2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende ilk iki çocuğumda rezene içmiştim ama geçenlerde instagramda ‘doktoranne’ydi sanırım rezene için baya zararlı felan demiş bir bakın isterseniz
Sosyal medya kullanmıyorum cnm ben bn kızımda üç sene önce kullanmıştım kızıma bir zararı olmadı günde bir bardak içiyordum ama araştıracağım mutlaka zararlı ise kndi rahatim için çocuğumu riske atamam sağol canim

Doktorun ssvd yi destekliyor mu doğum ücreti ne kadar istiyor acaba bende aynen senin gibi düşünüyorum ama gerçekten çok ciddi ücretler talep ediyorlar yaparım diyor ama riskler seni bağlar diyor
Doktorum cok notr bu konuda. Sadece bir engelin yok diyor. Ucret de benim sigortamdan dolayi sanirim kapsama giriyor. Yani insallah sonunda bi supriz olmaz. Ay ne riskler var acaba korkudan girip bakamiyorum ssvd nin:((

Doktorum cok notr bu konuda. Sadece bir engelin yok diyor. Ucret de benim sigortamdan dolayi sanirim kapsama giriyor. Yani insallah sonunda bi supriz olmaz. Ay ne riskler var acaba korkudan girip bakamiyorum ssvd nin:KK43:(
Canim yapan zilyon kisi var bir çoğuda saglikli dogumlar bence korkma arastir

Doktorum cok notr bu konuda. Sadece bir engelin yok diyor. Ucret de benim sigortamdan dolayi sanirim kapsama giriyor. Yani insallah sonunda bi supriz olmaz. Ay ne riskler var acaba korkudan girip bakamiyorum ssvd nin:KK43:(
Bende ssvd istemiştim ama sigortamin karşılamadığını öğrendim birdhaki kontrolde sizde teyit edin bence bnde geçen ay öğrendim karşılamadığını

Sanki göğüslerim dolgundu benim iki gündür sönmüş gibi geliyor neden acaba bı kaç kere sıvı da gelmişti
Gecen bende de oyle oldu ama uzerinde durmadim suan oyle sut dolup tasan gogus akintisi cok olan gogus azdir bence bebek dogup emdikce sut uretimi artacak ve gogusler dolup tas gibi olacak

yani 300 e mi 200 e mi ? çok iyiymiş 👍 çok kararsız kaldım sipariş etsem ertesi gün gönderiyor ebebek iptal de edemem
açtınız kurdunuz mu kaliteli mi?

çok sağolun 🙏🏻

asıl gaz için kimyon tohumu alın onu demleyip için
bir de aktarlarda emziren anne çayı diye karışımlar satılıyor içinde rezene ısırgan otu kimyon vs daha bir sürü var ilkinde içtim yine içicem şimdiden kimyonu aldım gaz çooook zor
hatta doğumdan önce gaz damlalarını da alacağım gazsız bebek neredeyse yok çünkü
rezenenin zararlı olduğunh ben de okudum kafam çok karışık 🥴
Kimyon tohumuna % 100 katılıyorum. Oğlum acayip gazliydi hangi ilacı kullanırsak yine de geçmiyordu. Geceler artık zehir olmuştu resmen. İnternetten araştırırken yine kadınlar kulübünde birisi nurse harveys markasını önermişti. Son çare olarak onu denemek istedim hatta eşim karşı çıktı *o kadar ilaç kullandık çocuk mahvoldu* dedim. 😄 Ben bizzat eczaneden gidip aldım. Bebeğime o kadar iyi geldi ki. Sonra içeriğine baktım kimyon vardı. Ben de kimyon tohumu çayını gunde bir bardak olmak üzere içmeye başladım hem sutumu baya bir artırıyordu hem s bebeğimin gazını alıyordu. Neticede Her çocuğun bünyesi farklı olduğu için her çocuğa da aynı gaz şurubu etki etmiyo denemek gerekiyor..

Kimyon tohumuna % 100 katılıyorum. Oğlum acayip gazliydi hangi ilacı kullanırsak yine de geçmiyordu. Geceler artık zehir olmuştu resmen. İnternetten araştırırken yine kadınlar kulübünde birisi nurse harveys markasını önermişti. Son çare olarak onu denemek istedim hatta eşim karşı çıktı *o kadar ilaç kullandık çocuk mahvoldu* dedim. 😄 Ben bizzat eczaneden gidip aldım. Bebeğime o kadar iyi geldi ki. Sonra içeriğine baktım kimyon vardı. Ben de kimyon tohumu çayını gunde bir bardak olmak üzere içmeye başladım hem sutumu baya bir artırıyordu hem s bebeğimin gazını alıyordu. Neticede Her çocuğun bünyesi farklı olduğu için her çocuğa da aynı gaz şurubu etki etmiyo denemek gerekiyor..
Bu gaz damlalarını anneler mi kullanıyor, bebeklere mi veriliyor?

Kızlar sizce çatı muaynesi zararlımı yok erken doğum sebebi diye korkuttular bugün
Benim ilk hamileliğimde 38 haftalıkken yapılmıştı çatı muayenesi, doktor bunun doğumu tetikleyebileceğini söylemişti, bence erken yapılmaması gerekir ama doktor bakıyorsa vardır bir bildiği

Benim ilk hamileliğimde 38 haftalıkken yapılmıştı çatı muayenesi, doktor bunun doğumu tetikleyebileceğini söylemişti, bence erken yapılmaması gerekir ama doktor bakıyorsa vardır bir bildiği

Ben oldum bugun çatı muanesi 🤷‍♀️
Banada doktorum 37.hafta çatı muaynesi yapacağını söyledi çarşamba kontrole gidicem tam 37 haftam doluyor o gün yapılmalımı yoksa biraz daha beklesemmi bilemedim

Kızlar sizce çatı muaynesi zararlımı yok erken doğum sebebi diye korkuttular bugün
Her kafadan ayrı bir ses çıkar malesef 37 haftada oldum üzerinden 5 gün gecti hala dogurmadım😆 korkmayın hiç sonrasında lekelenmeniz olabilir oda rahim hassaslaştığı için oluyor doktorunuz bilgi verecektir zaten.

Back
X