Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç zıbın koydum benKızlar doğumdan sonra ebeye verilecek kıyafetin içine çıtçıtlı body koyuyor muyduk?
Ben varım kasımpatı gibi her dakka kasılanKarnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.
Ben citcitli body koydum direk ic zibin yokKızlar doğumdan sonra ebeye verilecek kıyafetin içine çıtçıtlı body koyuyor muyduk?
Dondugunu nasil anliiyorsunuzBende doğsun artık yoksa ayakları ağzımdan çıkacak yakında derken az önce karnımı şekilden şekile sokarak döndü ayaklarını dayadı mesaneme tepiniyor. Demekki hala dönebiliyormuş bu sıpalar ama bizimki ters oldu birazişin yoksa birde dönecek mi tekrar diye dertlen dur şimdi
Dondugunu nasil anliiyorsunuzyani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi
Ah canim cok gecmis olsun annene nesi var insallah gecici biseydirKızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Şu sıralar doğuran yok canım. bi süre daha da olmaz inşallahAramızda doğuran mı var yoksa kızlar ben takip edemedim birkaç gündürBen de bugün minnağımı görmeye gittim. 2700 gram 46 cm çıktı ölçümleri. Nst'de bir şey çıkmadı. Bundan sonra haftada bir kontrol varmış. Sona geliyoruz artık kızlar çok heyecanlı
![]()
Ben sadece kafasıyla mesaneme baskı yapıyor onu anlıyorum. Bi de karnıma poposunu dayıyor, göbek deliği üstünde hissettiklerim de ayaklarıdır diye tahmin ediyorumDondugunu nasil anliiyorsunuzyani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi
Yani bir iç giyim gerekiyor tabi, çıtçıtlı body olabilir ya da iç zıbın falan ama bence çıtçıtlılar daha kullanışlı.Kızlar doğumdan sonra ebeye verilecek kıyafetin içine çıtçıtlı body koyuyor muyduk?
Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.Bende 2 cm acilma vardi ama nisan vs gelmedizaten acilmayida farketmedim kontrolum vardi hoppp doguma ben şok
2 cm ile eve birakamam risk demislerdi
Anladim, agri fln var mi nasilsin?Saol canım doktor yatış verdi ama ben gitmedim, bi düşüneyim dedim evde dinleniyorum
Allah sifa versin Annecigine. Saglarya, manevi destekleri yeter..Benim annem de uzakta. Bir tek olsa baska kimse gerekmezdi. Bir araba insan olacak yanimda cogu bana yuk olacak..Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Cok geçmiş olsun RheaAy inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beniilk üç ay bile böyle olmadım galiba.
Kasılmalar oluyor sürekli otururken yatarken, pek bişey yapmıyorum bende,Anladim, agri fln var mi nasilsin?
Çok sağ ol canım inşaallah geçer bir an evvelCok geçmiş olsun Rhea![]()
Evet once suni sanci takti epey bi bekledik artik sancilar ciddilesince doktor suyu patlatti.Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.
Gunaydin senin maceran erken basladi yakinda ayni seyler pes pespese gelecek burda da, max 2 haftaya bebekler pespese gelir tahminenGünaydın kızlar. Emme işlerimiz, huzursuzluklarimiz bu saatte de devam etmekte.![]()
Dinlen bol bol aman diim, agri kasilma olmasa bile ayaklanma. Dogum baslarsa hem enerjiye ihtiyacin olacak.Kasılmalar oluyor sürekli otururken yatarken, pek bişey yapmıyorum bende,