2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?
Çok geçmiş olsun. Hiç ilaç kullanmadım ben. Sadece parol kullanabilirsin. Ondada ateşim çıkar gibi oldu bi kere içtim. Kan sulandırıcıyı doktoruna sor. Ben kullanmıştım. Eve gelen olmuyor. Sen rahatsızlanırsan ama hastane için çıkabiliyosun.

Ben dün 1 saat ev temizliği yaptım birde eşimin kuzeni geldi şehir dışından misafirliğe yemek falan yaptım biraz ayakta durdum diye bütün gece sancı çektim karnım taş gibi oldu . Sabaha karşı 4 gibi uyudum 7:40 da kalktım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum kitlendim yine 🤦🏻‍♀️
Doğumu yakın birine misafirliğe gitmek de ne bileyim 😬 Kendini kimse için yorma. Ben dün biraz kahvaltı hazırladım çok da ayakta kalmadım ama ölüyorum sandım sancıdan 🤦🏻‍♀️ Herkesin bünyesi bir değil. İlla biri gelecekse de dışardan pizza söyle geç senden bebeğinden kıymetli mi boşver 😌

Yok canım
Ben hamile kaldiktan sonra benim yasima açıldı
Hamileyken olmak istemedim
Ayrica Ben 3. Doz aşılı yakınlarımı kaybettim
Tek düşündüğüm bebeme biseu olmasın😞
Erkek bebeleri daha cok vuruyormus
Hayir ya dur oyle kotu dusunme insan cokerse once pskolojik coker sen guclu olmak zorundasin ki bebe karninda hissediyor bak lutfen guzel dusun guzel olacak hersey ama zamanla... Bol bol c vitamini al. Dualarim seninle 🤲

Doğumu yakın birine misafirliğe gitmek de ne bileyim 😬 Kendini kimse için yorma. Ben dün biraz kahvaltı hazırladım çok da ayakta kalmadım ama ölüyorum sandım sancıdan 🤦🏻‍♀️ Herkesin bünyesi bir değil. İlla biri gelecekse de dışardan pizza söyle geç senden bebeğinden kıymetli mi boşver 😌
Ya hiç sorma çıldırdım resmen dün 😂 hala daha yataktan kalkamıyorum bir kahvaltı yaptım geri uzandım hala geçmiyor ağrılar

Yok canım
Ben hamile kaldiktan sonra benim yasima açıldı
Hamileyken olmak istemedim
Ayrica Ben 3. Doz aşılı yakınlarımı kaybettim
Tek düşündüğüm bebeme biseu olmasın😞
Erkek bebeleri daha cok vuruyormus
Canım çok geçmiş olsun öncelikle olumlu düşün. En önemli şey moral. Haftan ileride zaten endişelenme bebeğin de sen de iyi olursun. C vitamini al, dinlen yorma kendini. Ayrıca erkek bebeklerle ne alakası var sen milletin dediğine bakma. Herkes bir şey söylüyor. Bu hastalık bağışıklılığının ne kadar güçlü olduğuna bakar. Cinsiyetle yaşla şunla bunla alakası yok.

Canım ikea'nın karyolalarını alırken iyi araştır. Sonradan insanı pişman ediyor 🤦🏻‍♀️ Ben bekarken ikea'nın çift kişilik bir karyolasını almıştım. Ne gıcırdaması bitti ne sallanması. Böyle çok şikayet görebilsin internette. Ucuz da değil yani. İkea görüntü olarak insanı cezbediyor ama çoğu ürünü kullanışlı olmuyor maalesef. Bu yatağı alanların yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.
Tmm canım teşekkür ederim. Baktımda genelde memnun herkes yine de bir atmrastiricam

Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Eve filan geliyorlar mi
Mi acaba?
Cok geçmiş olsun endiselenme insallah hafif atlatırsın moralini ve bağışıklığını güçlü tutmaya çalış

Evet 2544 Gr olmuş minnak 😂😂😂 yanaklı olacak dedi 😂 dedim doktor hanım eşimi ve beni görüp çocuğumuzun yanaksiz olmasını düşünmeniz beni üzer 😂😂 36 da çağırdı tekrar o gün randevu verecek Ocak ayının 5-6-7 si gibi yaparız dedi .Bebek hala yatay duruyor.Eski dikiş yerlerin zayıfmis bebek aşağı indikçe basi yapar ağrın olur dedi velhasıl haberler böyle bundan sonra da fazla hareketli hayatın olmasın dinlen dedi

Evet 2544 Gr olmuş minnak 😂😂😂 yanaklı olacak dedi 😂 dedim doktor hanım eşimi ve beni görüp çocuğumuzun yanaksiz olmasını düşünmeniz beni üzer 😂😂 36 da çağırdı tekrar o gün randevu verecek Ocak ayının 5-6-7 si gibi yaparız dedi .Bebek hala yatay duruyor.Eski dikiş yerlerin zayıfmis bebek aşağı indikçe basi yapar ağrın olur dedi velhasıl haberler böyle bundan sonra da fazla hareketli hayatın olmasın dinlen dedi
Maşallah 🧿 sayılı gün çabuk geçer sağlıkla kavuşursunuz inşallah ❤️

Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Eve filan geliyorlar mi
Mi acaba?
Çok geçmiş olsun canım. Ben de 7. Ayda covid geçirdim. Herhangi bir ilaç kullanmadım bol bol dinlendim. Bir de iştahım olmamasına rağmen zorla yemek yedim o beni biraz dinç tutmuştu. Hafif şeylerden mutlaka besinini almanı öneririm. Zencefil kullanmıştım bir de o da iyi gelmişti diye düşünüyorum. Ama asıl önemli tavsiyem; haberleri seyretme. Orada gebelerin covid süreci hakkında illa bir korku salıyorlar. Benim psikolojimi o dönem o haberlee bozmuştu. Hüngür hüngür ağlıyordum bebeğimi göremeyeceğim diye. Aman dikkat.

Bu arada doktora sordum ziyaretçi durumunu yasak ama hastane bu konuda bir şey yapamıyor ne yazik ki dedi .Lohusa bir kadın,yeni doğmuş bir bebek normal zamanda bile ziyaretini uygun bulmuyorum dedi .Yoğun bakıma gitmek zorunda olan çok bebe olmuş Allah korusun .Yine oda süslüyorlar ama annelerimiz dedi .Velhasıl ben ziyaretin yasak olduğunu söyleyecem odayı da süslemeyi düşünmüyodum zaten kapı süsü ve balon olacak sadece.İkram filan hic bir şey yapmayacam.Günü belli olunca suit odaları var onlardan ayarlamaya çalışacaz.

Maşallah size canim. ben de bebeğimi gördüm çok mutlu oldum❤️❤️❤️❤️

tontiş olmuş maşallah. :)
38+5 gibi gelecek o halde. hayırlısıyla gelsinler.

Back
X