2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Her doktorun görüşü tedavi yöntemi farklı oluyor.
Sen bir danış.
Belki haftan iyi olduğu için gerek duymamıştır.
Benim minik 23. Haftada gelmeye kalkmıştı malum

Üşütüyoruz galiba canım aynı ağrıları bu gece bende yaşadım kalktım biraz dolaştım geçti. Birde bugün hamilelik uygulamasında pelvik kemer ağrısı diye bir şey okudum o da olabilir yaşadığımız bu haftalarda

Kızzz o çikolatalar neeeeyyy afiyet olsun canım yarasın bebeğine de sanada. Mağazadan almıştım link veremem o yüzden ama markası lınens canım
Eşime yılbaşı hediyeleri gelmeye başladıda onlardan kuzucum saolasın hepimize bebişlerimize saglık olsun inşallah bu arada yazamadım sana da sen acıbadem de mi doğum yapıcaksın ? İstwnbul mu ??

Benimde bugün kontrolüm vardı, bir sonraki randevum 4 Ocak kaçıncı haftadasın

gece adam gibi uyku yok,
yok belim ağrıyor, yok kasığım ağrıyor, çişim geldi,
büyük oğlanın üstünü ört derken sabah 7.30 da uyanıpoğlum ve eşimi yolluyorum
yarım saat öylece uzan derken 8, kahvaltı yap bilgisayar başına gec derken 9
13:00 e kadar calışıyorum o an bi uyku bastiyor hem de nasıl.

az uzanayım diyorum istemsen de olsa, en az 1.5 saat uyuyorum
kalkınca her yerim sertleşmiş, başım ağrıyor karnım gerilmiş oluyor
uyumasam gözlerim sürekli kapanıp uykusuzluktan ellerim gevşiyor.

şurda yeni yıla cok az kaldı, bi türlü oturtamıyorum

Bende bugün gördüm oğlusumu kızlar cok şükür iyibacak boyu geriden geliyor üzülüyorum ama doktorum bacağı kisa olabilir yada sizin gibi kısa olucak diyor bende aldım çalışamaz raporumu bugün, miğde rahatsızlığım için miğde koruyucu verdi inşallah biraz rahatlatır, ne yersem rahatsız ediyor..doğum fiyatları da muayene ucreti de cok fena artmış ya, doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı bunun da etkisi var bide belirli hastanesi yok, abimlere kalsa git başka doktora orda doğur diyolar tamam da içim rahat etmez ki güvenmiyorum baska doktora ya

Eşime yılbaşı hediyeleri gelmeye başladıda onlardan kuzucum saolasın hepimize bebişlerimize saglık olsun inşallah bu arada yazamadım sana da sen acıbadem de mi doğum yapıcaksın ? İstwnbul mu ??
Yok kuzum Bursa Medicana’da yapacağım kısmetse.

Senin kasılma var mıydı canım?
Progestan uzatıyor rahim ağzını gerçekten. Öyle okumuştum doğruymuş
Benim 35 mm olmuş.
E ama ben başından bari kullanıyorum kullanmasam demek ki ilk gittiğimde vardı son gidişimde iyi dedi doktor nstde sancılar için ben anlamıyorum kasılma nasıl oluyo

E ama ben başından bari kullanıyorum kullanmasam demek ki ilk gittiğimde vardı son gidişimde iyi dedi doktor nstde sancılar için ben anlamıyorum kasılma nasıl oluyo

Ben nst'de böyle yüksek bir sanci görmedim hiç. Zaten o yüzden ilk gittiğimde doktorum anlayamadı.
Ertesi gün gidince baktı ki rahim ağzım iyice kısalmış o zaman durumu anladık.
Senin sancılar kaç çıkıyor mesela nst'de

Hayirli olsun canim Mide ilaci ne verdi sana acaba. Ben rennie iciyorum ama anlik fayda ediyor bana ya reflüm cok kötü

Olabilir canim sogudu artik hava epeyce.bugun iyi hissetmiyorum kendimi hic ensemde agriyor tansiyon düşmüş öyle keyifsizim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…