Kocaları kullanalım şekerim alsın geri bıraksınYa ben ilk aylarda prilami aktif kullanırken baya saçma sapan kazalar yapmıştım ufak tefek şimdi az birZ zorlanıyorum ama araba olmazsa daha zorlanacagim galiba gittiği yere kadar kullanacagim iyi gittim bugünde korkmuştum biraz
Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedimNeyse ki bugün kızımın çantasını hazırladımçanta dediysem koca valiz yani
3 alt üst takım, 2 tulum, 4uzun kollu çıtçıtlı zıbın, 4 içi için alt pijama, 2 çorap, 2 eldiven, 2 şapka, 1 önlük, 1 hırka, 1 yelek, 1 patik, çıkarken giyeceği astronot montu, 2 müslin, 10 ağız mendili, 1 penye 1 de kalın battaniye, isimli takımı, biberon, emzik, mama kaşığı, pişik kremi, mama, göğüs pompası, 3 kullan at alt açma bezi, bezini de 43lük paketi koydum ben de valla, bilemedim ne kadar koyacağımıunuttuğum bişey varsa yazıklar olsun bana yarın da sıra benim çantada inşallah
Amin canım inşallah toparlarsın biran önceAlrki hapı aldım canım iyi geldi şimdi tat koku kaybım yok o yüzden de gitmedim burun akıntım durdu hapı içince eğer yine geçmesydi gidecektim evde odamı ayırdım iş yerine de haber verdim toparlayamazsam gelemicem diye sabaha kadar tamamen kesilirse giderim hala aynı olursa test vericem. Bazen de diyorum 3. Doz aşımı ağır geldi aşıdan 1 hafta sonra böyle oldum bilemiyorum Allah yardımcımız olsun
Süt olsa da mideleri çilek kadar oluyormuş doğunca yani 1 tatlı kaşığı sütle doyacak kadar ben de düşünmüyorum pişik kremi almayı. İlk günden krem de sürmek istemiyorum popişineKızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim
Bende bugün kapattım da bu kdr kıyafet fazla değil mi yoksa ben mi az koydumNeyse ki bugün kızımın çantasını hazırladımçanta dediysem koca valiz yani
3 alt üst takım, 2 tulum, 4uzun kollu çıtçıtlı zıbın, 4 içi için alt pijama, 2 çorap, 2 eldiven, 2 şapka, 1 önlük, 1 hırka, 1 yelek, 1 patik, çıkarken giyeceği astronot montu, 2 müslin, 10 ağız mendili, 1 penye 1 de kalın battaniye, isimli takımı, biberon, emzik, mama kaşığı, pişik kremi, mama, göğüs pompası, 3 kullan at alt açma bezi, bezini de 43lük paketi koydum ben de valla, bilemedim ne kadar koyacağımıunuttuğum bişey varsa yazıklar olsun bana yarın da sıra benim çantada inşallah
Ben iki tane koydum ama annemler gerek olmaz dediler, yine de 2 tane aldım en kötü ortadan ikiye bölüp kullanırım zaten büyükler bayağıKızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
Maşallah canım olsun bebeğin iyi
bende iyi olsun yeter dedim de dr kabul etmedi,Tövbe yarabbim bir de ispatmı istiyorlarödem olmus olabilir ne var bunda
Canım bende 3 4 ay gittim 74 le bi anda 77 olmuştum geçen muayenede 3 haftadır yine almadım kilo ogluslarin kilosu aynı bu arada
Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim
2 tane koymuştum ben, bunda da 2 tane tek koyarım.Kızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
Pişik kremi bence bebeğin en önemli ihtiyaçlarından. Bebekten bebeğe farkediyor tabi ama benim ilk çocugum günde 7-8 defa kaka yapardı ilk zamanlarında. Bir de ilk doğduğunda koyu bir kaka yapıyorlar. Hem sırf kaka değil, çiş de cildini hassaslaştırabilir.Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim
Sümüksü canım evet yeşil renkte. Tamam dut kurusunu yapayım ben de ya. Normal doğum olursa allah korusun enfeksiyon kapar diye korkuyorumKuzum Dut kuruşunu yapsana sende ben çok rahatladım ondan bugün doktora dedim akintimi enfeksiyon varsa bile dökülüyor bu iyi bisey dedi kac gündür peçeteye gelen akıntı değişik ama rahatladım gerçekten belki öyle rahatlarsın sende sumuksu benim qkintim oyle mi seninki de
