2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar kızlar. henüz geçmişi okuyamadım. birazdan bakıcam baştan. nstden yazıyorum.36 artı 0 bugun. ultrason herşey normaldi çok şükür 2830 gram 47 cm olmuş Melisa'cım. haftalardır yüzünü göstermeyen beybi bugun ablası geldi diye yüzünü tamamen açtı. suyu ölçümleri haftasıyla uyumlu. hepimiz böyle güzel habrrler alalım inşallah.haftaya 37 artı 0 da tam gün belirlicez.ama 24 25 26ocaktan birini secebilirsin dedi doktor yani demem o ki 20 günden az kaldı benim 🥴🤗
şimdi nstdeyim. sonra odaları gezicez hastanenin.. Çok şükür geldik bu haftalara. hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah🥰

Oğlak benim de en büyük korkum ,anlaşamıyorum hiç bir şekilde :KK47:
Ben kovaya kendimi zor alıştırdım bide oğlak olursa bunalıma girerim sanırım 😬 inatçılıgi dediğim dediklikleri yeğenim oğlak gördüklerimden sonra çok tırsıyorum 😂

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄
Ne kadar kaba bu devlet hastanesi doktorları sanki bedava çalışıyorlar ya rezil herif doktor olmuş ama adam olamamış ayy sinir oluyorum böyle şeylere
Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻

Park beşik alan anneler temizliğini nasıl yaptınız? Bana kalsa banyoda suyun altına atacam ama eşim kış günü abartma dedi,silsek olurmuki 🤔

Park beşik alan anneler temizliğini nasıl yaptınız? Bana kalsa banyoda suyun altına atacam ama eşim kış günü abartma dedi,silsek olurmuki 🤔
Canım sirkeli beyaz sabunlu suyla sil istersen, sirke mikrobunu da kırar mis gibi olur. Sağlıkla kullansın mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucuk🌸

Ne kadar kaba bu devlet hastanesi doktorları sanki bedava çalışıyorlar ya rezil herif doktor olmuş ama adam olamamış ayy sinir oluyorum böyle şeylere
Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻
Amin canım Allah razı olsun. İyi ki onlara muhtaç değiliz valla.

Baska doktora gitte için rahat etsin canım. Ben de yarın kendi doktoruma gidicem maalesef o kadar yolu tepicem. Adam kovdu resmen odadan beni. Plesenta aşağıdaysa nasıl yürü diyebiliyor???
Aşağıda olan insanın yatması gerekir ki plesenta iyice baskı yapıp kanaman açılmasın. Tövbe ya özel mi bir de bu doktor
Ayy sorma canım özel 190 TL muayene ücreti verdik birde. Bugün bütün doktorlar kafayı yemiş galiba

Canım onun gıcık olduğu şey baska doktorun tahlilini ben yapmam diyor.
Ya tahlil için gelirsin ya da muaynee olursun diyor ama zaten ortada a normal bir tahlil yokki. Hemogram idrar ve nst var. sanki o muayene ettikten sonra bunları istemeyecekmiydi. Hepsini geçtim NST de yaptıramazsın demesine şok oldum. Neyse ki girdim yaptırdım ona sormadan. Terbiyesiz adam . Şikayet etsen kime neye nasıl edeceksin işte canım..
İyiki cektirmissin yine ne varsa insanın kendi takibini yapan doktorunda var

Benim oglanlardan kalma park beşiğim hafta sonu çıkarıp banyoda yikayacagim canım hemen suyu akip gidiyor sıkıntı olmuyor ama yapamam dersen silersin deterjanlı suyla

Ballikko Ballikko canım doktoru şikayet etsene hemen uyarı gidiyor ben uyuz olduğum doktoru hemen şikayet ediyorum eğer bir daha gitmem gerekiyorsa inan kuzu gibi oluyorlar
Devlette ki doktoru kime şikayet edeyim ki canım😕 iyi yapıyorsun hadlerini bildirmek lazım da işte

Canım sirkeli beyaz sabunlu suyla sil istersen, sirke mikrobunu da kırar mis gibi olur. Sağlıkla kullansın mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucuk🌸
Bende şuan ıvır zıvır koyuyorum üstüne ama yatağı gelmedi daha gelince yatağıyla birlikte sirkeli su ile silmeyi düşünüyorum canım bende

Sadece sertlik mi var cnm yoksa ağrı da oluyor mu
Adet ağrısı gibi ağrım oluyor.
Ayyy canım yaaa halbu ki seninkinin balık olması lazım değilmi😬 2 burç geriden gelecek desene 🤭
Korkma allahın izniyle 20 ocağı geçersin sen ya çok mu sancın yoksa😯
Yok geçen baktım kocadan önce oğlak oluyormuş. Kovadan sonra balık.
Benim en son her şey normalken doktora gittiğimde 16 17 Şubat gibi alalım demişti kovaya denk gelecekti en son.
Adet tarihine göre de doğum tarihim 17 subatti ama en son bebek geriden geliyor diye sat degistirildi. Bir 23 Şubat çıkıyor bir 1 Mart değişiyor.
Valla sinyaller pek normal değil gibi.
Aşırı sancım yok dayanılmayacak gibi değil.
Duşa girip çıktım uzanıp kontrol edeceğim yine.
Ben kovaya kendimi zor alıştırdım bide oğlak olursa bunalıma girerim sanırım 😬 inatçılıgi dediğim dediklikleri yeğenim oğlak gördüklerimden sonra çok tırsıyorum 😂
İnatciligi daha anne karnında belli zaten sürekli isyan peşinde :D
Dakika tutabiliyormusun canım
Duşa girmeden önce aşağı yukarı 5 dakikada bir geliyordu canım birazdan ilaç içip yine kontrol edeceğim. Yine geçmezse doktoruma ulaşacağım artık. Eşimin eve gelmesine de çok bir şey kalmadı. Gel derse birlikte gideriz herhalde

Back
X