2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizceler benim az biraz midem bulanmaya başladı tuhaf bir şekilde 🤦🏻‍♀️ hamileliğimin başından beri ne mide bulantısı nede kusma hiç yaşamadım . Normal mi son ayda başlaması 🥺
Benim de arada bulanıyor, reflü de oluyor. Bende de kusma, bulantı vs. hiç olmadı. Bulantı oluyorsa doğum yakındır derler. As bayrakları as :halay:

Buyursun gelsin 37 hafta bugün doldu çok şükür ama en azından bir hafta daha kalsın garanti olsun 😍
Ben böyle diyorum ama 41 i geçermişim yine 😂
Bide geciyormussun😊😊 en hayırlı vakitte gelir inşallah 😊😊 ben hala alışveriş yapıyorum internette yim gün boyu nerde ne indirim var arastirmaktan gına geldi artık 😅

Onlar biraz pahalı geldi 🙈 Bir de gümüş kapaklardan memnun kalmayıp göğüs kalkanı öneren çok yorum okudum. Önce bunu deneyeyim memnun kalmazsam gümüş kapak alırım diye düşündüm 😊
Yaa aynen gümüş kapakları gerçekten çok pahalı . Bende gümüş almayı dusunuodum ama çoğu kişi memnun kalmadım çok küçük işte göğüsler hava almayınca daha kötü oluyor falan gibi şeyler yazmış. Kararsız kaldım bende. T tulperde sen aldinmi canım gümüş kapak? Sende kararsizim falan diodun sanki.

Yaa aynen gümüş kapakları gerçekten çok pahalı . Bende gümüş almayı dusunuodum ama çoğu kişi memnun kalmadım çok küçük işte göğüsler hava almayınca daha kötü oluyor falan gibi şeyler yazmış. Kararsız kaldım bende. T tulperde sen aldinmi canım gümüş kapak? Sende kararsizim falan diodun sanki.
Benim ilkinde acıma ya da yara sorunum olmadı o yüzden bunda olursa öyle aliyim diyorum bakalım inşallah olmaz yine.

Doktor da şüphelendiyse demek 😌 Seni korkutmayayım da mide bulantısı da bir doğum belirtisi denir sadece. İlla öyle olacak diye bir şey yok 🥴
Evet geçen Gittigimde sordu çünkü bana bulantı falan yaşadın mı diye ben hiç yaşamadığimi söylemiştim . Ondan aklına takildi galiba. iyiki doktor değiştirmişim gerçekten çok ilgili yeni doktorum

Ben oturmaya geldiğinde rahat edemiyorum aynı evde iki gün nasıl geçirdin 🤣

11 yıldan sonra çokta şey yapmıyosun 😂😂😂😂

Benim eşimin tarafı da genetik mi artık neyse hepsinde duyma sorunu var, öyle olunca hepsi bağıra bağıra konuşuyor. Ben de tam tersi tane tane ve sakin konuşurum hiç anlaşılmıyorum haliyle bi söylediğimi en az 3 defa söylemek zorunda kalıyorum 😂 ve acayip başım ağrıyor onlarlarken hatta kızım bile der başım şişti bi susun diye 😂
Eşimde de başladı hatta yavaştan duyma sıkıntısı 🙈

Kulaklar çok iyi duyuyor da sesi gür valla dışardan gören kavga ediyoruz sanacak 😂😂😂 eşim bir o kadar sakin konuşur bende o bağırınca istem dışı bağırarak konuşmaya başlıyorum 😂😂😂 bir de çok panik mutfakta yemek hazırlıyoruz elim ayağıma dolaştı 😂😂😂 Karadenizli olmanın vermiş olduğu bir şey herhalde

Gece gece gereksiz bin tane sey okuyup psikolojimi bozdum kendimi tebrik ediyorum. Su SSVD olanlar, olamayanlar, riskler, sigorta karsilayacak mi vs. derken cildirdim.. Cuma kontrole kadar nasil beklicem acaba. Cehalet mutlulukmus ne guzel ben laylaylom gidip geliyodum doktora.

Benim gibi ssdv dusunen ya da yapan onceden kimler var aramizda? Haydi birbirimizi sakinlestirelim :)
Ben varım ama doktorum dan sanki yeterince cesaret alamıyorum bir tarafim pes ediyor gibi sanki

Back
X