Gecmis olsunnnGunaydın canlarım
Süslenmek ıcın erken kalktım ama bacagım 3 gundur baya kızarık mora yakın butun keyfim kactıdoktora gideyım bari iş cıkısıında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsunnnGunaydın canlarım
Süslenmek ıcın erken kalktım ama bacagım 3 gundur baya kızarık mora yakın butun keyfim kactıdoktora gideyım bari iş cıkısıında
Geçmiş olsunn , niye olmuştur ki acabaGunaydın canlarım
Ben de hazirlamadmmGünaydın
Bugün hastane çantası hazırlama günüdünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Başka hazırlamayan kaldı mı?
Ben de hazırlamadımGünaydın
Bugün hastane çantası hazırlama günüdünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Günaydın
Hahahaha gunaydin evet dalmisim nasi iyi geldi
Canım herkes bişey diyor. Ben yine herhalde korse takicam gibi göbeğim kalsın istemiyorumaynen aslinda korse giyince ister istemez karnini sikiyosun, dik duruyosun ve kaslar calisiyo. bisi giymeyince saliyosun gidiyo. sekil A. Ilk dogumumda annem ve kayinvalidem diye diye bana giydiremediler o korseyi. 10 dakka giydim attim. gobegi toparlamak zor oldu sonradan:)
BenGünaydın
Kumaşı tok toparlayıcı . Şöyle söyleyeyim abiyelerin altına göbeği toplasın diye aldıklarınımiza benziyor. Deneyemedim çünkü göbeğimden geçmiyorGuzel gorunuyor denedin mi peki nasil durusu, kumasi tok mu? Ben de belki bu kez giyerim de merak ettim
Uyanmadınız mı obaaaa
Günaydınnnn![]()
Çocuğu olup okula giden bütün ablalarima selam olsunsabahın 5:30 unda kız kardeşim ayağımdan sürüklüyor saçını yapım diye
Allah'tan hergun başıma gelmiyor böyle şeyler
Allah yardımcınız olsun
Gunaydin kizlar
Bu evin daginikligindan tam anlamiyla bihhhhhtimm bihhhtimmmmm
Gun boyu topluyorum aksam genelde esim ve oglum sagolsun market alisverisi vs oluo bi sekil de heryer birbirine giriyor enerjim kalmio gece toplayamiyorum sabah sar basa simsir tarak huni var mi huni takicam
Bugun annem gelio cok sukur ama onunda isyan edip kacmasindan korkuyorumo gelmedende toplayip supurmek silmek istiyorum 5 kamyon yukuyle laf eder duzensizsin de boyle olurmuda tamam hamilesin de kocan yapsinda oglana ogret ayy tamam tamam sustum
![]()
Kahvaltiliklar dedinde senelerdir tek hayalim her urunun plastik olmasini hayal ederim kagit masa ottusu flan boyle ortuyle buzucen hoppp cope tek adimda mis gibi heryerBugün çok iş yapıp hiç bir iş yapmadan günü bitirecekmisim gibi bir his var ama dur bakalımönce kahvaltiliklari topliyip möge aplayi izliyim sonrası spontan gelişir zannımca
![]()
Kahvaltiliklar dedinde senelerdir tek hayalim her urunun plastik olmasini hayal ederim kagit masa ottusu flan boyle ortuyle buzucen hoppp cope tek adimda mis gibi heryer![]()