Teşekkür ederim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en iyisini sen bilirsin o zman canım ama tek doktorla kalmamakla çok çok iyi etmissin merak etme az kaldı zaten hayırlısıyla doğuma Allah büyük bir şekilde geçer gider su günleride hayırlısıyla atlatalimda düzelir inşallah haftamizda aynı seninle sen sıkıntı yapma stres en büyük düşmanımız biliyosun bak bugüne kadar gelmiş Allah'ın izniyle ve her cihaz farklı olduğu için kilosunda haftasında bile farklılık gösteriyor biliyorsun belki seninkide öyle birseydirÇok geçmiş olsun hatırladım okumuştum sizi. Dünden beri o kadar çok doktorla görüstum ki ben için hiç rahat değil. İki defa nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebeğin değerleri iyi çıkıyor vs diye herkes tereddüt etti. Bu su azlığı olayı ilk yaşadığım bir şey değil. Belki hatırlayan arkadaşlarım olacaktır detaylı ultrason zamanından. Kendi doktorumda su az çıktı iki defa. Aldırır mısın diye bile soruldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerdi Allah yaşatmasın. Aynı gün çıkınca başka bir doktorla görüşüp tekrar detaylı yapıldı tam 2 saat sürdü. Çocuğun su azlığı yoktu keyfi yerindeydi. Bütün organları tek tek incelendi. İçin rahat olsun çok sağlıklı dedi. Kendi doktoruma sonra tekrar gittim ve su az dedi. Ama hiç düşünmedim. Havuç suyu vs tüketiyorum her gün. Geçen kontrol iyi demişti. Bu kontrol yine böyle dedi. O yüzden iğne konusunda tereddutluyum. O yüzden diğer doktorla görüşeceğim tekrar parasına vs bakmadan. Doğum paketi aldığım için artık mecbur doğumum ilk doktorla olacak. Şimdiden ikinci çocuğum zamanında şartlar daha iyi olsun da ikinci doktora gideyim diye dua ediyorum.