2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de geceleri hareketleniyo hareketlendikçe kafasıyla mesanemi itiyo aha diyorum çıkmaya hazırlanıyo, belimde kasıklarımda regl sancıları oluyo ama sabaha sanki o ben değilim hiç gebe değilmişim gibi uyanıyorum 😂
Bende gece rahatsizlanmam yuzunden icimde hep gece dogurucam hissi var 🤭🤭

Yok kizzz pskolojik bu agri yasanirmi bilmiyorum🤦🤦 oyle olsa gunduzde mahvederdi bugun hastaneye gittim oglani okula gotur getir bide markete flan ciktim sanirim yoruldum epeyce ondan bugun bu kadar artti agrim yorgunluga gelmio. Bide benim kiz gece hareketlenio onunda etkisi vardir sanirim. Gunduz huri melek gece basliyor mesaiye🤣🤣 bugun nst de 100 e vuran sanci cikti ama doktor duzenli olmadigindan kaile almadi almamasi da normal zaten ama nst de gorunce dedim ohaa napio bu 🤣🤣🤣🤣🤣
Benim mini minnakta öyle gündüz sakin gece çılgınlar gibi dans ediyor karnımda 🤣 gündüzleri yanlız doktoru görünce hareketleniyor hemen tekmeler falan 🤣🤦🏻‍♀️ benimde ilginç bir şekilde uzaninca kalça , bel ve bacak ağrıları oluyor kalkınca geçiyor 🤦🏻‍♀️

Canim sanirim forumlarda ssvd dogum yapanlar topici olacakti oralari da oku istersen. Blntkbra Blntkbra nin dedigi gbi acil sezeryana alindiginda yine arada bi sure olabilio ama ssvd de rahimdeki dikisler cok incelir ve patlayacagi dusunulurse hic vakit kaybetmeden amelyata almak gerekio oyuzden ssvd dogursan da doguramasan da o ekip orda bulunuyo ve paralari odeniyo heralde bundan dolayi o para. Oburunde sezeryana donunce ztn sezeryan parasi aliniyo. Benim gecen sezeryanimn ustunden sadece 16 ay gectigi icin denemeye cesaretim yok ama ben de isterdm. En azindan sanci cekmek isterdm neden bilmiorm psikopat miyim neyim 😂 saglikla gelsinler insallah da nasil geldigi onemli degil tabi allah gonlune gore versin
aynen bende öyle. o normal doğum sancısı nasıl birşey yaşamak isterdim sanırım. ama o acıya dayanırmıydım bilemiyorum :)))

Herkese Merhabalar,
Öncelikle hepinize sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar diliyorum. Hanımlar ben şu anda 36+1 haftalık hamileyim. Ne yazık ki kızımda 33. haftadan itibaren gelişim geriliği başladı. 2 hafta sonra 35. haftamda kontrole geldiğimde 2000 gr ve 46 cm’di. Yaklaşık 500 gram almıştı. 36. haftam için kontrole geldiğimde 2270 gr olmuştu ve 34. Hafta gözüküyordu ultrasonda. Şimdi 37. haftam için kontrole geldim ve 2355 gr olmuş ancak hala 34. hafta gözüküyor. Ayrıca 2-3 gündür tansiyonum yükseliyordu dün gece saatlerce düşmedi. Doktor suyumun ve bebeğin hareketinin iyi olduğunu söyledi ama tansiyonu duyunca acile yatış verdi. 2 kere nst çektiler serum takıp oksijen verdiler. Sanırım preeklampsiden şüpheleniyorlar. 1 kere idrar tahlili istendi 1 kere daha istediler. Cuma günü tekrar gelmemi eğer cumaya kadar tansiyonum 140/90 üstü olursa hemen acile gelmemi ve günlük olarak tansiyonumu sabah akşam ölçmemi istediler.
Kusura bakmayın baya uzun oldu ama aranızda böyle bir durum yaşayan veya daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun. Benim de ilk çocuğumda başıma gelmişti doktor hep rahimiçi gelişim geriliği diyordu. Daima 3-4 hafta geri oluyordu. Sonra rutin tahlillerden birinden idrarda protein çıktı ve tansiyon 140/90 dı. O aydan sonra her hafta dr gittim ve 38 haftalıkken 2750 48cm doğdu. O zamanlar küçük diye çok üzülüyordum ama şimdi 8 yaşında ama maşallah ölçüleri 10 yaş ölçüleri. Siz dr dediği gibi tansiyonunza dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın☺️

