Canım 14.günümüzdeyiz ben 35+0’da doğum yapmıştım, dün gece ilk kez uyurken emziğe başlattım ufaklığı memeden çekince uyumuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 14.günümüzdeyiz ben 35+0’da doğum yapmıştım, dün gece ilk kez uyurken emziğe başlattım ufaklığı memeden çekince uyumuyor
Dunyaya gelen buyuyorBu arada bizde ultrason kilosu 2500’dü ama 2240 doğdu. Ultrason boyu 49 cm’di 43 cm doğdu. Ama dün mezurayla ölçtük çok şükür 49 cm’e gelmiş 2 haftada
İstemiom arkadasss istemiomm normal![]()
Kızlar iyi akşamlar. Yemeklerden sonra bende halsizlik ve baş ağrısı oluyor. Sizde de var mı? Tansiyonumu ölçüyorum normal ama şekerden olabilir mi acaba?
Kafami bozuyorlar en son istege bagli sezeryan olcam ama bu seferde sgk hic biseyi karsilamioDaha önce normal doğurmuşsun diye sana güveniyorlar![]()
Sekerim bazen yedigime bagli cikiyor ama cikinca bas agrisi degilde halsizlik ve uyku bastiriyor ordan anliyorum mesela olcuyorum 135 140 civari. Normali tokluk 120 ve alti olmali dio doktor.Kızlar iyi akşamlar. Yemeklerden sonra bende halsizlik ve baş ağrısı oluyor. Sizde de var mı? Tansiyonumu ölçüyorum normal ama şekerden olabilir mi acaba?
Kafami bozuyorlar en son istege bagli sezeryan olcam ama bu seferde sgk hic biseyi karsilamio6500 tl +refaketci +bilmem ne ooo 10 15 ten asagi cikamayiz ona da kiyamiyorum wala ne yalan diyim hele su zamanda.... Zkorunlu sezeryan da pazarlik yaptik 4bine baglandi
normal ise 2650+1250(epidural) istersem epiruali tabi doktorumuda istersem mesai disi olursa 600 tl de normal seEryandan pahaliya gelio
He bide dio ki hastane normali zorladik ok epiduralde istedin yaptik ok ama acilma ilerlemeyip zorunlu sezeryana donersek bu seper 4000+1250 yani epidural parasinida alirim. Bana biraz para tuzagi gibi geldi ne yalan diyim
Yok yanlis analttim galiba istege bagii sezeryan ile zorunlu sezeryan fiyatlari farkli ( zorunlu sezeryanda pakete hersey dahil fiyatta makul zaten )Normal sezaryen ücreti paket halinde fiyatı belli değil mi? Verdikleri ağrı kesici falan onları mı alırlar ? Başka ne olur? Refakatçiden ne parası alıyorlar ?
Ama tek sorun beni suni ile normale zorlicam diyor ya doktor ama epidural istersen veririm diyor ( ki ekstra ucrete tabi ) ok verdi. Dogum ilerlemeyip sezeryana donersem paket fiyatina epidural dahil degil onu ayrica fatura ederim diyor.Normal sezaryen ücreti paket halinde fiyatı belli değil mi? Verdikleri ağrı kesici falan onları mı alırlar ? Başka ne olur? Refakatçiden ne parası alıyorlar ?
Ben hiç sormadım bunu ama ben zaten istemiyorum epiduralSizlerin hastanelerinde nasil bu normal dogumda epidural ucretleri kizlar ? Paket dahilinde mi ?
Aaa nedenBen hiç sormadım bunu ama ben zaten istemiyorum epidural![]()
Sizlerin hastanelerinde nasil bu normal dogumda epidural ucretleri kizlar ? Paket dahilinde mi ?
Ama tek sorun beni suni ile normale zorlicam diyor ya doktor ama epidural istersen veririm diyor ( ki ekstra ucrete tabi ) ok verdi. Dogum ilerlemeyip sezeryana donersem paket fiyatina epidural dahil degil onu ayrica fatura ederim diyor.
Davetiye ativersene doguma geleyim direk orayaKızlar ben de dün gece sabahı zor ettim, normalde bu ara kasılmam sürekli oluyor zaten özellikle akşamları göbeğim taş gibi. Ama dün 40 dk içinde üç kere sancı hissettim sonra daha olmadı. Bu yalancı sancı ise bile artık baya kuvvetli vuruyor
Bizim burada Kanada da bütün hastaneler devlet olduğu için ücretsiz ve aksini belirtmediğin ve engel bir durum olmadığı sürece direk epidurali takıyorlarmış![]()
Ben korkularimdan vs bahsedince doktor teklif etti yoksa benimde aklima gelmemisti canimSormadım ama Epidural paket dahilinde değil. Fiyatı ne kadar bilmiyorum .
Riskleri varmış ya onun da, doğumu geciktirebiliyormuş bi de sanırım.Aaa neden![]()
Bana eşim evde doğur diyorKafami bozuyorlar en son istege bagli sezeryan olcam ama bu seferde sgk hic biseyi karsilamio6500 tl +refaketci +bilmem ne ooo 10 15 ten asagi cikamayiz ona da kiyamiyorum wala ne yalan diyim hele su zamanda.... Zkorunlu sezeryan da pazarlik yaptik 4bine baglandi
normal ise 2650+1250(epidural) istersem epiruali tabi doktorumuda istersem mesai disi olursa 600 tl de normal seEryandan pahaliya gelio
He bide dio ki hastane normali zorladik ok epiduralde istedin yaptik ok ama acilma ilerlemeyip zorunlu sezeryana donersek bu seper 4000+1250 yani epidural parasinida alirim. Bana biraz para tuzagi gibi geldi ne yalan diyim