• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok canım bozma moralini doğunca dirençli olur hızlı toparlar zayıf olmasına takılma lütfen ki 2 hafta önce topigin toromanlqriydi bizim oğlanlar hatırlarsan sen elinden geleni yap biraz yatsınlar dursunlar yerlerinde bir haftadaha hem riskine de etki etmemiş olur kilo almazsa
Evet canım haklısn önemli olan ciğerlerinin gelişmesi. Doğduktan sonra toparlarlar insallah. Rabbim evlatlarımızı korusun 🤲🏻

Şubat bebişlerinin pek durmaya niyetleri yok gibi doktor 37 gibi alabiliriz daha fazla bekleyemeyiz dedi bebek için.

Dün nst de sancı çıktı korktum valla daha erken gelicek diye yarın tekrar kontrol umarım herşey yolunda gider hepimiz için🤲
Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canım

Merhaba kızlar bizim de bugun kontrol vardı. Sat a göre 34+0 ama baş karın bacak çevresi hepsi birbirinden farkli oluyor hep ultrason kağıdında sizin de öylemi. Karın çevresi 2 hafta geriydi 2 hafta önce. Şimdi 2 haftada 3 haftaya yakın büyümüş şükür daha geriye gitmemiş. Şimdi de başı 2 hafta kadar büyük haftasına göre. Daha fazla artmadikca sorun yok dedi doktor. Sizlerin de öyle mi hep birbirne uyumlu mu olur şaşırıyorum. Kilosu da 2200 çıktı. İlk defa nst ye girdim. Tüp bebek benimkisi. Sana bağlı istersen sezeryan yaparız 38 de dedi. Fikrim yok açıkçası hangisi iyidir diye. Ha bir de bizim doğum fiyatlari da normal 3800 sezeryan 4400 olmuş. Nst de 25 TL :)
Benm de tüp bebek. Normal istiyorum zaten erken doğum riskide var doğum baslayınca gidcem hastaneye artık nasıl doğurursam 😂
Kilosu iyi canım. Benm hastane sezaryen 5 bin tl dedi. Ama yeniyıl fiyatlarından bahsetmedi hiç. NST pahalıymış ya 🥺

Kızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Canım ben de çok kilo almıyorum.
Kafana takma onu.
Bebisin kilosu azsa kaşar peyniri, muz, tahin pekmez, meyve bakliyat et tavuk.
Bunlar kilo aldırıyor bebişe.

Kızlar 1 parmak açıklık 1 cm falan mı oluyor.
Hemşire gelince sordum da 1 parmaktı dedi.

Canım ben de çok kilo almıyorum.
Kafana takma onu.
Bebisin kilosu azsa kaşar peyniri, muz, tahin pekmez, meyve bakliyat et tavuk.
Bunlar kilo aldırıyor bebişe.
Yiyorum kuzum bu hafta abandım onlara hep. İnsallah tosuncuk sağlıklı bebişlerimiz vakitlice doğarlar🥰 senin durumun nasıl ağrıların geçtimi biraz serum vs taktılarmı

Ağrın varmiydi cnm sanci çıktığın da
İnşallah zamaninda gelir bebisin yarin güzel haberler alirsin
Herkezde olduğu gibi ağrım var yürütmeyen cinsten ama belimde sırtımda bir ağrı yoktu şükür.
Bebek tekme attı birkaçkere o ara yükseldi kasılma oluyormuş sanırım o bende tam anlayamadım mantığını canım ilk çocuk:)

Aa öylemiymiş😮 doğru olabilir canım. Görümcem de hep kilolu çocuklar doğuruyordu. Hiç öyle yemeside fazla yoktu. 37. Haftada 4 kg doğurmuştu😕 kendimizi yıpratmayalım o zaman bosuna. Ayy gece gündüz durmadan yiyorum ki kg alsın diye. Artık midem dolup taşıyor rahatsızlanıyorum 🙄. Amiinn insallah hepimizin canım 🤲🏻
Seninle aramızda 1 gün var canım bebişlerin kilolar da aynı, inan bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çok araştırdım Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyince kaderime razı olayım dedim🙈🤷🏻‍♀️ Belki bizimkiler birden büyüme atağı yapar😍

Seninle aramızda 1 gün var canım bebişlerin kilolar da aynı, inan bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çok araştırdım Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyince kaderime razı olayım dedim🙈🤷🏻‍♀️ Belki bizimkiler birden büyüme atağı yapar😍
İçim rahatladı sağol kuzum🤗 yapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor 🤭 biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki🤭 ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda 😍

Geçmiş olsun benm de aynı durumum. Rahim ağzım baya kısalmış. Senin bebiş kaç kg ciğer geliştiirici iğne oldun mu canım
Sağol canım sanada geçmiş olsun.

