Çok sağol canım . Bana da günde 4 kez nidicard içirttiriyor. Progestan demedi aslında beklerdimm. Ben progestana baslayayım danışıp. Kalsiyumu kesmemi söyledi. O kasılmaları arttırıyormus. Sadece magnezyum olacakmıs.
Üşütüyoruz galiba canım aynı ağrıları bu gece bende yaşadım kalktım biraz dolaştım geçti. Birde bugün hamilelik uygulamasında pelvik kemer ağrısı diye bir şey okudum o da olabilir yaşadığımız bu haftalardaKızlar dunden onceki gece yatınca belim cok ağrıdı ayni anda da alt karnim sızlıyordu sonra dün gece uyudum sabah 4de uyandim bu sefer popomun sol kısmında kemik sizisiyla uyandım birde yine karnim ayni sekildeydi hala ayni bel agrisi yok bugun.ya ctsi cidden benim icin onemli bir sinav var korkuyorum dogurcam bisey olacak diye masabasindayim surekli ondan mi oluyor artik sancilarim mi basladi bilemedim.baya da bi akintim gelmis bugün
Eşime yılbaşı hediyeleri gelmeye başladıda onlardan kuzucum saolasınKızzz o çikolatalar neeeeyyyafiyet olsun canım yarasın bebeğine de sanada. Mağazadan almıştım link veremem o yüzden ama markası lınens canım
Benimde bugün kontrolüm vardı, bir sonraki randevum 4 OcakKızlar bugün randevum vardı sabahtan, oğlum 2.100 gr olmuş, boyu da 41 cmherşey yolunda gözüküyor nst’ye de girdim sancım çıkmadı, bundan sonraki randevumuz da 4 ocak annelik izin raporumu da aldım neyseki o da aradan çıktı iyi oldu
32+4’üm bugünBenimde bugün kontrolüm vardı, bir sonraki randevum 4 Ocakkaçıncı haftadasın
Bende 32+632+4’üm bugünDoğum da kısmetse 4 şubat Senin doğum belli mi ?
Yok kuzum Bursa Medicana’da yapacağım kısmetse.Eşime yılbaşı hediyeleri gelmeye başladıda onlardan kuzucum saolasınhepimize bebişlerimize saglık olsun inşallah bu arada yazamadım sana da sen acıbadem de mi doğum yapıcaksın ? İstwnbul mu ??
E ama ben başından bari kullanıyorum kullanmasam demek kiSenin kasılma var mıydı canım?
Progestan uzatıyor rahim ağzını gerçekten. Öyle okumuştum doğruymuş
Benim 35 mm olmuş.
02.02.2022 çok güzel tarihBende 32+6, doktor bugün henüz bebek dönmemiş 36. haftaya kadar dönme ihtimali var dedi . Normal olursa 9 Şubat gibi görünüyor , sezeryan olursa 2 Şubat dedi
Umarım normal olur
Evet tarih olarak öyle02.02.2022 çok güzel tarih
Ay ben içmeden duramıyorum illa hergün içilecek o kahve yoksa kendşme gelemiyorumVallahi bende bir Türk kahvesi içemiyorum asla. Bugün ütü yapicam saat 13:00 oldu inşallah başlayacağım
E ama ben başından bari kullanıyorum kullanmasam demek kiilk gittiğimde vardı son gidişimde iyi dedi doktor nstde sancılar için ben anlamıyorum kasılma nasıl oluyo
İnşallah normal olsun sağ salim gelsin diyelimEvet tarih olarak öylegönlüm normal doğumdan yana
Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz miniklerimizi kucağımıza alalım inşallahİnşallah normal olsun sağ salim gelsin diyelim
Hayirli olsun canimBende bugün gördüm oğlusumu kızlar cok şükür iyibacak boyu geriden geliyor üzülüyorum ama doktorum bacağı kisa olabilir yada sizin gibi kısa olucak diyor bende aldım çalışamaz raporumu bugün, miğde rahatsızlığım için miğde koruyucu verdi inşallah biraz rahatlatır, ne yersem rahatsız ediyor..doğum fiyatları da muayene ucreti de cok fena artmış ya, doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı bunun da etkisi var bide belirli hastanesi yok, abimlere kalsa git başka doktora orda doğur diyolar tamam da içim rahat etmez ki güvenmiyorum baska doktora ya
Olabilir canim sogudu artik hava epeyce.bugun iyi hissetmiyorum kendimi hic ensemde agriyor tansiyon düşmüş öyle keyifsizim bugunÜşütüyoruz galiba canım aynı ağrıları bu gece bende yaşadım kalktım biraz dolaştım geçti. Birde bugün hamilelik uygulamasında pelvik kemer ağrısı diye bir şey okudum o da olabilir yaşadığımız bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?