- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
Ben kovaya kendimi zor alıştırdım bide oğlak olursa bunalıma girerim sanırımBenimki oğlak olacak bu gidişle teyzesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kovaya kendimi zor alıştırdım bide oğlak olursa bunalıma girerim sanırımBenimki oğlak olacak bu gidişle teyzesi![]()
Dakika tutabiliyormusun canımSık oluyor canım uzandım kontrol ettim yine şimdi
Derkeeen şuan yine geldi mesela
İlk bebişte çekindiysen dert etme. Hastanede güzel güzel çekilirsinizya ben fotoğrafçıyım ankarada, ilk cocugumda güzel bi çekim yapmıştım
şimdi daha detaylı istedim ama ben üşendim , işlerim yoğundu derken korona çıktı
nasipte varsa haftaya çekerim nasip değilse hayırlısı , artık yeni doğana![]()
Bugün bütün doktorların manyakligi üstündeKızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam![]()
Birde hep 13 değil yani bir kez ölçtü 13 çıktı hemen hap mı verilir. Adını bilmiyorum canım gidip almadım saat 16:15e başka doktora randevu aldım ona gidicem insallahKiz 13 yuksekmi. Benim 19a kadar cikmisti. Alfamedmi verdi? Kac mg verdi. Doktorlar az bi yukseklikte ilersi olmasin diye hemen ilac veriyorlar. Benimde troid hep 2bin cikasiya troid ilacina basladi 25gramla basladik 75 grama cikardi. Kullaniyorum mecbur. Benim doktor secme sansimda yok doktor yok düzgün. Senin oyle bi sansin varsa baska bi doktora git muhakkak
Benm eşim oğlak. İnatki ne inat. Oğlumda oğlak olacak kaçarım yok. İşkolik olmaları çalışkan olmaları para hırsı olması hoşuma gidiyor. Kova yerine oğlakı tercih ederdim yine sanırımBen kovaya kendimi zor alıştırdım bide oğlak olursa bunalıma girerim sanırıminatçılıgi dediğim dediklikleri yeğenim oğlak gördüklerimden sonra çok tırsıyorum
![]()
İlk bebişte çekindiysen dert etme. Hastanede güzel güzel çekilirsinizkendini iyi hissediyorsan bizm gibi erken doğum durumun yoksa yap tabi. Şayet ben wc ye yürüyemez haldeyim
![]()
Canım bana 2 doz yapıldı hastane kendi temin etti tanesine 500 TL verdikPeki serumu ne kadar fiyata aldın? Ben özel muayeneye gidiyorum... Reçetesi geçmiyor aile hekimi de reçete etmesi
Aynen canım manyak adam ya hadi muayene yapmam diyorsun NST neden çektirtmiyorsun sanki sen mi bağlıyorsun alt tarafı yönlendireceksin ya . Bi gittim NST odasına boş hemşireler oturuyor. NST için geldim dedim onlarda hiç sormadan bağladılar. Ağrılarım da çıktı üstelik. Şaka gibi gerçekten hepsiBugün bütün doktorların manyakligi üstünde
Ay benim babam kayinpederim oğlak bilmiyorum bazen iyi ama bazen gerçekten aynı şeyleri gıcık ediyor beni ikiside babam ama istemezdim sanirim bilemedim eşimin abisi babaannesi kova onlarda aşırı bilmişler ama severim onlarında entelektüel havalarını o yüzden kovaya alıştırdım hep kendimi senin bildiğin yerden gelmiş canım en azından fazla zorlanmazsin es baya yakında olunca insan alışıyor bi şekildeBenm eşim oğlak. İnatki ne inat. Oğlumda oğlak olacak kaçarım yok. İşkolik olmaları çalışkan olmaları para hırsı olması hoşuma gidiyor. Kova yerine oğlakı tercih ederdim yine sanırım![]()
