2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Of ben de öyleyim. Bacaklarım da hal yok. Kemklerim ağrıyor. Uykum geliyor uyuyamıyorum. Ağrılarım var acaba diyorum doğumum mu yaklastı bu bacak ağrısı çok
Bendede bel ağrısı var canim bugun oldu hafifte başım agriyor uyudum ondan herhalde bilemedim bende valla

Bende bugün öyleyim.geceleri uyuyamıyorum diye düşündüm.
Boğazımda biraz yanma var evde covid testim var az önce onu bile yaptım şükür negatif çıktı.
Bende tam tersi canim cok uyudum bugun gündüz bile uyudum.grip tarzi belirtilerim yok cok şükür anlayamadim bende.gecmis olsun canim bol c vitaminine aban sen yinede

Maaşallah kuzuya

Bende tam tersi canim cok uyudum bugun gündüz bile uyudum.grip tarzi belirtilerim yok cok şükür anlayamadim bende.gecmis olsun canim bol c vitaminine aban sen yinede
Öyle yapıyorum cnm meyve ıhlamur sürekli.aşırı terliyorum ben en büyük sorunum bu
Benim nefes darlığım çok olduğu için geceleri uyuyamıyorum oturur gibi uyumaya çalışıyorum o da çok zor şu 20 gün de sağsalim geçse de alsam yavrumu kucağıma

Ins canim ins Allah yardimcimiz olsun

Bende bugün öyleyim.geceleri uyuyamıyorum diye düşündüm.
Boğazımda biraz yanma var evde covid testim var az önce onu bile yaptım şükür negatif çıktı.
Salgın olabilir veya alerjik canım. Canım o testleri nereden temin ediyorsunuz

Canım benim de böyleydi bi test mi versen acaba

Biz de gittik, geldik
Kilomuz 2.600 gr olmuş
Kilosu ve haftası yerinde
Nst 40ın altındaydı

2 aydır 102 kilo
Bu hafta bi anda 105 çıkınca çok kızdı epeycede azarlardı
Aynı besleniyorum dedim hayır sen değişik şeyler yapmışsın diyor , vallahi aynı dedim kabul etmedi

Maşallah canım olsun bebeğin iyi

Tövbe yarabbim bir de ispatmı istiyorlar ödem olmus olabilir ne var bunda

Canım benim de böyleydi bi test mi versen acaba
Alrki hapı aldım canım iyi geldi şimdi tat koku kaybım yok o yüzden de gitmedim burun akıntım durdu hapı içince eğer yine geçmesydi gidecektim evde odamı ayırdım iş yerine de haber verdim toparlayamazsam gelemicem diye sabaha kadar tamamen kesilirse giderim hala aynı olursa test vericem. Bazen de diyorum 3. Doz aşımı ağır geldi aşıdan 1 hafta sonra böyle oldum bilemiyorum Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bugün kan idrar sonucu gösterdim idrarda tek protein kaçağı var dedi. Tekrar idrar verdim şimdi protein karşısında eser yazıyor. Bu az miktar mı demek oluyor. Tansiyonum normal. Preeklampsiden şüphelendi ama tansiyonum normal

Eser az demek canım

Az canım preeklamsi olması için protein yüksek çıkması lazım ödem olması ve yüksek tansiyon olması lazım

Bence al canım gebelikte veriliyor . Bir de zaten demir depoları çok önemli herşeyi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…