Benim bebeğin kilosu 2.5 hafta geriden geliyormuş bu ay kilo almamış çok tansiyonumda yüksek çıkınca doktor beklemek istemedi dışarda gelişmesi sağlanır içerde beslenemiyorsa diye 37. Hafta alırız muhtemelen dedi.

Geçen hafta 1513 gram ölçüldü kilosu, 2 gün sonra perinatolog gördü 1780 dedi
2 gün öncede yine kendi doktorum 1900 küsür dedi ama yanılma payı varmış tabi.

3 günde bir kontrol ediyorlar İNŞALLAH günlerini beklerler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi.

Yaaa çok fenaymis canım oda hiç bilmiyodum desene her iki doğum şekline göre insanı korkutan birseyler var ama sonu muhteşem o yüzden insanın umrunda bile olmuyor bunlar dimi ama o minik bedeni görünce herşey unutuluyor 🥰
Aynen cnm sonu güzel olsun da her acıya değer napalim🥰
Doktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Yatış verildi şuan ne olacak bilmiyorum.
Covid testi verdim sonuç bekliyorum.

Bu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı 🥺
Kuzum isyan çıkarmış senin ki,bastırır doktorlar merak etme. Benim oğlumda öyleydi hep sancilanirdim, simdi öyle sabırsız bi cocuk ki... seninki de biraz sabırsız bıdık olacak anlaşıldı ❣

Sağol canım sanada geçmiş olsun.

Benim bebeğin kilosu 2.5 hafta geriden geliyormuş bu ay kilo almamış çok tansiyonumda yüksek çıkınca doktor beklemek istemedi dışarda gelişmesi sağlanır içerde beslenemiyorsa diye 37. Hafta alırız muhtemelen dedi.

Geçen hafta 1513 gram ölçüldü kilosu, 2 gün sonra perinatolog gördü 1780 dedi
2 gün öncede yine kendi doktorum 1900 küsür dedi ama yanılma payı varmış tabi.

3 günde bir kontrol ediyorlar İNŞALLAH günlerini beklerler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi.
Amin canım amin. Ciğerlerinde sorun olmasında doktorunda dediği gibi doğduktan sonra kilo alırlar önemli olan enfeksiyon veya solunum sıkıntısı olmaması. Ben de kiloyu cok kafama takıyorum ama takmamalıyız aslında

Kızlar günaydın dün gece kendime salonun ortasinda sezaryen yapıp bebeği alacaktım artık 😂😂 nefes alamadım resmen kaburgalarım catlicak sandım 🤔 yediklerim ağzıma geliyor sanki midemi bulmuş eliyle mıncıklıyo 😑
Bende de aynısı vardı doktora gittim bugün kafası yukarıdaymış bastırıyormuş 🥲

İçim rahatladı sağol kuzum🤗 yapı meselesi tabi biraz da anne baba minyonsa kilolu bebek beklemek garip oluyor 🤭 biz de çok minyonuz eşimle. Ne kadar tombiş doğabilir ki🤭 ciğerleri sorunsuz enfeksiyonsuz doğsunlarda 😍
Benim oğlumun da boyu hep geriden geliyor cnm üzülüyorum içten içe ama doktorum hep sıkıntı yok genetik diyor, eşim de bende kisa boyluyuz☺️bi görsen araştırıyorum ne boyu uzatır diye, kalsiyum o kadar cok alıyorum ki.. Yemeye bağlı olsa benimki basketçi olurdu 😀

Ben 2.750 gr doğmuşum benimki de bana çekti sanırım🙈🤣 Anne yüreği işte illa ele avuca gelsinler istiyoruz 🥰 Sağlıklı olsunlar da inşallah sütümüz yarayacak doğduktan sonra tombiş yapıcaz bebikleri🤣🙈

Benim oğlumun da boyu hep geriden geliyor cnm üzülüyorum içten içe ama doktorum hep sıkıntı yok genetik diyor, eşim de bende kisa boyluyuz☺️bi görsen araştırıyorum ne boyu uzatır diye, kalsiyum o kadar cok alıyorum ki.. Yemeye bağlı olsa benimki basketçi olurdu 😀
Ayy ben de canım🤭 kalsiyum alıyorum ki kemikleri kuvvetli olsun boyu uzun olsun diye . Ama genetik işte hersey 😊 üzülmeyelim sonucta sağlıklılar cok sükür 🥰

Back
X