• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Meme vermeden uyusun savasini oglum kazandi. Kucagmda sallayarak uyuttm bi koydm 40 dk fln uyudu onun da 10 dakkasi yatagnda destekle pispislayarak oldu 40 dk snr uyandi tekrar dalamadi bi turlu meme de meme. Sonundq saat 2 oldu 2de uyanmasini bekliodm ztn 3 saat olmustu emzireli. aglayp meme istemeye devam edince verdm smdi orda keyif yapiyo uyukluo hoslanmiorm bu durumdan acsan em kardesm

Ah ah gebeliğim stresli gecti oğlum öyle zor öyle zordu ki zira anneme komşu gelmeme bile neden oldu güzelim semtten tasinmak zorunda kaldik o derece sinir sistemim bozulmuştu hic unutmuyorum 17-18 saat uyumadi bir gun gece yarisi anneme gelmistik ayakta sallama kucakta hoplatma carsafta sallama hele bir gun carsafi duvara carpasim geldi uyumaz allah uyumaz ,ama sonra sonra oturdu bazi seyler su an cok akilli ve erkek cocuklarina kiyasla sakin 🤣Allah yüzüme bakti bu defa ama bende acayip rahatım bunda digerinde esimle boşanacaktik kafaya bak 🤣🤣🤣

Bunda gebelik guzel gecti ,basima gelecekleri bildigim icin bastan rahattim zaten ,çocuğun fitratıyla da alakali galiba biraz da annenin ruh hali .Doğduğundan beri hic meme de ya da kucakta uyutmadim emzirip gaz cikarip yatağına koyuyorum ,emzik büyük rahatlik oluyor aglarsa kucak sonra yeniden yatak derken uyuyor.Ama cok asiri gazli bir bebek olmadigi icin sakinliğini koruyor genel olarak.

Ama 4.aydan da korkmuyor degilim 😫😫😫

Senin oğlan benimki gibi. Galiba erkekler Nazlı oluyor

Çocuğu en rahat sadece ayakta yürüyerek uyuyan var mı aranızda🙄 spor yapıyorum sayesinde 6 kiloluk dumbellla🤣 ayakta sallayarak bile çok zor uyuyo memede de uyur gibi oluyo ama dalmakta zorlanıyo.. gündüz uykuları da bölük pörçük uyudu sandım 2 defa mırmırlayarak uyandı🙄

6 buçuk kiloyla da ben çalışıyorum.
Aynen evi gezerek uyuyoruz. Annem kucağında hafif piş piş yaparak uyutuyor. Ben beceremiyorum. Bütün evi geziyoruz şarkı söyleye söyleye.

Ondan sonra da asıl güzel dönem geliyor. Diş çıkarma🥳🥳
Bi nefes alsaydık kaçıncı ay başlıyor diş çıkarma 😂 diş ağrısı kaşıntısı için güzel bir tarif var paylaşıyorum 😄

Eklentiler

• 4CE95649-6032-495A-8F62-3A3DDC0E212B.webp
    4CE95649-6032-495A-8F62-3A3DDC0E212B.webp
    44 KB · Görüntüleme: 66
Meme vermeden uyusun savasini oglum kazandi. Kucagmda sallayarak uyuttm bi koydm 40 dk fln uyudu onun da 10 dakkasi yatagnda destekle pispislayarak oldu 40 dk snr uyandi tekrar dalamadi bi turlu meme de meme. Sonundq saat 2 oldu 2de uyanmasini bekliodm ztn 3 saat olmustu emzireli. aglayp meme istemeye devam edince verdm smdi orda keyif yapiyo uyukluo hoslanmiorm bu durumdan acsan em kardesm
Canım kızım oyleydı ama adamına gore davranıyordu bende memede babaanne de sallanarak uyuyordu. Cok zor uykusu duzen aldı. Bunda stres yapmıyorum varsın memede uyusun ben sadece gazını cıkarmadan uyudugu ıcın uzuluyorum cunku cıglık cıgluga uyanıyor. Deniyorum ama pek cıkmıyor gazı bıdaha meme verip uyutuyorum uyuyımmcıglıkla uyanınca cıkıyor gaz🤦‍♀️
İlk cocugum dan tecrube su ki sen ne yaparsan yap cocuk kendı duzenıne uyduruyor senı 2. Cocuk ta stres yapmıyorum koyverdim gitti Allah yardım etsin 🤗

