2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun hatırladım okumuştum sizi. Dünden beri o kadar çok doktorla görüstum ki ben için hiç rahat değil. İki defa nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebeğin değerleri iyi çıkıyor vs diye herkes tereddüt etti. Bu su azlığı olayı ilk yaşadığım bir şey değil. Belki hatırlayan arkadaşlarım olacaktır detaylı ultrason zamanından. Kendi doktorumda su az çıktı iki defa. Aldırır mısın diye bile soruldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerdi Allah yaşatmasın. Aynı gün çıkınca başka bir doktorla görüşüp tekrar detaylı yapıldı tam 2 saat sürdü. Çocuğun su azlığı yoktu keyfi yerindeydi. Bütün organları tek tek incelendi. İçin rahat olsun çok sağlıklı dedi. Kendi doktoruma sonra tekrar gittim ve su az dedi. Ama hiç düşünmedim. Havuç suyu vs tüketiyorum her gün. Geçen kontrol iyi demişti. Bu kontrol yine böyle dedi. O yüzden iğne konusunda tereddutluyum. O yüzden diğer doktorla görüşeceğim tekrar parasına vs bakmadan. Doğum paketi aldığım için artık mecbur doğumum ilk doktorla olacak. Şimdiden ikinci çocuğum zamanında şartlar daha iyi olsun da ikinci doktora gideyim diye dua ediyorum.
Teşekkür ederim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en iyisini sen bilirsin o zman canım ama tek doktorla kalmamakla çok çok iyi etmissin merak etme az kaldı zaten hayırlısıyla doğuma Allah büyük bir şekilde geçer gider su günleride hayırlısıyla atlatalimda düzelir inşallah haftamizda aynı seninle sen sıkıntı yapma stres en büyük düşmanımız biliyosun bak bugüne kadar gelmiş Allah'ın izniyle ve her cihaz farklı olduğu için kilosunda haftasında bile farklılık gösteriyor biliyorsun belki seninkide öyle birseydir

livelong livelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim 🙋🏼‍♀️

Eklentiler

• E086C081-57C8-454D-871E-D1656EF2E12B.webp
    E086C081-57C8-454D-871E-D1656EF2E12B.webp
    11 KB · Görüntüleme: 47
Desene iyiki yazmışım canim yoksa artik lazim oldugunda alsaydin 120 tl olurdu o zamana🤣🤣
Aynen kız valla iyi ki söyledin ☺️😃 yedek uç almam gerektiği sen söyleyince aklıma geldi 🤣 şubatta daha da pahalı olur kesin, belki yılbaşı öncesi daha ucuzdu kim bilir 🥲 neyse zaten 5 sene önce 50 tl ye almıştım, oğluma da yenisini almışım gibi oldu ☺️

livelong livelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim 🙋🏼‍♀️
Cnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?
Mıknatıs diğerine gore daha kolay oluyor cnm becerirsin😁

Bir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarım😍☺️ Şu modelden görmüşsünüzdür kesin 😃 erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım 🤣🤣 pembe rengi de çok güzeldi ama 🥰

Eklentiler

• 711457EF-8F78-4EE3-8BD9-7ABD7C07167A.webp
    711457EF-8F78-4EE3-8BD9-7ABD7C07167A.webp
    40 KB · Görüntüleme: 55
Cnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?
Mıknatıs diğerine gore daha kolay oluyor cnm becerirsin😁
Diğerini takmayı hiç beceremiyorum zaten, zamanında duo yapıştırıcı bile almıştım kaç sene önce 40 tl vermiştim sadece yapıştırıcıya 🤔😬 inşallah bu da elimde patlamaz 😃☺️ Spinal olcak canım 😃

Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Ben kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..🤔

Canım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardı☺️

Ben kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..🤔
Kilosu da artınca zor olur gibi geliyor sling bana da :) neyse doğumdan sonrasına bakacağım biraz büyüsün de

Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Slingler çok pahalı ben de almak istiyorum bi doğsunda olmadı ikinci el birşey bakacağım. Ama kanguru falan şart bencede dşarı çıkarken bebek arabası yerine pratik olur

Bir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarım😍☺️ Şu modelden görmüşsünüzdür kesin 😃 erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım 🤣🤣 pembe rengi de çok güzeldi ama 🥰
Aaa bununda ben de beyaz rengi var 🥰 taşları var üstünde de çok tatlış duruyor 😊

Canım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardı☺️
Atarım tabiki canım 😉 şu kızın videosunu izledikten sonra almaya karar verdim ben de , kötü yorumları görmüştüm senin gibi önce vaz geçmiştim. Çift mıknatıslı aldım , tek mıknatıs uçtan kalkık durur gibi geldi.

Diğerini takmayı hiç beceremiyorum zaten, zamanında duo yapıştırıcı bile almıştım kaç sene önce 40 tl vermiştim sadece yapıştırıcıya 🤔😬 inşallah bu da elimde patlamaz 😃☺️ Spinal olcak canım 😃
Evet kuzum ya çok kullandim bende yapistiricili olani bazen tutmuyor yada kayiyor çok sinir oluyordum🤣

Aaa bununda ben de beyaz rengi var 🥰 taşları var üstünde de çok tatlış duruyor 😊
Önce ben de beyaz alacaktım ama yorumlarda ekru renk diyorlardı, tam beyaz değilmiş, o yüzden mavi aldım, geceliğimde de bu maviden renkler var çünkü 😃 ama içimden bir ses, 4 yaşındaki kızımın tacıma çökeceğini söylüyor 😃☺️ Ona da pembesini mi alsam dedim, sonra vaz geçtim, bir sürü tacı var 🙈

Back
X