Kızlar ben de aranıza katıldım benim gibi 10 şubatta tahmini doğum yapacak olanlar var mı ?
Kasıklarımda ağrı var 2 gündür, sizin de öyle mi ? Rahim genişlediği için galiba, gaz da var acayip söylemesi ayıp
Yok henüz vermedim kan, bilerek bekliyorum , 2 kere gereksiz yere kan vermek istemiyorum, pazartesi günkü artış belli eder kimyasal mı değil mi , bat 3 hazirandı çünkü..
Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.Şubat annesi olacağım inşallah. dün gebelik testi yaptım.Çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim. :) 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım.ismi Folidoce. Doktor devam etmemi söyledi. Ultrason içinde 7.haftaya randevu verdiler.
Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.Şubat annesi olacağım inşallah. dün gebelik testi yaptım.Çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim. :) 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım.ismi Folidoce. Doktor devam etmemi söyledi. Ultrason içinde 7.haftaya randevu verdiler.
Amin inşallah :) sağlık ocağının kan verme saatini kaçırmışım.Hastaneye gittim.Sonuç şöyle geldi.hafta içi sabah sağlık ocağına gidip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
.
Amin inşallah :) sağlık ocağının kan verme saatini kaçırmışım.Hastaneye gittim.Sonuç şöyle geldi.hafta içi sabah sağlık ocağına gidip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
.Eki Görüntüle 2863965
Kaç gün kaldı ben 4 gün kala öğrendim ve bat günü de kesinleşti, bat 3 hazirandı. Daha çok yeni herşey inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu