2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bugün aynada burnumun ne kadar büyüdüğünü dikkatli bir şekilde incelerken yeni bir şey fark ettim😂😂😂 boynumda yeni yeni benler çıkmış 🙄 yani böyle büyük büyük değil açık kahve küçük küçük iğne ucu gibi birbirlerine uzak ama rahat 10-15 tane var. Böyle bir şey yaşayan var mı 🤔🤔
Canım bende bayadır var,7. Aya girerken çıktı boynumda. Ona ek olarak yzüümde de küçük kırmızı benekler de çıktı :D

Kızlar bugün aynada burnumun ne kadar büyüdüğünü dikkatli bir şekilde incelerken yeni bir şey fark ettim😂😂😂 boynumda yeni yeni benler çıkmış 🙄 yani böyle büyük büyük değil açık kahve küçük küçük iğne ucu gibi birbirlerine uzak ama rahat 10-15 tane var. Böyle bir şey yaşayan var mı 🤔🤔
Olmaz mı canım 😃🙃 benim de benlerim çoğalmış küçük küçük bazıları kahve bazıları kırmızı hatta 😃 neyseki yüzümde değiller, daha çok boynumun çevresinde göbeğimde falan. Varis yok ama bende hiç, kızımda da olmamıştı, oğlumda da şu ana kadar oluşmadı neyseki 🧿 benler bence sevimli ama varis hoş durmuyor.

bizde de öyle ya. annem her arayana ocak başı ortası gibi diyo anne benim ocak sonu diyorum neden insanlara erken söylüyorsun. ben bunu gecen doğumda da yaşadım 1 hafta içinde daha doğurmadın mı aramaları başlar. şubat ortası de sorana neden erkene çekiyosun ki ben strese giriyorum 😄
Sonra şey demeye başlıyorlar aaa daha doğuramadı mı e kaç aylık oldu.. bu anneler yok muuu ah ah

Diger doktordan geldim ve tahmin ettiğim gibi su değerim normal çıkti bebeğin duruş acısı ile hemen düzeldi inanılmaz rahatladım serviks uzunlugum ise 4 cm çıktı gayet iyi erken doğum riskin yok dedi
aa çok güzel haber sevindim canım🥰
Kızlar bugün aşırı aşırı bir regl sancım var ya 🙄 dün çok yürüdüm ondan mı acaba
sürekli mi canım ara ara mı giriyor
Eki Görüntüle 2982295 Kızlar bu da bizim kapı süsümüz. Rabbim sağlıkls kullanmayı nasip etsin inşallah🎈
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah ismi de çok begendim
Benimkide bu peki bilin bakalım benim neyim yok? Terliğimmmmm almamışım unutmuşum 🤦🏼‍♀️
tacın cok zarifmiş 🌸

ben de büyük kızıma küçük kızıma ve bana takım sipariş ettim taç degil benimki toka büyük kızımınki iki toka iki yana takılacak küçüğünki de onların tacı. çok sevdim 🌸 3ümüz takarız artık

Benim göbeğimde çıktı 2 tane canım, benimki de açık renk ama toplu iğnenin başı kadar 🙈 annem geçer bendede olduydu dedi

Progestanı kullanmaktan o kadar sıkıldım ki kızlar. 36 ya kadar devam dedi. 36+0 da birakiriz degilmi? Birde iliski bize hep yasaktı son zamanlarda normal doğum düşünenler hızlansın diye iliski olmasi daha iyi olurmu doktor soylermi acaba. Yatmaktan sıkıldım. 37 den sonra bol harekete baslamak istiyorum inşaallah 😊

Kizlar bebisim haftasiyla uyumlu hala doğum pozisyonunda gayet iyi cok şükür suyumda iyiymis 2450 gram olmuşuz cok sukur 47 cm olmusuz.2 hafta yada 3 hafta sonra gel dogum şeklini belirleyelim nstye gir dedi.bizim muayene yine artmis 215 olmus.dogumda sezeryan ve normal 4600 epidural olursa 700 ekleniyormus.suda dogumda 9000 mis🤣🤣birde simdi gittim biontech 3. Dozumu oldum.ilk defa doktorum bu kadar net konuştu eger esim ayni durumda olsaydi kesinlikle olurdu cunku vakalar cok artti 32 haftalik hastami kaybettim yeni dedi😔 kosa kosa gittim aşımı oldum dikkat edin sizde valla Allah saglik versin cidden

Eki Görüntüle 2982295 Kızlar bu da bizim kapı süsümüz. Rabbim sağlıkls kullanmayı nasip etsin inşallah🎈
Benim kız kardeşine Bulut diyor gözüm yaşlı 🥲 o bulmuştu bu ismi kardeşine. Napiyim kızım için bi çocuk daha mı doğurayım ya üzüldüm kızıma şimdi 😂 adıyla yaşasın canım kapı süsün çok güzel zaten bende aynısını yaptırmıştım püskülü ve tüyü daha fazla sadece. Sağlıkla kullansınlar 🥰

Kızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu

Progestanı kullanmaktan o kadar sıkıldım ki kızlar. 36 ya kadar devam dedi. 36+0 da birakiriz degilmi? Birde iliski bize hep yasaktı son zamanlarda normal doğum düşünenler hızlansın diye iliski olmasi daha iyi olurmu doktor soylermi acaba. Yatmaktan sıkıldım. 37 den sonra bol harekete baslamak istiyorum inşaallah 😊
Ee bana doktor dün progestanı bırak dedi. Magnezyumu bırak dedi. Serviks kısalmış çocuk iri kasılmalarım sancılarım var. E bu canını yediğimin doktoru beni hemen doğurtmaya mı çalışıyor?

Kızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Evet ben öyleyim. Geceden beri doğurcam diye tetikteyim. Kaskatı o kadar sert ki. Bi ara yumuşuyor sonra gene taş gibi. Belimde ağrıyor vajene doğru giren bi sızlama da oluyor. Bıraktım ucunu ortasını artık doğurursam doğururum dinlememe kararı aldım kendimi. Ne zaman nişanım gelir suyum boşalır giderim hastaneye yetti düşün düşün akıl sağlığımla oynuyorum artık. 🙄

Kızlar şimdi Engin bilgilerinize dayanarak soruyorum;
Epidural mi? Spinal mi?
Hiçbir fikrim yok kızımı normal doğurmuştum müdahalesiz.. şimdi sizden öğrenmem gerek hangisinin ne artısı ve eksisi olduğunu.
Dün doktora da sordum ama doğumdan bir hafta önce anestezi uzmanımız seni hastaneye çağırıp hepsini tek tek anlatacak dedi. Ben heyecanlı olunca dinleyemiyorum He He der geçerim ondan size soruyorum hangisi tercih edilmeli? ❣️

Ee bana doktor dün progestanı bırak dedi. Magnezyumu bırak dedi. Serviks kısalmış çocuk iri kasılmalarım sancılarım var. E bu canını yediğimin doktoru beni hemen doğurtmaya mı çalışıyor?
Bilmiyorumki canim. Keske benimkide birak dese. Belki bebis iri diye erken dogsun istiyor ama cigerleride gelismesi gerekiyor demisti dimi sana. Keske öncesinde ciger gelistirici vurdursaydi biz 32. Haftada her ihtimale karsi 4 doz vurdurdu. Doktorlari anlamak cidden zor 🙄

Canım doktorun haklı mesela arada sırada kasılıp sonra gevşer uzun sürmez o normal. Ama Uzun sürüyorsa baktırmalısın

Önce ben de beyaz alacaktım ama yorumlarda ekru renk diyorlardı, tam beyaz değilmiş, o yüzden mavi aldım, geceliğimde de bu maviden renkler var çünkü 😃 ama içimden bir ses, 4 yaşındaki kızımın tacıma çökeceğini söylüyor 😃☺️ Ona da pembesini mi alsam dedim, sonra vaz geçtim, bir sürü tacı var 🙈
Ya bende beyazını alacaktim bunun ama taci kendime hiç yakistiramam ondan vazgeçtim çok hoşuma gidiyor bu model

Bebe yağının içeriğinin nasıl olması gerekiyor acaba?
Bende de var onu mu kullansam diyorum ama hızlı mi emilmesi lazım. Sürünce çok yağlı kalıyor bir süre. O şekilde üstünü giydirebilir miyim ya da çok minik bir damla mi sürmem lazım komple vücuduna.
Minicik sursen yeter çok yağlı olunca kıyafete geçer kuzum.

Bende cok sıkıldım gece yatarken 1 adet 200 mg fitil olarak kullanıyorum.
Doktoruna sorarsın yasaklar hala devam mı değil mi..
Kizlar bebisim haftasiyla uyumlu hala doğum pozisyonunda gayet iyi cok şükür suyumda iyiymis 2450 gram olmuşuz cok sukur 47 cm olmusuz.2 hafta yada 3 hafta sonra gel dogum şeklini belirleyelim nstye gir dedi.bizim muayene yine artmis 215 olmus.dogumda sezeryan ve normal 4600 epidural olursa 700 ekleniyormus.suda dogumda 9000 mis🤣🤣birde simdi gittim biontech 3. Dozumu oldum.ilk defa doktorum bu kadar net konuştu eger esim ayni durumda olsaydi kesinlikle olurdu cunku vakalar cok artti 32 haftalik hastami kaybettim yeni dedi😔 kosa kosa gittim aşımı oldum dikkat edin sizde valla Allah saglik versin cidden
Oo maşallah ama 3 hafta geç değil mi? Artık 10 gün 1 hafta gibi kısa sürelerde kontrol olması gerekiyor.

3. Dozu bende oldum, ilk ikisini sinovac olmuştum, bu kez net bi şekilde biontech olmalısın dedi doktorum

Kasılma mi emin misin? Poposunu dayayıp itiyor olmasin? Benim kasılma yok ama sürekli poposunu sivriltip sertlestiriyor o bölgeyi

Back
X