2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cinsellik yok e vücutta değişti bide hormonlar... kendime bakasim gelmiyor ciplakken . Ozguvenim şuanda sıfır ve hamileliğimin başından beri cinsellik yasak.
Kıskanmıyorum ama kendimi kotu,eksik hissediyorum sanki. Bunların hepsinin birkaç ay içinde geçeceğini biliyorum ama bu yüzden eşimle hiç paylaşmadım.
Bizim de başından beri yasak ve özgüven sıfır bende de. Öyle olmaz diyordum ama sıfıra iniyor ister istemez. Sürekli aldatıyormuş gibi düşünceler giriyor aklıma. Umarım geçer bi an evvel

Bende de aynı durum var. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Normale dönünce geçer herhalde
Benim ki sebepsiz değil müstehcen videolar gördüğüm için psikolojimi bozdu bu durum. Ee izleyen baska kadınada gider diye aklımda kurup duruyorum . İnsallah geçer yoksa baya yıpranacağım ben

Bence boyle davranma canım hem şimdi hemde hamılelik sonrası ilişkinizi cok zedeler, aldatma falan yapacagını sanmam eşlerimiz bizden yorgun oluyor bence hamilelik dönemimizde 😁😁
Haklısın canım, çok şükür öyle aldatma gibi bişey yakalamadım. Sohbet sitesiydi eve geç gelmesiydi falan böyle şeyler hiç yok. Benim kurmalarım işte 🤦🏻‍♀️ Annem de çok kızıyor sıkma adamı diyor. Elimde olmuyor

Benim ki sebepsiz değil müstehcen videolar gördüğüm için psikolojimi bozdu bu durum. Ee izleyen baska kadınada gider diye aklımda kurup duruyorum . İnsallah geçer yoksa baya yıpranacağım ben
Canım müstehcen video izleyen adam başkasına gitmediği için izliyordur. İçini ferah tut onlar ihtiyaçlarını bizim gibi baskılayamıyor. Eşin de kendisine böyle bir yol bulmuştur. Bşr kaç aya hepsi geçecek merak etme ☺️

Sen şimdi sadece kendine ve bebisine odaklan.
Benim de sürekli telefonunu karıştırasım geliyor ama sinirleneceğim bir şey görürsem anında vücudum tepki verdiği için kendime zarar vermek istemiyorum o yüzden durduruyorum.
Geçici bir süreç bu

Canım müstehcen video izleyen adam başkasına gitmediği için izliyordur. İçini ferah tut onlar ihtiyaçlarını bizim gibi baskılayamıyor. Eşin de kendisine böyle bir yol bulmuştur. Bşr kaç aya hepsi geçecek merak etme ☺️
Sen şimdi sadece kendine ve bebisine odaklan.
Benim de sürekli telefonunu karıştırasım geliyor ama sinirleneceğim bir şey görürsem anında vücudum tepki verdiği için kendime zarar vermek istemiyorum o yüzden durduruyorum.
Geçici bir süreç bu
Sağolun kızlar , dün gece yine karıştırdım telefonunu doğru birşey değil biliyorum. Whatsap erkek arkadaslarıyla grupları var. Onlar atmış bir video ona kafam takıldı. Hamileyken çok tartıştık bebeğimi çok kastım çok ağladım. Bakmayacağım artık normal karşılamaya çalışacağım. Lohusalık bittikten sonra da düzelir insallah 🤲🏻

Haklısın canım, çok şükür öyle aldatma gibi bişey yakalamadım. Sohbet sitesiydi eve geç gelmesiydi falan böyle şeyler hiç yok. Benim kurmalarım işte 🤦🏻‍♀️ Annem de çok kızıyor sıkma adamı diyor. Elimde olmuyor
Kuzucum olabilir çok anormal bişey değil ki, hem Leylaca'nın dediği gibi başkasına giden adam zaten onları seyretme gereği duymaz ki, zaten eşini senden iyi kimse tanıyamaz, bizde de ilişki sıfır, ama sana bakışından dokunuşundan sarılışından şefkatinden anlarsın sadakatini, belki ben fazla safımdır onu da bilmiyorum ama bence bunlar hep hormonlardan, sonra sen de aklına gelince gülersin ilerde bence canımcım ☺️☺️

Bizim de başından beri yasak ve özgüven sıfır bende de. Öyle olmaz diyordum ama sıfıra iniyor ister istemez. Sürekli aldatıyormuş gibi düşünceler giriyor aklıma. Umarım geçer bi an evvel
Seni şüphelendiren bidey yoksa boşuna huzurunu kaçırma kuzum. Bak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız ama geçecek az kaldı.

