2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın 😍
Bugün hastane çantası hazırlama günü 🙈 dünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Başka hazırlamayan kaldı mı?
Ben de hazırlamadım🤭 bebek deterjanım yolda patlamış e bebek yenisini gonderecekti ama daha gelmedi. Gelse ne olur ne olmaz diye hazırlayacağım insaAlalh. Her gün e bebeğe söylenip dururum. Zaten bu yüzden mıdır nedir rüyamda bebegimi görüyorum kıyafetini değiştiricem giydirecek kıyafet bulamıyorum çocuğuma. Temiz değil diye düşünüyorum Psikolojim bozuldu.

Günaydın 😍
Bugün hastane çantası hazırlama günü 🙈 dünkü sancılardan dolayı tutuştum biraz, hazır beklesin bi kenarda, zaten her şey yıkandı ütülendi bi çantaya girecek o kadar.
Başka hazırlamayan kaldı mı?

Günaydın.
Bebişinkiler hazır ben çıplak gezsem de olur😀
Bir şey bulurlar bana giydirecek😀

aynen aslinda korse giyince ister istemez karnini sikiyosun, dik duruyosun ve kaslar calisiyo. bisi giymeyince saliyosun gidiyo. sekil A. Ilk dogumumda annem ve kayinvalidem diye diye bana giydiremediler o korseyi. 10 dakka giydim attim. gobegi toparlamak zor oldu sonradan:)
Canım herkes bişey diyor. Ben yine herhalde korse takicam gibi göbeğim kalsın istemiyorum

Uyanmadınız mı obaaaa😜
Günaydınnnn♥️♥️♥️

Hakaret sayarım lütfen 😂😂 sabah 6:00 da tek gözü kapalı halde Netflix izliyorduk uşaaamla oda sancili zahar uyuyamıyoruz ana oğul 😂😂😂
Çocuğu olup okula giden bütün ablalarima selam olsun 🤣 sabahın 5:30 unda kız kardeşim ayağımdan sürüklüyor saçını yapım diye 😂😂😂 Allah'tan hergun başıma gelmiyor böyle şeyler🤣🤣 Allah yardımcınız olsun

Neyse ki erkek anasiyim şimdilik taramadan çıkıyoruz 😂😂😂 7 sene sonra naparim bilmiyorum çokta şeyyapmiyim Allah'ım kinamiyorum affet 😂😂😂

Gunaydin kizlar
Bu evin daginikligindan tam anlamiyla bihhhhhtimm bihhhtimmmmm🤦🤦
Gun boyu topluyorum aksam genelde esim ve oglum sagolsun market alisverisi vs oluo bi sekil de heryer birbirine giriyor enerjim kalmio gece toplayamiyorum sabah sar basa simsir tarak huni var mi huni takicam 🤣🤣🤣🤣🤣
Bugun annem gelio cok sukur ama onunda isyan edip kacmasindan korkuyorum 🤭🤭 o gelmedende toplayip supurmek silmek istiyorum 5 kamyon yukuyle laf eder duzensizsin de boyle olurmuda tamam hamilesin de kocan yapsinda oglana ogret ayy tamam tamam sustum 🤣🤣🤣🤣🤣

Gunaydin kizlar
Bu evin daginikligindan tam anlamiyla bihhhhhtimm bihhhtimmmmm🤦🤦
Gun boyu topluyorum aksam genelde esim ve oglum sagolsun market alisverisi vs oluo bi sekil de heryer birbirine giriyor enerjim kalmio gece toplayamiyorum sabah sar basa simsir tarak huni var mi huni takicam 🤣🤣🤣🤣🤣
Bugun annem gelio cok sukur ama onunda isyan edip kacmasindan korkuyorum 🤭🤭 o gelmedende toplayip supurmek silmek istiyorum 5 kamyon yukuyle laf eder duzensizsin de boyle olurmuda tamam hamilesin de kocan yapsinda oglana ogret ayy tamam tamam sustum 🤣🤣🤣🤣🤣

Bizim de öyle yetmiyor eşim annemin evde ( üst kat ) çalışıyor .Oğlan okuldan gelince ananeye kaçıyor ,hem bizim ev hem annemin ev dagiliyor 😂😂😂 bizi küçükken salonunda oturtmayan ,misafir odası olan ,her daim temizlenip kapısı kilitlenen odalardan her daim dağınık salonlara anam resmen çağ atladı 😂😂😂 oturamadan eskidi o koltuklar şimdi oğlan üstlerinde zıplıyor bize niye böyle yapmadın diyorum torun başka napayım diyor 😂😂😂 ben böyle olmam başlarım toruna tombalağa Allah'ım yine kinamadim sen içimi biliyorsun 😂😂😂😂

Bugün çok iş yapıp hiç bir iş yapmadan günü bitirecekmisim gibi bir his var ama dur bakalım 😂😂😂 önce kahvaltiliklari topliyip möge aplayi izliyim sonrası spontan gelişir zannımca😂😂😂
Kahvaltiliklar dedinde senelerdir tek hayalim her urunun plastik olmasini hayal ederim kagit masa ottusu flan boyle ortuyle buzucen hoppp cope tek adimda mis gibi heryer 🤣🤣🤣🤣🤣

Kizlar yarin bime gelecek duzenleyicileri gordunuz mu 🥰🥰 bence fiaytlari oldukca makul kacirmayin derim. T tulperde senin aldigin organizerdende var hoca minarede ben bimin kapisinda olcakmisim gibi görünüyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Kaç TL mis ki trendyoldan aldiydim dün geldi bir de onlara bakayım fazla organizer göz cikarmaz bir yer organize eder 🤢🤢🤢🤢 espri için sooriyy ama ben güldüm 🤣🤣

Back
X