2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya evet resmen moralimi bozdu. Birde tansiyonum 13 çıktı ve bana tansiyon ilacı verdi, bebeğin suyu azalmış dedi, plesentası aşağıda dedi resmen moralimin içine sıçtı ben yarın başka bir doktora gideceğim hiç içime sinmedi
Canım küçük tansiyonun kaçki , benim 1 aydır 13 ilaç falan vermedi iyi der hep.içine sinen başkasına bak sonuçta güven önemli için rahat etsin

Kizlar bende bu ara öyle sakarlık başladı ki kendime hayret ediyorum tövbe tövbe kör eşek yapmaz yaptiklarimi az önce azıcık bi sür vardi cezvede ocakta tüm mutfağa resmen yaydim döktüm sütü tezgah yerler mahvetti allahtan hali yoktu ama bu ara o kadar sık yapıyorum ki iradesiz gibiyim elimden olmadık şeyler kayıyor gidiyor sanki
O bende haftalardır var elimden sürekli bir şeyler düşüyor eğilmek istemediğim içinde yanımda kim varsa göz göze geliyoruz eşim delirecek artık benim düşürdüklerimi kaldırmaktan :D

Kizlar bende bu ara öyle sakarlık başladı ki kendime hayret ediyorum tövbe tövbe kör eşek yapmaz yaptiklarimi az önce azıcık bi sür vardi cezvede ocakta tüm mutfağa resmen yaydim döktüm sütü tezgah yerler mahvetti allahtan hali yoktu ama bu ara o kadar sık yapıyorum ki iradesiz gibiyim elimden olmadık şeyler kayıyor gidiyor sanki
Benim sakarlıklarımı görsen ağzın açık kalır 😃☺️ Elimden 3 kere çatalı yere düşürmeler, tabak kırmalar , dikkatsizlikler 🙄 hiç yapmadığım şeyler 🙃

Ay canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keske ☹️ Aceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım😕
Bencede ya korkutuyorlar bizi hep😑 ins cnm ins dayanırlar biraz daha

Kızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an
Bizim bebeler heyecan seviyorlar heralde, gittiğin iyi olmuş canım , içini ferah tut dr lar önlem alıyorlar, allahın izniyle durur daha

Yaaa maşallah size ne de güzel bir zaman öyle o denk gelmez herzaman herkese Şubat annelerine özel 😍sen minik diye endişelenme öyle doğanlar sonra bir güzel toparlıyorlar ki sorma , kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına da gelmiyor maalesef , eskiler biz şöyle 4,5 kilo doğurduk şöyle 5 kilo doğurduk dediklerine bakma hepsi sağlıksız nesil oluyo haberleri yok 😊
Evet tarih konusunda şanslıyız💚 öyle cnm ya sağlıklı olsunlar da en önemlisi o, doktorum da öyle diyor, adam kiloya takık, diyorum az almış oğlum kilo boşver daha iyi diyor 😆😆

O bende haftalardır var elimden sürekli bir şeyler düşüyor eğilmek istemediğim içinde yanımda kim varsa göz göze geliyoruz eşim delirecek artık benim düşürdüklerimi kaldırmaktan :KK70:
Benim oğlum ya yavrum anne sen onları alamıyorsun mu diyor birde 🥰

Maşallah kuzucuğa annesi herşeyi yolunda hayırlıyla , ama bu aylar artık anne ve bebekte kilo alıyor ondan mı yada tuzlu kaçırdıysan vücudun su tutmuş olabilir ondan yüksek çökmüştür belki

toplamda 9 kilo aldım ama o son 3 haftada 3 almama kızdı
ödemdir , o dur budura pek inanmadı
gebelik şekerin çıkmıştı bu kadar kilo alamazsın dedi
daha dikkat etmeye çalışıyorum da nereye kadar bilmiyorum
Şuan nereye dönsek korona :KK43:
Benimde bugün babyshower ım vardı dışarı gidecektik eğlenceye.tırstık sitenin cafesinde kendi kendimize yapıcaZ.
Kaç haftadır erteliyoruz her hafta biri hasta :KK43: içimde kaldı ya 🥺inşlh akşama kadar kimse eror vermeZ ben dahil🙈

walla kaldı elbise, elbise kalınca çekimler kaldı
kendini çekemeyen fotoğrafçı olarak beni de yazacaklar tarihe 😥

Canım doktor ona göre bir şey verebilir belki serum falan.
Kaldı ki senin haftan çok iyi bu haftadan sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz ki zaten.
O karın sertlesmesi sancı oluyor evet benim de hala var. Galiba doktoruma ulaşacağım ben de
Oy seninki yine mi yaramazlık peşinde ya, cok olmadıkça sıkıntı yok demişti bana doktorum cnm

Yalnız değilsin 🙈

Benim sakarlıklarımı görsen ağzın açık kalır 😃☺️ Elimden 3 kere çatalı yere düşürmeler, tabak kırmalar , dikkatsizlikler 🙄 hiç yapmadığım şeyler 🙃
Ay gerçekten hayret ediyorum yaptıklarıma da jnsallah geçer bu doğumdan sonra beceriklilige ihtiyacım var lohusalikta 😬

toplamda 9 kilo aldım ama o son 3 haftada 3 almama kızdı
ödemdir , o dur budura pek inanmadı
gebelik şekerin çıkmıştı bu kadar kilo alamazsın dedi
daha dikkat etmeye çalışıyorum da nereye kadar bilmiyorum

walla kaldı elbise, elbise kalınca çekimler kaldı
kendini çekemeyen fotoğrafçı olarak beni de yazacaklar tarihe 😥
Ben iyi ki çekilmişim 27. Haftamda. Yoksa içimde kalacaktı. Ben çekimimi yaptım havalar soğudu sonra erken doğum riskim çıktı. Doktor yataktan kalkmayacaksnn dedi. Başıma böyle şeylerin geleceğini bildiğimden erkenden hallettim şükür. Tek sevincim o suan🙄

Benimki oğlak olacak bu gidişle teyzesi :KK70:
Ayyy canım yaaa halbu ki seninkinin balık olması lazım değilmi😬 2 burç geriden gelecek desene 🤭
Korkma allahın izniyle 20 ocağı geçersin sen ya çok mu sancın yoksa😯

Ben iyi ki çekilmişim 27. Haftamda. Yoksa içimde kalacaktı. Ben çekimimi yaptım havalar soğudu sonra erken doğum riskim çıktı. Doktor yataktan kalkmayacaksnn dedi. Başıma böyle şeylerin geleceğini bildiğimden erkenden hallettim şükür. Tek sevincim o suan🙄

ya ben fotoğrafçıyım ankarada, ilk cocugumda güzel bi çekim yapmıştım
şimdi daha detaylı istedim ama ben üşendim , işlerim yoğundu derken korona çıktı 😥
nasipte varsa haftaya çekerim nasip değilse hayırlısı , artık yeni doğana :D

Back
X