Kuzucum olabilir çok anormal bişey değil ki, hem Leylaca'nın dediği gibi başkasına giden adam zaten onları seyretme gereği duymaz ki, zaten eşini senden iyi kimse tanıyamaz, bizde de ilişki sıfır, ama sana bakışından dokunuşundan sarılışından şefkatinden anlarsın sadakatini, belki ben fazla safımdır onu da bilmiyorum ama bence bunlar hep hormonlardan, sonra sen de aklına gelince gülersin ilerde bence canımcım ☺️☺️
Haklısın canım dokunuşunda sarılışında hiç sezgilemedim öyle birşey. Ama benm bu aşırı kıskançlığım sanırım soğuttu o da sıkıldı artık. Kavga ettikten sonrada tripli oluyoruz 1 hafta. Bu kavga sıklaşınca araya soğukluta giriyor. Bakalım insallah düzeliriz hepimizin ruh hali😇

Tavrı iyi canım ilgilidir yani. Sadece bir kaç kez telefonunda müstehcen video gördüğüm oldu. O sanırım psikolojimi bozdu. Şimdi her defasında öyle sanıyorum. Bu düşünceler ileriye kadar da gidiyor. Aldatıyormudur diye. Kavgalar ettiğimizde de tribini atıyor öyle 1 hafta sürüyor tripli şekilde 🤦🏻‍♀️
Ay canım ona bakmayan erkek mi var 🤭bende çok gördüm çokta kavga ettim bu yüzden ama hata benimdi hamileliklerimde de dogumlarda da hep kaynanamda kaldım evime gelemedim üst üste olunca çocuklar tek bakamadım oda izliyordu yada resimlere bakıyordu tabi ben yakalayınca kıyamet kopuyordu ama uzun zamandır görmedim öyle şeyler Allah'tan bende hiç sevmem ama çok takılma sanmaki senin kocan tek yapıyor belki benimkide bakıp bakıp siliyor bu ara bilemem eee bizden fayda göremeyince 😃çok üzme kendini canım benim takılma boşver düzelir Allah'ın izni ile💖💖

Seni şüphelendiren bidey yoksa boşuna huzurunu kaçırma kuzum. Bak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız ama geçecek az kaldı.
Ay canım ona bakmayan erkek mi var 🤭bende çok gördüm çokta kavga ettim bu yüzden ama hata benimdi hamileliklerimde de dogumlarda da hep kaynanamda kaldım evime gelemedim üst üste olunca çocuklar tek bakamadım oda izliyordu yada resimlere bakıyordu tabi ben yakalayınca kıyamet kopuyordu ama uzun zamandır görmedim öyle şeyler Allah'tan bende hiç sevmem ama çok takılma sanmaki senin kocan tek yapıyor belki benimkide bakıp bakıp siliyor bu ara bilemem eee bizden fayda göremeyince 😃çok üzme kendini canım benim takılma boşver düzelir Allah'ın izni ile💖💖
Allah razı olsun kızlar valla içimi rahatlattınız. Tek benm kocam yapmıyormus bu da rahatlattı. Psikologları dinliyorum ergenlikten kalan bir alışkanlık bile oluyor diyor. Haklısınız artık üstüne düşmeyeceğim doğuralım zayıflayalım şöyle yaza kadar düzeliriz insallah 😍

Hayır hayır sakın öyle düşünme ben izlediğini yakaladığımda bile aklımdan oyle seyler geçirmedim emin ol senin eşinde yapmaz güven biraz ona ve bu düşüncelerin hamileliğin verdiği duygusal yorgunluk yada kendini yetersiz hissettiğin için olduğunu düşün ki öylede rahatla canım lütfen boşuna üzme kendinide bebeğinide