Canım kızım oyleydı ama adamına gore davranıyordu bende memede babaanne de sallanarak uyuyordu. Cok zor uykusu duzen aldı. Bunda stres yapmıyorum varsın memede uyusun ben sadece gazını cıkarmadan uyudugu ıcın uzuluyorum cunku cıglık cıgluga uyanıyor. Deniyorum ama pek cıkmıyor gazı bıdaha meme verip uyutuyorum uyuyımmcıglıkla uyanınca cıkıyor gaz🤦‍♀️
İlk cocugum dan tecrube su ki sen ne yaparsan yap cocuk kendı duzenıne uyduruyor senı 2. Cocuk ta stres yapmıyorum koyverdim gitti Allah yardım etsin 🤗
Ya memede de uyumuyo ki ztn bunu yapmaya gecen hafta karar vermistm emip emip kusmaktan uyuyamaynca en sonunda aksam 5bckta emzikle uyumustu ben de dedm bndan snr emzirmeden uyutcam. Simdi emzirmeden hemen uyuyakalio ama yarim saat snr etinden et kopariyolar gbi agliyo uyanip.

Çocuğu en rahat sadece ayakta yürüyerek uyuyan var mı aranızda🙄 spor yapıyorum sayesinde 6 kiloluk dumbellla🤣 ayakta sallayarak bile çok zor uyuyo memede de uyur gibi oluyo ama dalmakta zorlanıyo.. gündüz uykuları da bölük pörçük uyudu sandım 2 defa mırmırlayarak uyandı🙄
Bizimki de öyle

Ya bu memeye gelirken ağlamaktan nasıl vazgeçirebilirim? Karnı açken ağlamıyo, emdikten sonra hala aranıyo ben de tekrar veriyorum. Bas bas bağırıyo. Tamam emme diyorum dili hep dışarda emme hareketleri yapıyo. Ay beynim yandı 🤯

Ya bu memeye gelirken ağlamaktan nasıl vazgeçirebilirim? Karnı açken ağlamıyo, emdikten sonra hala aranıyo ben de tekrar veriyorum. Bas bas bağırıyo. Tamam emme diyorum dili hep dışarda emme hareketleri yapıyo. Ay beynim yandı 🤯

Midesi bulanırken gazı varken dili dışarıda olabiliyor. Aç değilse emzirmeye zorlama.

Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio
Normal cnm bu donemde ellerini kesfediyolar
Arkadaslar bebeklerimiz oral donemde suan. Her seyi agizlaryla kesfediyolar. Her yalanmada ac diye dusunmeyn. Elini emer bodysi agzina deger onu emer. Emzik emer. Ac olsa aglar bence.

Normal cnm bu donemde ellerini kesfediyolar
Arkadaslar bebeklerimiz oral donemde suan. Her seyi agizlaryla kesfediyolar. Her yalanmada ac diye dusunmeyn. Elini emer bodysi agzina deger onu emer. Emzik emer. Ac olsa aglar bence.
Elini emiyor emiyor ağlamaya başlıyor ama emzik tutsa emsin dursun memeyi emeyim akşama kadar orda uyuyayım hep böyle uyuyup bırakınca on dk sonra uyanio elini emmeye ağlamaya baslio

Ya kızlar sizinkiler de ellerini emiyor mu gören bu çocuk aç kalmış der emziriyorum koyuyorum yerine uyuyo on dk sonra kalkio ellerini emio kilo alımı iyi süt var eminim doyuyo bu nedendir emzikte almio

Ellerini iştahlı emiyor.
Hatta bugün emzirirken memeyi ittirip elini emmeye çalışıyordu eli daha tatlıymış 🥰

Back
X