Bugun 10. Gunum malesef. cOk kötü gunler gecirdim
Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Bi ara suyumun sizdigindan şüphe ettim
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Ama ben kendime gelemiyorum
Öksürük mahvetti
Kullanabilecegim herseyi kullanıyorum
Yemek yiyemiyorum dogru düzgün
Bana dua edin

Benim ayaktayken adet agrim epey vuruyor gene yaaa 🤦🤦 rahatsizlanmak icin resmen geceyi bekliyorum 🤦🤦 agrilarim hafifledi diyen dilime emi 🤣🤣🤣🤣🤣
Geceleri nedense çok zor oluyor gündüz o ne kadar enerjiksem geceleri acaba o gün bu gün mü modundayım🤣her sabah eşimi bu gecede dogurmadım uyandırıyorum 🤪

Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Öksürük mahvetti
Bana dua edin
Allah acil şifalar versin canım 😔Biraz yiyebilsen dermanın olurdu bebekte senden besleniyor iyice güçsüz kaldın tabi🥺

Sana resmen bir şey kalmamış canım. Normal doğum mu düşünüyorsun
Normal olmasını bebeğin ve benim sağlığım açısından istiyordum ancak çatı muaynesinde catimin giriş kısmında basıklık olduğunu soyledi ve bir sürü felaket senaryolarını sıraladığını için doktorum ister istemez kararsız kaldım normal istersen deneriz diyerek topu bana atıyor...Perşembe kontrolüm var 38. Haftalık oluyoruz sezeryan olacaksam da günümü doldurmak istediğimi söyleyeceğim şuanlık bebeğimin kalp atışları suyu ve hareketleri iyi durumda ve sancım çıkmıyor nstde bekleyebilirim diye düşünüyorum en azından bebegim gelmek istediği zaman dünyaya gelmiş olsun 🥲

Gebelikte trigliserid ve hdl ldl kolesterol değerleri genellikle yüksek çıkar doktorlar bu yüzden tahlillerde bu değerlerin önemli olmadığını söylerler.
Çok sağol canım içime su serptin hala doktorum dönmedi nettende bakınca biraz tedirgin olmuştum

Çok sağol canım içime su serptin hala doktorum dönmedi nettende bakınca biraz tedirgin olmuştum
Internetten bakmayın ilk benimde yüksek çıktığında cok panik olmuştum gebelikten önce bu değerlerle cok savaş verdim diyet yaptım ve düşürmüştüm🤭gebelikte cikinca hemen doktoruma danıştım gebelikten ötürü yüksek olması normal olduğunu söyledi rahatlamıştım

Kızlar dün kontrolüm vardı, bebeğin kilosu 2540 dedi haftasıyşa uyumlu 3 kiloyu bulur doğuma, ama dedi yışbaşı günü 3 gün yokum tam o sıraya denk gelirse doğum çok sinir oldum, sırf o dr için özel kliniğe gidiyorum doğumda olmazsa ne anlamı kalacak😑 birde sürekli idrar kaçırmaya başladım öksürüğümde olduğundan çok zor oluyor sizinde oluyor mu ya 😢

Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Öksürük mahvetti
Bana dua edin
Covid mi oldun canım? Bende kuru öksürük var gerçekten öksürdükçe kasılıyorum ve çok zor boğazım yanıyo sabaha kadar uyumuyrm

Bide geciyormussun😊😊 en hayırlı vakitte gelir inşallah 😊😊 ben hala alışveriş yapıyorum internette yim gün boyu nerde ne indirim var arastirmaktan gına geldi artık 😅
yarın ebebekte tüüümmm oyuncaklarda indirim var ihtiyacı olan bakabilir 😬

Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Öksürük mahvetti
Bana dua edin
Çok geçmiş olsun , inşallah biran önce iyilesirsin 😔

Internetten bakmayın ilk benimde yüksek çıktığında cok panik olmuştum gebelikten önce bu değerlerle cok savaş verdim diyet yaptım ve düşürmüştüm🤭gebelikte cikinca hemen doktoruma danıştım gebelikten ötürü yüksek olması normal olduğunu söyledi rahatlamıştım
Doktorum döndü şükür oda aynısını dedi değerler gayet iyi diye çok şükür insan görünce tedirgin oluyor tekrar sağolasın canım

Kızlar dayanamadım gittim ultrasonda herşey normal kalp atışı falan birde nst bakalım dedi bizim ki fazla hareket etmedi meyve suyu iç tekrar bakalım dedi ikinci de düzeldi hareketleri az da olsa başına böyle bişey gelen var mı ? Doktor sorun yok dedi ama ben çok evhamlıyım

Back
X