2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Emzirme konusunda sıkıntımız hala devam ediyor. Mecbur mama takviyesi yaptık. Ama denemelere devam edeceğiz. Sıkı durun kızım 3.360 Gr 51 cm doğdu. Haftasında gelse sanırım dört buçuk filan dogardi. Kuvozluk bir durumu yok Allah a şükür, sağlığı gayet yerinde. İnşallah sizde sağlıkla sihhatle bebislerinizi kucağınıza alirsiniz

Kızlar iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Emzirme konusunda sıkıntımız hala devam ediyor. Mecbur mama takviyesi yaptık. Ama denemelere devam edeceğiz. Sıkı durun kızım 3.360 Gr 51 cm doğdu. Haftasında gelse sanırım dört buçuk filan dogardi. Kuvozluk bir durumu yok Allah a şükür, sağlığı gayet yerinde. İnşallah sizde sağlıkla sihhatle bebislerinizi kucağınıza alirsiniz
Maşallah subhanallah. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ☺️

Kızlar feci nefes darligi çekiyorum hatta bugün yürüyüş sonrası yolda bir anda gözüm karardı zor oturdum bir merdivene . Tansiyonum da düştü o an sanırım ama normal yolda bile tıkanıyorum artık bir de ayak bileklerim ve ayaklarım şişti tuzu tamamen kestim 😥
Bacım su seni benden daha iyi kimse anlayamaz😣
Az bi yemek is yapayim karnim
Tas kesiliyor, tansiyon düşüyor 🤦🏼‍♀️
Heryerim ödem oldu
Sanırım benimde tuzu tamamen kesmem lazım

Oyyy oyy masallah
Sezeryan mi oldu canim
En son dun seni dr un eve yollamıştı
Sancın mi oldu tekrar gittin

Allah analı babalı büyütsün .masallah nazar değmesin.size de gecmis olsun

Kızlar feci nefes darligi çekiyorum hatta bugün yürüyüş sonrası yolda bir anda gözüm karardı zor oturdum bir merdivene . Tansiyonum da düştü o an sanırım ama normal yolda bile tıkanıyorum artık bir de ayak bileklerim ve ayaklarım şişti tuzu tamamen kestim 😥
Gecmis olsun. Bol bol su ic o cok onemli. Artik her yerimiz ayri oynamaya basladi. Bende de hergun yeni bir hikaye. Hayirlisiyla 40 haftamizi tamamlayalim insallah. Mesela hormonlardan mi yoksa kocam gercekten denyo mu arasinda gidip geliyorum. her yaptigi batiyo bir iki gundur gibi gibi seyler de var..

Ohh 41 kere maasallah Allah nazardan saklasin. Cok sevindim canim gercek bir nur topu:) Insallah emme isini de halledersiniz hemencecik kafana takma olacak o da.

Gecmis olsun. Bol bol su ic o cok onemli. Artik her yerimiz ayri oynamaya basladi. Bende de hergun yeni bir hikaye. Hayirlisiyla 40 haftamizi tamamlayalim insallah. Mesela hormonlardan mi yoksa kocam gercekten denyo mu arasinda gidip geliyorum. her yaptigi batiyo bir iki gundur gibi gibi seyler de var..

Ya saron 😂😂😂😂 bende bugün kötü olunca eşimin WhatsApp a yazdım gelip alır mısın beni diye mesajı görene kadar benim halim düzeldi yoluma devam ettim eve varacam artık aradi gelip alayim diye kapattım telefonu suratına trip o biçim bende 😂😂😂 neyse arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap yazmıyorum çıkmış dışarı yürüyebilecegim yerlerde beni arıyor 😂😂😂 eve geldiğimide söylemedim sonra anam
kizinca eve geldim dedim .Sonra geldi bu renk atmış 😂😂😂 dedim bir daha telefonuna bakma bak ne yapıyorum seni 😂😂😂😂 WhatsApp a yazana kadar arasaydin dedi kendi terhicim WhatsApp a yazacam telefonu elinden düşürmeyeceksin ben yürüyüşe gidince dedim ültimatom üstüne ültimatom vermek benim işim.😂😂😂 Çok keyif aldım

Merhaba kızlar burnum cok tıkalı nefes sıkıntısı griptim atlattım ama burnum tıkalı sürekli spreyle duruyorum baska ne yapabılırım buhar yaptım olmadı işlemıyor viks sürdüm banamısın demedı sürekli spreyde sıkmak istemıyorum 😞

Birde bugun doktora gittim saf ben unuttum sölemeyi ya nefes skntısını neyse hafif sancılar varmıs haftaya nst dedi artk haftalık çağirdi nst ayrı ücret verenler varmıs ben vermıyorum onada şaşirdim özelde ayrı ücretmi veriliyor dedim hatta kendi doktoruma özele gitmeye devam devlet hastanesindeki doktorun dedıklerınden sonra parasina başlarım dedim birdaha gitmedim 😒 sezeryan kesınleşti artk banada gün verirler yakında sezeryan yapan arkadaşlardan biraz yardım istiyorum öneri varsa aramızda yardımcı olursa sevınırım kahve götürün falan dıyorlar bebege geçerse sabahlar olmasın olmıyim sonra 😂

Woowww tuuuu masallahhh tosun kizinaaa selvi boylu tuuu tuuu. Gozunuz aydin anali babali buyusun insallah 🥰 darisi bize 🤲🤲

olcaaay olcaaay Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah 🧿 Allah yardımcın olsun süt için sürekli emzir dıyorlar inşallah biran önce alışır

Bende de var o ya, yemek yaparken ayakta kalıyorum ya nasıl aşağı çekiyor bebek, nefesim daralıyor hemen oturuyorum

Kızlar kızlar kalbim küt küt atıyor oturduğum yerde birden basladı karnimda taş gibi 🥺 korkmalı miyimm

Kizlar selamlar. Bende aksam olunca berbat halsizlik adim atacak halim kalmio ki gun icinde de hic bisi yapmiyorum ama hava kararinca tum sorunlar benimle sanki saka gibi cok asiri zorlaniyorum 🤦🤦 annem var herseyi o yapio cocuk bakimi dahil ben yalanci pehlivan gibi dolaniyorum ama yinede kamyon carpmis gibiyim 🤦
Bu arada bende esime gicik oluyorum adami bogacam bi kasik suda 🤦🤦 ben oyle yaptikca az kaldi sabret dio sanirim kendine teselli veriyor 🤣🤣 farkinda degil bu isin logusa sendromu oldugunun sanirim hahahahah

Ya saron 😂😂😂😂 bende bugün kötü olunca eşimin WhatsApp a yazdım gelip alır mısın beni diye mesajı görene kadar benim halim düzeldi yoluma devam ettim eve varacam artık aradi gelip alayim diye kapattım telefonu suratına trip o biçim bende 😂😂😂 neyse arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap yazmıyorum çıkmış dışarı yürüyebilecegim yerlerde beni arıyor 😂😂😂 eve geldiğimide söylemedim sonra anam
kizinca eve geldim dedim .Sonra geldi bu renk atmış 😂😂😂 dedim bir daha telefonuna bakma bak ne yapıyorum seni 😂😂😂😂 WhatsApp a yazana kadar arasaydin dedi kendi terhicim WhatsApp a yazacam telefonu elinden düşürmeyeceksin ben yürüyüşe gidince dedim ültimatom üstüne ültimatom vermek benim işim.😂😂😂 Çok keyif aldım

Arkadas gruplarindan yazilanlari hemen gorurler ama gevrek gevrek gulerek yazarlar. Iyi yapmissin sonucta son aylarimizdayiz gozleri telde olmali.

Back
X