sekilde o bebek dogacak vs dedi. Sence herhangi bir hastane normal doguma gelen sancili bir kadini bekletebilir mi onca saat 🤔 hastanenin kabul etmeme durumu bana cok mantikli gelmiyor. Bence enine boyuna sor sonuc cikma suresi sancili gelirsen ne olacagi vs vs.

Planli doğum olursa ve PCR pozitif çıkarsa Covid servisi yoksa almayabilir ,doğumuna ekipmanla girmek en kolayı da doğum sonrası servis ayarlanması gerek,normal hastaların olduğu yer ile covidli aynı serviste olmuyor bir hasta için tüm servisi boşaltma durumu da olamaz.

Ama normal doğum için PCR çok saçma olacak sonuç çıkana kadar doğum yapilabilir ne kadar hızlı çıkarsa çıksın doğum bu 15 dakika süren de var 15 saat süren de var .

Planli doğum olursa ve PCR pozitif çıkarsa Covid servisi yoksa almayabilir ,doğumuna ekipmanla girmek en kolayı da doğum sonrası servis ayarlanması gerek,normal hastaların olduğu yer ile covidli aynı serviste olmuyor bir hasta için tüm servisi boşaltma durumu da olamaz.

Ama normal doğum için PCR çok saçma olacak sonuç çıkana kadar doğum yapilabilir ne kadar hızlı çıkarsa çıksın doğum bu 15 dakika süren de var 15 saat süren de var .
Kesinlikle T tulperde nin dogumu ilk normal bundada normal olurmus gibi dusundum hep oyle yorumladim. Sezeryanda elbette planli oldugundan sistem uygulanir kabul ediyorum. Ancak orda da su handikap var belkide kizi sirf bu is yuzunden bisi uydurup seEryana zorlicaklar 🤔 gercekten su covit can skici yeterrrr die bagirmayi birak bogurmek istiyorum artik 🤦🤦

Benim gittiğim hastanede mesela aşı tamsa test istemiyor ne benden ne refakatçiden ha şimdi mustasyonlar filan çoğaldı belki değiştirmişlerdir sistemi ben sorali çok oldu da tekrar sorucam bi

Zaten üniversite hastanesi pozitifte çıksa hasta sevki yapmiyorlar ona göre ekip servis vs ayarlanıyor

Kesinlikle T tulperde nin dogumu ilk normal bundada normal olurmus gibi dusundum hep oyle yorumladim. Sezeryanda elbette planli oldugundan sistem uygulanir kabul ediyorum. Ancak orda da su handikap var belkide kizi sirf bu is yuzunden bisi uydurup seEryana zorlicaklar 🤔 gercekten su covit can skici yeterrrr die bagirmayi birak bogurmek istiyorum artik 🤦🤦
Sorma valla bizim hastane dolmuş yine normal servislerde covide dönmüş 😣

Benim gittiğim hastanede mesela aşı tamsa test istemiyor ne benden ne refakatçiden ha şimdi mustasyonlar filan çoğaldı belki değiştirmişlerdir sistemi ben sorali çok oldu da tekrar sorucam bi

Zaten üniversite hastanesi pozitifte çıksa hasta sevki yapmiyorlar ona göre ekip servis vs ayarlanıyor
Ozel univ hastanesi mi ? Burda da devlete bagli univ hastaneleri ayrim yapmiyor hepsi dogurtuyor. zaten sistemleri oturmus covit aervisleri vs ayri ayri

9F5E2545-1D2C-40EC-8F68-EB27631EE2F2.webp
Yazdıkları fiyatları buldum.Normal doğumdaki epidural 1000 tl imiş. Diğerlerinde 700 tl. Pcr testi 150 tl. Aşağıdakiler yenidoğan sünnet fiyatları. Onu da ürolog yaparsa 1300 tl. Çocuk cerrahı yaparsa 1500 tl. Biz üroloğa yaptıracağız. Daha iyi olduğunu duymuştuk. Muayene ücreti de ayrı tabi. 250 lira oda ücreti demişlerdi ama daha geniş oda istersen fiyat artıyormuş.

Direk doktora sordum canım hastane kabul etmiyor dedi. Normal doğum için kontrole geldiğinde ben anlarım birkaç gün içinde doğum olacağını sana test yaptır derim dedi. 4 gün önceye kadar yapılmış testi kabul ediyolarmış.

Back
X