Kayınvalidem lohusanın kırk gün mezarı açık olurmuş derdiTeşekkürler şu 40 çıkması aslında büyük bir olay gerçekten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem lohusanın kırk gün mezarı açık olurmuş derdiTeşekkürler şu 40 çıkması aslında büyük bir olay gerçekten.
Bunu bilmiyodumKayınvalidem lohusanın kırk gün mezarı açık olurmuş derdi![]()
Eki Görüntüle 2963140
Kızlar ebeye vereceğim takımın içinde bunlar olacak ekstra koymam gereken bir şey var mı, önlük de var takımın içinde onu koymaya gerek var mı bence yok ama bi de size sorayım dedim.
Onlardan da var da zıbın var ya ona gerek var mı 3 kat olur o zaman üstüBunu bilmiyodum
Belki gömlek koyabilirsin tam adını bilmiyorum ama düğmesiiz kimono tarzi oluyor ya daha ince
Takımların içinde genelde beyaz incecik birşey oluyor en içe giydirilen onu göremedim onun dışında yeterli onu da kordona değmesin diye giydiriyorlrmis anam öyle dediEki Görüntüle 2963140
Kızlar ebeye vereceğim takımın içinde bunlar olacak ekstra koymam gereken bir şey var mı, önlük de var takımın içinde onu koymaya gerek var mı bence yok ama bi de size sorayım dedim.
Takıma bayıldım bu aradaEki Görüntüle 2963140
Amin canım cümlemizeTakıma bayıldım bu aradaAllah'ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
![]()
Onlardan da var da zıbın var ya ona gerek var mı 3 kat olur o zaman üstü![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın doğumum var kizlar. Açıklık çıktı. Bebek gelmek istiyor dedi. Yarın sezaryen doğum olucak kısmetse. Dualarınızı bekliyorum
Hastane sicak ya ebeler kat kat giydirmiyor genelde. Bence koyduklarin idealBen kızımda hem kısa kollu hem uzun kollu zıbın koymuştum düşündüğüm ebe sıcaklığa göre birini giydirsin. Ama ebe ne yapmış kısa kollu zıbın üstüne uzun kolluyu da giydirmiş![]()
Ben riske almadım direk ismini yazdırdım sabahtan beri camda kargo bekliyorum PTT kargodan gelmiyor bir türlüAmin canım cümlemize
Takımı da bebenin adını Aslan istiyoruz kızımla diye eşime inat almıştım
Eve geldik bak takımı bile aslanlı aldık artık mecbur adı Aslan olacak dedim.
Eşim de diyo ki saf mısın o aslan değil kaplan![]()
Uzmanlar anne ne fiyiyorsa o kadar fiymeli anneden belki 1 kat daha fazla giyinebilir bebekler onun haricindeki hersey luzumsuz diyor ama insanin ici rahat etmiyorİlk günler üşür belki ya fazla fazla giysin
HAhahahaa cok yasayin emi hic gulecegim yoktu yaaaAmin canım cümlemize
Uzmanlar anne ne fiyiyorsa o kadar fiymeli anneden belki 1 kat daha fazla giyinebilir bebekler onun haricindeki hersey luzumsuz diyor ama insanin ici rahat etmiyor
Basbaya aslan cnm hatta ben takim aslanlo olduguna gore isme karar verilmis yazakcaktimAmin canım cümlemize
Bence ideal bir çanta olmuşEki Görüntüle 2963176
Kızlar
Ebeye vereceğim dışında 3 yedek takım yaptım. Her bir poşette alt üst, eldiven, zıbın, çorap, şapka var.
3 müslin 6 penye ağız bezini ayrıca poşetledim.
Başka bir poşete de yelek, patik, önlük, ekstra 3 tane kısa kol zıbın hastane sıcak olursa diye, 3 tane ekstra alt koydum o da hastane soğuk olursa takımların altına giydirmek için.
15 bez, bezlerin olduğu poşete de 2 tane alt açma örtüsü koydum. Bezin kalan paketi arabada durur, ihtiyaç olursa eşim getirir.
Islak mendil, pişik önşeyici
Bir nohut bir de yedek penye battaniye daha koydum.
Hastaneye götüreceklerim bu kadar bebek için.
Emzik, biberon, mama, pompa götürmüyorum ben. Ama evdekileri kaynatıp hazır bekleteceğim evde. çok lazım olursa eşim getirir hemen hastane 15 dk arabayla.
Eksik gördüğünüz başka bir şey var mı kızlar?
Yarın da kendi çantamı hazırlarım inşallah.