Haklısın canım dokunuşunda sarılışında hiç sezgilemedim öyle birşey. Ama benm bu aşırı kıskançlığım sanırım soğuttu o da sıkıldı artık. Kavga ettikten sonrada tripli oluyoruz 1 hafta. Bu kavga sıklaşınca araya soğukluta giriyor. Bakalım insallah düzeliriz hepimizin ruh hali😇
Aynen sen öyle yaparsan daha çok itersin, bence strateji değiştir 😉 sıcacık olsun sana, boşuna o trip ortamını yaratma, her şey birlikte olmak değil ki öp kokla dokun tadını çıkar ☺️☺️

Kızlar size birşey danışacağım belki saçma gelecek 😞 Ben bu hamilelik başladı başlayalı eşimi aşırı kıskanıyorum. Sürekli kafamda kurup sarıyorum adama. O da artık sıkıldı. Çok kavgalar ettik. Ne olacak böyle? Kafamdan atayım takılmayayım diyorum olmuyor. Cinsellik sıfıra indi ondan olabilir mi bu durum. Valla kendimden de sıkılmaya basladım. Lohusayken daha kötü olurmuyum nasıl engelleyeceğim. Sizde de varmı böyle sorunlar
Duygusal farklılıklar yaşaman çok doğal bende aşırı agresif oldum eşinde sabredecek sende biraz frenleyeceksin kendini geçecek elbet bende bir anda köpürüyorum kendi kendime sonra abartma lütfen diyorum frenlemeye çalışıyorum çoğu bitti azı kaldı az sabır canım

Sağolun kızlar , dün gece yine karıştırdım telefonunu doğru birşey değil biliyorum. Whatsap erkek arkadaslarıyla grupları var. Onlar atmış bir video ona kafam takıldı. Hamileyken çok tartıştık bebeğimi çok kastım çok ağladım. Bakmayacağım artık normal karşılamaya çalışacağım. Lohusalık bittikten sonra da düzelir insallah

Sağolun kızlar , dün gece yine karıştırdım telefonunu doğru birşey değil biliyorum. Whatsap erkek arkadaslarıyla grupları var. Onlar atmış bir video ona kafam takıldı. Hamileyken çok tartıştık bebeğimi çok kastım çok ağladım. Bakmayacağım artık normal karşılamaya çalışacağım. Lohusalık bittikten sonra da düzelir insallah 🤲🏻
Ya ben eskiden çok bakardım telefonuna yanlış anlamalar kavgalar kıyametler her seferinde ciddi ciddi aklanırdı adam rezil olduğumla kalırdım 🙈 3 4 senedir elime almam telefonu o da Allah var hiç bakmaz telefonuma. Kaldı ki bir şey yapan erkek evde ortada duran telefonla bir şey yapmaz 😂 böyle düşün içini ferah tut

O zaman bir göbüşte benden gelsin 🥰 keyifle bitirelim şu son günleri inşallah bu sene bebeklerimizle bereketli bir sene olsun

Eklentiler

• B51BDFCB-91BD-4615-8ABC-346E439540B5.webp
    B51BDFCB-91BD-4615-8ABC-346E439540B5.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bu konuda ben çok mu esneğim ya da hoşgörülüyüm bilmiyorum ama bence erkeklerin o tarz videolara bakması çok normal biz hamileyken hele. Yani insanlık hali merak edebilirsin, dürüst olalım biz de hiç bakmadık mı merak edip ? Aldatmadıkça o tarz videolara arada bakmaları sorun değil bence. Tabi bu her gün olmamalı, alışkanlığa da dönüşmemeli. Ayrıca ilişki yasak diye uzak durmak neden, o işi yapmadan da bazı şeyler yaşanabilir, sevişebilir insan eşiyle…Şimdi anlattırmayın bana şöyle yapın böyle yapın vs diye 😄 Bizde cinsellik yasak değildi, 2 hafta öncesine kadar devam ettik 🙈 sonrasında eşim kendisi istemedi, erken doğumu tetikler diye ama bizim o günden beri eşimle farklı şekillerde yakınlaşmalarımız oluyor ve hatta daha romantik anlarımız da oluyor ☺️ Ben bazen kendimle dalga geçiyorum o anlarda göbeğimi ima ederek libido killer gibiyim diye ama eşimse dünyanın en seksi kadınıymışım gibi hissettiriyor , buna ne demeli 🙈🥰🙃

Back
X