Artık kullanmamalısın canım bende geçen hafta kullandım en son çok zorlandım ki doktorumda artık önermedi. Biz bir müddet arabadan uzak duracağız yavrularımız içinKızlar birde araba kullananlar hala kullaniyormusunuz ben bu hafta karlar eriyince yine kullanmaya başladım ama göbeğim baya değiyor artık direksiyona simdide hastane uzak uzun yola çıkacağım her an eşime götür mu desem diye düşünüyorum
Bende hemen sürmeyeceğim yıkama yapacağım zaten kaka yapılıyor ama ılık suyla güzelce yıkamayı düşünüyorumKızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim
Ben cok rahatladım canım yine tahlil yapacak enfeksiyon testi de yapacak alttan benim doktorum oncekinde böyle oldu korkuyorum dedim bende senin gibi insallah cikmaz ama benim çoğu rahatsızlığım gecti ondan sonraSümüksü canım evet yeşil renkte. Tamam dut kurusunu yapayım ben de ya. Normal doğum olursa allah korusun enfeksiyon kapar diye korkuyorum
Ben. Koydum canım 3 tane özel hastanelerde vereni de var oda da çekmecelerdeKızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
Bilemedim yani ben 8. Aydan önce ihtiyac duymadım resmen pişik kremine oda ek gıdaya geçince alerjisi sonradan ortaya çıktı o zaman oldu bir kaç saat içinde ben ilk 2 günden bahsettim yinede hastane için inşallah gerek kalmaz çok zor pişik gerçektenPişik kremi bence bebeğin en önemli ihtiyaçlarından. Bebekten bebeğe farkediyor tabi ama benim ilk çocugum günde 7-8 defa kaka yapardı ilk zamanlarında. Bir de ilk doğduğunda koyu bir kaka yapıyorlar. Hem sırf kaka değil, çiş de cildini hassaslaştırabilir.
Pişik kremi pişik olmamak için düzenli kullanılması gereken bir şey. Pişik olduktan sonra tedavi etmesi çok daha uzun ve zahmetli oluyor.
Ben 2-3 hafta önce şimdi dığursam cocugun temel ihtiyaçları var mı diye düşündüm kafamda. Dedim bez var, pişik kremi var, kıyafet var, battaniye var tamam. Yatak yoktu o zaman yanımda yatar dedim. Banyo olmazsa ilk hafta yıkanmayacak zaten.
Hadi ya benimde eşim götürür ama böyle istediğim zaman gidip geliyorum kolayıma geliyor onun saatine uymam sıkıntı keyfim yetince gidiyorum sonra alışverişe gidiyorum işlerimi hallediyordum bu haftada gideyim sonra gitmeyeyim o zaman doktora da sorarım gittiğimdeArtık kullanmamalısın canım bende geçen hafta kullandım en son çok zorlandım ki doktorumda artık önermedi. Biz bir müddet arabadan uzak duracağız yavrularımız için
Ben kızarıklığı boyunlarında koltukaltında yüzünde falan olunca da iyi geliyor kuruluklara sürüyorsun hemen geçiyor diye aldım . Pişik de olmasın diye bacak aralarına sürerim bezle temas eden yerlereKızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim
Evet ben aldım 20.haftalarda 2 kez aldım. İki hafta cuma günü aynı saatte verdiler. İnanılmaz iyi geldi bunca zaman boşuna hap iğne vs uğraşmışımKızlar damardan ferinject demir serumu alan oldu mu gebelikte aranızda? 33+3’üm, 2 hafta sonraki kontrolümde ferinject vermek istedi doktor kanım yükselmiyor diye de... bu arada bizim de kontrol iyi geçti çok şükür. Boyu kilosu iyi durumda.
Canım hatırlıyor musun kaç para idi? Medicalpark göztepe bana 2500 TL demişti ilk. Eğer raporunuz varsa bir kısmını SGK karşılar demişti, o zaman rapor çıkmamıştı. 2 hafta sonra gittiğimde diyeceğim doktora rapor nasıl çıkabiliriz diye. 35. Haftada almamın bir sakıncası olmaz herhalde bebeğe di mi? Sonuçta sakınca olsa doktor yapalım demezdi di mi?Evet ben aldım 20.haftalarda 2 kez aldım. İki hafta cuma günü aynı saatte verdiler. İnanılmaz iyi geldi bunca zaman boşuna hap iğne vs uğraşmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?