2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızçeler kaburganızın orda bi uyuşma hissediyo musunuz siz de? bir kaç dakika sürüyor ve sık sık oluyor. doktora dedim baskıdan olabilir dedi.. benim bebiş dönmüş bu arada. ama böyle nasıl tarif etsem normal uyuşma gibi değil dalga dalga sanki
Benim hep oluyo ben bebek hareketi sanıyorum 😄

Dün 2 sezaryen olan arkadaşımı aradım.
İlk başta akışına Bırak normal Doğum daha iyidirle başladı, sezaryen ol bence de diye devam etti 😀
İlk doğumunda 15-16 saat sancı çekti açılması olmayınca sezaryene aldılar. İkisini de yaşamış gibi oldu. O yüzden kızıyor normal Doğum diye diretenlere.
O da genel anestezici panik biri olduğu için.
15-16 saat beklemekte sakıncalı değil mi acaba hem anne, hem bebek için? baktık olmuyor sezeryana alsın ne yapalım ucunda ölüm yok sonuçta. Ben ikisinden de korkuyorum tabii, sonra diyorum herkes doğuruyor bende doğururum :KK48::KK48:

Bunu diyenlerden biri de kayınvalideciğim🤣🤣 görümcecigim normal doguramazsa bunları bir bir hatırlatacağım kendisine tatlı tatlı 🤭🤭
Keseceklerse bizi kesecekler, aklım mantığım almıyor bu ayrıma. Doğsun da nasıl doğarsa doğsun ne olmuş yani. Bende normal istiyorum da, öyle doğurabilirsem başım göğe mi erecek ne olacak acaba, üstüne para mı verecekler hiç anlamadım

Wala hastanede bi aciklama yapmadilar ama ilk dogum sezeryanmiydi diye sordu normal diyince burun kivirdi yuzu dustu anlam verememistim 🤭🤭 asm deki ebe suni ile normal denerler sistem budur ama hafta erken oldugundan bebek gelmek istemeyebilir ve ilerlemez dogum sonuc olarak sezeryana alirlar haftan erken dedi. Ama hastanede yapilan mudahale ve endiselerden bence risk almazlar gibime geliyor epey hassaslar
Evham basiyor ustume dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil
Yasayip gorucez artik ama her ihtimali dusunuyorum iste saglikla gelmesi tek temennim
Suni sancı, normal sancıya göre kaç katı kötü :/

kızçeler kaburganızın orda bi uyuşma hissediyo musunuz siz de? bir kaç dakika sürüyor ve sık sık oluyor. doktora dedim baskıdan olabilir dedi.. benim bebiş dönmüş bu arada. ama böyle nasıl tarif etsem normal uyuşma gibi değil dalga dalga sanki
Benim kaburgalarımda uyuşma değilde baskıdan oluşan ağrı var. Çok değişik bir ağrı.

evet genelde akşam saatleri 9-10 gibi çok sertleşiyo taş gibi hissediyorum hatta patlıycak nerdeyse falan diyorum:KK70:.. uyuşma esnasında rahimde bişey hissetmedim ya da karnımda bi sertlik falan
Karnın tümünde bir sertleşme oluyorsa bu rahim kaslarının kasılma sı demek oluyor, genelde uyuşmayla başlıyor, ama bebeğin bir yerde toplanması onun sertleşmesi aynı şey değil, sizinde kasılmalar başlamış olabilir

Yarın kontrolüm var nolur nolmaz kendi çantamı da hazırliyim dedim 🙂
Depend, meme pamuğu, ıslak mendil, kağıt havlu, diş fırçası, macunu, tarak, küçük ayna 😂
Pijama, 2 gecelik, iç çamaşırı, emzirme atleti koydum.
Başka eksik bi şey var mı kızlar?

Olurmu hiç 🤦‍♀️ ya birde halamı düşünsene evine misafir geliyo çocuğu kocası karantinada 😂 kadın bana ne dese haklı yaa

Halayı ara kabul etme annem temaslı de 😂

Kızlar anne çantasına ıslak mendil, kağıt havlu falan koydunuz mu?
Lazım olur mu?

Islak mendil aldım da kağıt havlu odada ya da tuvalette vardır ordan da alabilirsin ihtiyaç duyarsan

Ben koydum , pipette koydum uzanırken sıvı almak gerekirse diye 😂

Ne içmeyi düşünüyorsun canım pipetle 😂😂😂

Depend, meme pamuğu, ıslak mendil, kağıt havlu, diş fırçası, macunu, tarak, küçük ayna 😂

Eyeliner allık rimel makyaj temizleyici 😂😂😂 onları da koydum ben bence önemli
Terlik aldin mi terlik önemli olan o 😂😂

Corap ve patik koyabilirsin. Bir de tabi terlik 😅

Halayı ara kabul etme annem temaslı de 😂

Islak mendil aldım da kağıt havlu odada ya da tuvalette vardır ordan da alabilirsin ihtiyaç duyarsan

Ne içmeyi düşünüyorsun canım pipetle 😂😂😂

Eyeliner allık rimel makyaj temizleyici 😂😂😂 onları da koydum ben bence önemli
Terlik aldin mi terlik önemli olan o 😂😂

Corap ve patik koyabilirsin. Bir de tabi terlik 😅
Çorap tamamdır unutmuşum bak.
Terlik bulamadım daha gönlüme göre atmalık 😂

Üstüne hırka da al istersen. Bide hastaneden çıkarken emzirmeye uygun kıyafet koydum ben.

Ayyy yarin benimde kontrolum var 🥰 guzel haberlerle gelelim ins 🤲🤲

Ben koydum canim kagit havlu ve islak mendil baska abartip canak comlek koymak istemedim ama aklimda bardagimi flan da alsammi die 🤣🤣🤣🤣🤣

Kahve fincanı ,kahve makinası poşet çay kupa kimse çay kahve sevgimi sorgulamasin arkidiş 😂😂😂

Son düzenleme:
Back
X