- 2 Ekim 2021
- 312
- 742
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım.Geçmiş olsun. preeklampsiden doğum yapan arkadaşlar oldu daha erken haftalarda hepsi de sağlıklı çok şükür. sizin haftanız da güzel inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza doktorlar en doğru kararı verir.
Gebelikte trigliserid ve hdl ldl kolesterol değerleri genellikle yüksek çıkar doktorlar bu yüzden tahlillerde bu değerlerin önemli olmadığını söylerler.Kızlar kan tahlili vermiştim trigliserid 282 çıkmış yüksek yazıyor bilgisi olan varmı korkulacak bsey mi doktoruma yazdım ama saatlerdir dönmedi
Biz Doğurduktan sonra değişirAynen değişmemiş![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tam da bu nedenle erken doğum yapan bir arkadaşımız vardı. E esraa92 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Herkese Merhabalar,
Öncelikle hepinize sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar diliyorum. Hanımlar ben şu anda 36+1 haftalık hamileyim. Ne yazık ki kızımda 33. haftadan itibaren gelişim geriliği başladı. 2 hafta sonra 35. haftamda kontrole geldiğimde 2000 gr ve 46 cm’di. Yaklaşık 500 gram almıştı. 36. haftam için kontrole geldiğimde 2270 gr olmuştu ve 34. Hafta gözüküyordu ultrasonda. Şimdi 37. haftam için kontrole geldim ve 2355 gr olmuş ancak hala 34. hafta gözüküyor. Ayrıca 2-3 gündür tansiyonum yükseliyordu dün gece saatlerce düşmedi. Doktor suyumun ve bebeğin hareketinin iyi olduğunu söyledi ama tansiyonu duyunca acile yatış verdi. 2 kere nst çektiler serum takıp oksijen verdiler. Sanırım preeklampsiden şüpheleniyorlar. 1 kere idrar tahlili istendi 1 kere daha istediler. Cuma günü tekrar gelmemi eğer cumaya kadar tansiyonum 140/90 üstü olursa hemen acile gelmemi ve günlük olarak tansiyonumu sabah akşam ölçmemi istediler.
Kusura bakmayın baya uzun oldu ama aranızda böyle bir durum yaşayan veya daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Cok gecmis olsun... Bu sayfada da diger topiklerdede cok daha erken haftalarda bu hastalik sebebiyle dogum yapan ve saglikla kavusan bir cok anne var. Haftaniz guzel allahtan. Saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle...Herkese Merhabalar,
Öncelikle hepinize sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar diliyorum. Hanımlar ben şu anda 36+1 haftalık hamileyim. Ne yazık ki kızımda 33. haftadan itibaren gelişim geriliği başladı. 2 hafta sonra 35. haftamda kontrole geldiğimde 2000 gr ve 46 cm’di. Yaklaşık 500 gram almıştı. 36. haftam için kontrole geldiğimde 2270 gr olmuştu ve 34. Hafta gözüküyordu ultrasonda. Şimdi 37. haftam için kontrole geldim ve 2355 gr olmuş ancak hala 34. hafta gözüküyor. Ayrıca 2-3 gündür tansiyonum yükseliyordu dün gece saatlerce düşmedi. Doktor suyumun ve bebeğin hareketinin iyi olduğunu söyledi ama tansiyonu duyunca acile yatış verdi. 2 kere nst çektiler serum takıp oksijen verdiler. Sanırım preeklampsiden şüpheleniyorlar. 1 kere idrar tahlili istendi 1 kere daha istediler. Cuma günü tekrar gelmemi eğer cumaya kadar tansiyonum 140/90 üstü olursa hemen acile gelmemi ve günlük olarak tansiyonumu sabah akşam ölçmemi istediler.
Kusura bakmayın baya uzun oldu ama aranızda böyle bir durum yaşayan veya daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ne olduuuu hayirdirrrr neden kotusun agrin sancin mi varKız siz beni unutmuşsunuz
Duygusalım agresifim hastayım
Bugunde ölmedim şükür
Ama cok kötüyüm
Kız siz beni unutmuşsunuz
Bugunde ölmedim şükür
Ama cok kötüyüm
Topikçe dökülüyoruzBenim ayaktayken adet agrim epey vuruyor gene yaaarahatsizlanmak icin resmen geceyi bekliyorum
agrilarim hafifledi diyen dilime emi
![]()
Bi sure sonra disco topu esliginde uykusuz her geceee yorgun olesiyeee die dans edicezzz insallahhhTopikçe dökülüyoruz![]()
İnşallah yaa son zamanlar acaba psikolojik mi diyorum bu rahatsızlıklarBi sure sonra disco topu esliginde uykusuz her geceee yorgun olesiyeee die dans edicezzz insallahhh![]()
Hafiflemedi mi canım birazKız siz beni unutmuşsunuz
Bugunde ölmedim şükür
Ama cok kötüyüm
Ben de her gece doğuruyorum güya sabaha bi şeyim kalmıyoBenim ayaktayken adet agrim epey vuruyor gene yaaarahatsizlanmak icin resmen geceyi bekliyorum
agrilarim hafifledi diyen dilime emi
![]()
Yok kizzz pskolojik bu agri yasanirmi bilmiyorumİnşallah yaa son zamanlar acaba psikolojik mi diyorum bu rahatsızlıklar![]()
Benimki de geceleri hareketleniyo hareketlendikçe kafasıyla mesanemi itiyo aha diyorum çıkmaya hazırlanıyo, belimde kasıklarımda regl sancıları oluyo ama sabaha sanki o ben değilim hiç gebe değilmişim gibi uyanıyorumYok kizzz pskolojik bu agri yasanirmi bilmiyorumoyle olsa gunduzde mahvederdi bugun hastaneye gittim oglani okula gotur getir bide markete flan ciktim sanirim yoruldum epeyce ondan bugun bu kadar artti agrim yorgunluga gelmio. Bide benim kiz gece hareketlenio onunda etkisi vardir sanirim. Gunduz huri melek gece basliyor mesaiye
bugun nst de 100 e vuran sanci cikti ama doktor duzenli olmadigindan kaile almadi almamasi da normal zaten ama nst de gorunce dedim ohaa napio bu
![]()