Olur canım oku kendine nazar da olabilirKizlar bende bu ara öyle sakarlık başladı ki kendime hayret ediyorum tövbe tövbe kör eşek yapmaz yaptiklarimi az önce azıcık bi sür vardi cezvede ocakta tüm mutfağa resmen yaydim döktüm sütü tezgah yerler mahvetti allahtan hali yoktu ama bu ara o kadar sık yapıyorum ki iradesiz gibiyim elimden olmadık şeyler kayıyor gidiyor sanki
Evet canım aynı senin söylediğin gibi. Şimdi saat 16:15 TE eski doktoruma randevu aldım oraya gideceğim. Eski doktoruma idrarımda yanma olduğunu söyledim idrar tahlili yapmasına rağmen göz göre göre idrar yolu enfeksiyonu yok dedi başka doktorlarda antibiyotik kullanacak kadar enfeksiyonmun arttığını söyledi Ben de iki kez idrar yolu enfeksiyonunu bulamadığı için bu kadın daha idrar yolu enfeksiyonunu bulamıyor beni mi doğuracak diye bırakmıştım doktorumuSon haftalarda doktor değiştirmek çok büyük sıkıntı zaten her doktor da kabul etmiyor böyle birşeyi. 9 ay takibini yaptığı hastalarla son dakika gelen seni bir tutmuyor çoğu.. tehlikeli bi karar almışsın canım. Ne yapmayı düşünüyorsun peki enerjin uyuşmadıysa eski doktorunla devam etsen en azından tüm takibini yapmıştı az çok hakkında Bilgi sahibi bi doktor. Ne için bırakmıştın onu?
Bence varya o kendince icerlemis ilk defa gittin diye bende bunu anlamıyorum ya gidebiliriz yani sonuna kadar da gidebiliriz özelde reddedemez bu arada bence son haftada gelen hastayı sankiAynen canım manyak adam ya hadi muayene yapmam diyorsun NST neden çektirtmiyorsun sanki sen mi bağlıyorsun alt tarafı yönlendireceksin ya . Bi gittim NST odasına boş hemşireler oturuyor. NST için geldim dedim onlarda hiç sormadan bağladılar. Ağrılarım da çıktı üstelik. Şaka gibi gerçekten hepsi
Bu tospirik halime nazar edecek babayigitte bilemedim simdiOlur canım oku kendine nazar da olabilir![]()
Baska doktora gitte için rahat etsin canım. Ben de yarın kendi doktoruma gidicem maalesef o kadar yolu tepicem. Adam kovdu resmen odadan beni. Plesenta aşağıdaysa nasıl yürü diyebiliyor???Birde hep 13 değil yani bir kez ölçtü 13 çıktı hemen hap mı verilir. Adını bilmiyorum canım gidip almadım saat 16:15e başka doktora randevu aldım ona gidicem insallah
Evet ben de kapı süsü ve çikolata gelince koyucamYa süpersin ne güzel anlatmışsın maşallah sende benim gibi ne varsa koymuşsunama ben astronot montu koymamışım bak hatta almamışım bile yazıklar olsun bana ki
ben kardeşimin yaptırdığı amigurumi oyuncak iki zürafa ve ayıcığıda götürüyorum birde sipariş ettiğim isimli yastık ve kapı süsünüde koyacağım gelince inşallah
![]()
Canım onun gıcık olduğu şey baska doktorun tahlilini ben yapmam diyor.Bence varya o kendince icerlemis ilk defa gittin diye bende bunu anlamıyorum ya gidebiliriz yani sonuna kadar da gidebiliriz özelde reddedemez bu arada bence son haftada gelen hastayı sanki
Olur olurBu tospirik halime nazar edecek babayigitte bilemedim simdi![]()
Bu sabah içtim gerçekten bebiş coştu sevdi herhaldePortakal suyu sıkın kendiniz , çıkan posaları da sakın atmayın içine koyup o şekilde için .
Ay bak buna değerim işte nazar bu zamanlarda sarma sarmakOlur olurben eşime okutuyorum arada iyi geliyor
son zamanlar yorgunluk dikkatsizlik de var tabi bende oturarak sarma sarıyorum şuan . Ayakta iş yapmak bize göre değil artık
![]()