- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Ayy çok güzelmiş bnmki şuan tam 46aylik alırlar mı acaba Eylül'de mutlaka soracağım çocuğu korelttigimi düşünüyorum artkNormal mahalle ilkokulunun anasinifina verdim 4 yas grubu oyun agirlikli ben cok memnunum seker gibi bi ogretmeni var ve aylik 100 tl he baslarken yaklasik 700 800 tl kirtasiye masrafi yaptik bide arada ivir zivir cikiyor oyun hamuru yapistirici flan bitiyor aliyoruz geziler ektra ucret ve yil sonu gosterisi etkinlik kiyafet ucreti 300 tl onun haricinde ayda 100 tl ye egleniyor wallahi gayet uygun aslinda. Semtinde ki okula bak derim ama donem bittiginden almazlar artik eylulde verebilirsin diye biliyorum kontrnjan cabuk doluyor
Bnde denedim uykuda emzirmeden 1,buçuk 2gibi kalkio e bnde hep 12ye kadar oturuyorum bu hafta dedim uykuda emzireyim belki uzatır uykuda emince hem dha kısa kalio memede aktif emdiği için hem uykusu uzun oluyor inşallah sizde de ise yararJ.
Masallah gece duzeniniz ne guzel oturmus bzmki felaket ben kendi uyanana kdr ellemiyorm.benimki de 9 10 gibi uykuya daliyo gece 2 gibi uyaniyl emiyo sonra 5 gibi bi daha. 5te kalktiktan sonrasi kabus 2 saat uyudugu nadir oluyo. 9a kdr saat basi kalkiyo ikinio fln gaz mi ne derdi anlamiyorm o saate kdr altini acmadigm icin 5 gibi uyandiginda acayim diyorm o zaman yine iyice uykusu kaciyo. 12de emzirme isini deniym bakiym 4 saat uyuyacak mi ondan snr
Kaka yapmıyor Allah'tan bnmki gece bnde hiç açmıyorum o yüzden 9da uykuya geçirirken bir değiştiriyorum taa sabaha kadar kalioSaatlerimiz benziyoraltını hiç açmıyorum sabah 2-3 kilo oluyor bez
![]()