2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doğumdan sonra ebeye verilecek kıyafetin içine çıtçıtlı body koyuyor muyduk?

Karnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.
Ben varım kasımpatı gibi her dakka kasılan 🤭nst yegirip çıkmaktan alet bozulacaktı artık doktor dil altı verdide biraz azaldı ağrılar benim şeyimde acıyor üstelik kafası baskı yapıyormuş 😁

Bende doğsun artık yoksa ayakları ağzımdan çıkacak yakında derken az önce karnımı şekilden şekile sokarak döndü ayaklarını dayadı mesaneme tepiniyor. Demekki hala dönebiliyormuş bu sıpalar ama bizimki ters oldu biraz:KK70: işin yoksa birde dönecek mi tekrar diye dertlen dur şimdi
Dondugunu nasil anliiyorsunuz 🤦 yani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi

Dondugunu nasil anliiyorsunuz 🤦 yani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi

Benimki miskin uzun zamandır aynı pozisyonda. Dönmedi bence hiç. Hep poposunu yaslıyor kaburgama, diğer kaburgalarımı da ayağıyla itiyor.

Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Ah canim cok gecmis olsun annene nesi var insallah gecici biseydir

A
Aramızda doğuran mı var yoksa kızlar ben takip edemedim birkaç gündür 🥴 Ben de bugün minnağımı görmeye gittim. 2700 gram 46 cm çıktı ölçümleri. Nst'de bir şey çıkmadı. Bundan sonra haftada bir kontrol varmış. Sona geliyoruz artık kızlar çok heyecanlı 🤩
Şu sıralar doğuran yok canım. bi süre daha da olmaz inşallah 😂
Maşallah bebeğine 😍

Ben sadece kafasıyla mesaneme baskı yapıyor onu anlıyorum. Bi de karnıma poposunu dayıyor, göbek deliği üstünde hissettiklerim de ayaklarıdır diye tahmin ediyorum 🤔

Bende 2 cm acilma vardi ama nisan vs gelmedi 🤭🤭 zaten acilmayida farketmedim kontrolum vardi hoppp doguma ben şok 🤣🤣 2 cm ile eve birakamam risk demislerdi
Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.

Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Allah sifa versin Annecigine. Saglarya, manevi destekleri yeter..Benim annem de uzakta. Bir tek olsa baska kimse gerekmezdi. Bir araba insan olacak yanimda cogu bana yuk olacak..

Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.
Evet once suni sanci takti epey bi bekledik artik sancilar ciddilesince doktor suyu patlatti.

Back
X