2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kocaları kullanalım şekerim alsın geri bıraksın

Kızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim

Amin canım inşallah toparlarsın biran önce

Süt olsa da mideleri çilek kadar oluyormuş doğunca yani 1 tatlı kaşığı sütle doyacak kadar ben de düşünmüyorum pişik kremi almayı. İlk günden krem de sürmek istemiyorum popişine

Bende bugün kapattım da bu kdr kıyafet fazla değil mi yoksa ben mi az koydum 3 takım koydum takımlar hep zıbını eldivenli falan 2 Müslin ince, bir kalın Müslin , çıkarken sarmak için ağız mendili 7 tane önlük 2 tane fazla çorap kalın battaniye ben astronot sonraki kışa almayı düşünüyorum bebeği olan arkadaşlar çok küçük zor olur giyemez dedi otoparktan eve gidecek diye almadım bende

Maşallah canım olsun bebeğin iyi
Tövbe yarabbim bir de ispatmı istiyorlar ödem olmus olabilir ne var bunda
bende iyi olsun yeter dedim de dr kabul etmedi,
hatta eşimi içeri çağırıp eşin diyet yapmıyor belli
bak şekere bağlı ani doğumlar olabilir eşinizin kontrolünü size veriyorum dedi

Canım bende 3 4 ay gittim 74 le bi anda 77 olmuştum geçen muayenede 3 haftadır yine almadım kilo ogluslarin kilosu aynı bu arada

bu çok ani oldu diye kızdı sanırım

ilk kakasını siyah renkte, ortalama 1 hafta sonra yapıyor
pişik için erken oluyor :)
Kızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
2 tane koymuştum ben, bunda da 2 tane tek koyarım.

Pişik kremi bence bebeğin en önemli ihtiyaçlarından. Bebekten bebeğe farkediyor tabi ama benim ilk çocugum günde 7-8 defa kaka yapardı ilk zamanlarında. Bir de ilk doğduğunda koyu bir kaka yapıyorlar. Hem sırf kaka değil, çiş de cildini hassaslaştırabilir.

Pişik kremi pişik olmamak için düzenli kullanılması gereken bir şey. Pişik olduktan sonra tedavi etmesi çok daha uzun ve zahmetli oluyor.

Ben 2-3 hafta önce şimdi dığursam cocugun temel ihtiyaçları var mı diye düşündüm kafamda. Dedim bez var, pişik kremi var, kıyafet var, battaniye var tamam. Yatak yoktu o zaman yanımda yatar dedim. Banyo olmazsa ilk hafta yıkanmayacak zaten.

Sümüksü canım evet yeşil renkte. Tamam dut kurusunu yapayım ben de ya. Normal doğum olursa allah korusun enfeksiyon kapar diye korkuyorum

Artık kullanmamalısın canım bende geçen hafta kullandım en son çok zorlandım ki doktorumda artık önermedi. Biz bir müddet arabadan uzak duracağız yavrularımız için

Bende hemen sürmeyeceğim yıkama yapacağım zaten kaka yapılıyor ama ılık suyla güzelce yıkamayı düşünüyorum

Kızlar ben okumaya çalıştım ama eve yeni geldim yorgunluktan ölüyorum resmen kaçırdığım çok mesaj oldu. Öncelikle bugün kontrolü olanların sanırım kontrolleri güzel geçmiş buna çok sevindim. Şimdi ben birşey soracağım suyu fazla olup bebeğin kilosu önde gidiyor olup vaktinde veya daha erken doğuran birileri oldu mu aranızda? Su fazlalığından doğurmam dimi bu ara ? Panikledim biraz ben de..

Sümüksü canım evet yeşil renkte. Tamam dut kurusunu yapayım ben de ya. Normal doğum olursa allah korusun enfeksiyon kapar diye korkuyorum
Ben cok rahatladım canım yine tahlil yapacak enfeksiyon testi de yapacak alttan benim doktorum oncekinde böyle oldu korkuyorum dedim bende senin gibi insallah cikmaz ama benim çoğu rahatsızlığım gecti ondan sonra

Bilemedim yani ben 8. Aydan önce ihtiyac duymadım resmen pişik kremine oda ek gıdaya geçince alerjisi sonradan ortaya çıktı o zaman oldu bir kaç saat içinde ben ilk 2 günden bahsettim yinede hastane için inşallah gerek kalmaz çok zor pişik gerçekten

Artık kullanmamalısın canım bende geçen hafta kullandım en son çok zorlandım ki doktorumda artık önermedi. Biz bir müddet arabadan uzak duracağız yavrularımız için
Hadi ya benimde eşim götürür ama böyle istediğim zaman gidip geliyorum kolayıma geliyor onun saatine uymam sıkıntı keyfim yetince gidiyorum sonra alışverişe gidiyorum işlerimi hallediyordum bu haftada gideyim sonra gitmeyeyim o zaman doktora da sorarım gittiğimde

Ben kızarıklığı boyunlarında koltukaltında yüzünde falan olunca da iyi geliyor kuruluklara sürüyorsun hemen geçiyor diye aldım . Pişik de olmasın diye bacak aralarına sürerim bezle temas eden yerlere

Evet ben aldım 20.haftalarda 2 kez aldım. İki hafta cuma günü aynı saatte verdiler. İnanılmaz iyi geldi bunca zaman boşuna hap iğne vs uğraşmışım

Evet ben aldım 20.haftalarda 2 kez aldım. İki hafta cuma günü aynı saatte verdiler. İnanılmaz iyi geldi bunca zaman boşuna hap iğne vs uğraşmışım
Canım hatırlıyor musun kaç para idi? Medicalpark göztepe bana 2500 TL demişti ilk. Eğer raporunuz varsa bir kısmını SGK karşılar demişti, o zaman rapor çıkmamıştı. 2 hafta sonra gittiğimde diyeceğim doktora rapor nasıl çıkabiliriz diye. 35. Haftada almamın bir sakıncası olmaz herhalde bebeğe di mi? Sonuçta sakınca olsa doktor yapalım demezdi di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…