2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla biraz zor verdi 70 lerle takıldı hep ama yiyordu da
Ya ben bugün ilk defa kahvaltıda hamileliğimden önceki kadar yedim. Nabzım 120-130 lara çıktı, nefes alamadım sırtıma göğsüme vurdu ağrısı. Bidaha tövbe dedim zorlamam kendimi. Saat 10 dan beri sadec su içtim😅 nasıl yiyorlar bu kadar hayret ediyorum özeniyorum da biyandan😂

Ilık bir duş al bence hiç kalkmadan yat biraz 3-4 saat istirahatin sonunda hala artıyorsa doktora gidin canım . Riskli gebelik ihmale gelmez ama önce bir süre yatman lazım hiç kalkmadan . Yağ varsa masaj da yaptır bir yakınına
O yırtılma gibi olan his geçti çok kötüydü ya tarif edemiyorum iki büklüm kaldım resmen kıza kahvaltı yaptıracaktım kıpırdamak ne mümkün çürümüş gibi değişik bişeydi nefesim kesildi. Şimdi bel ağrım var ama o his geçti diye yatıyorum annem gelecek akşam. Onlar yarın kızımla evdeyken bizde hastaneye gideceğiz bakalım. Şu günüde sağ Salim atlatalım da ..

Benimde rengi bi tuhaf oldu ya, duyduğum kadarıyla normalmiş ya öyle denk olması
Evet bazen olabiliyormuş.
Sadece halkası kararsa tamam diyeceğim komple göğsümün rengi değişiyor artık nerde duracak bilmiyorum sonra geçiyor mu acaba yoksa hep böyle mi kalacak 🥺

Aynen canim normal insan bile toplarken zorlaniyor. Akil iste🤣🤣 sanki yaranacak.valla benim canim kiymetlidir hic oyle seylere bulaşmam 🤣🤣 ben de cogu seyi aldim simdi almam dediklerimi alcam canim 🤣🤣 bir de e bebege girip gezince psikolojim duzeliyor internetten o yuzden almak istemedim😅
Ay peki ebebeğin kokusu😍 avm ye gidince alacağım yoksa bile giriyorum koklamak için

Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :KK70:.
Amaaan hallolur ya hiç takmayalim.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :KK70:.
Amaaan sonra geçirtecek bir seyler bulurum kafasindayim.
Ben mi anormalim yav :KK70:
Yok canim ya ben hep ders calistim 1 yıldır ondan bebis olmadan ne kadar gezsem kârdır hesabi bendeki🤣🤣basimda belimde kicim da ağrısa gezmeye devam duramiorum😅 bende oyleyim hala cantam hazir degil kapaticam ins bunlarida alinca tabi ben daha bisey cikarmazsam 🤣🤣benim hamile kalmadan lierac vardi hormon ilaçlarından 70 kilo olunca bir sabah uyandim iki taraflı 5 parmak catlaklarim vardi nasil moralim bozulmustu simdi daha cok var suruyorumda ne oluyor onlar genetik canim cok sallama sursende oluyor🤣🤣

Yok canim ya ben hep ders calistim 1 yıldır ondan bebis olmadan ne kadar gezsem kârdır hesabi bendeki🤣🤣basimda belimde kicim da ağrısa gezmeye devam duramiorum😅 bende oyleyim hala cantam hazir degil kapaticam ins bunlarida alinca tabi ben daha bisey cikarmazsam 🤣🤣benim hamile kalmadan lierac vardi hormon ilaçlarından 70 kilo olunca bir sabah uyandim iki taraflı 5 parmak catlaklarim vardi nasil moralim bozulmustu simdi daha cok var suruyorumda ne oluyor onlar genetik canim cok sallama sursende oluyor🤣🤣
Ohh sefam olsun de gez valla o zaman
Bende yürümeyi severim normalde. İnşallah bebislerimiz uyumlu olur da güzel güzel gezmeye devam ederiz yine. 😊😊

Kızlar aklıma bir şey geldi.
Doğumdan sonra lohusalik süresi boyunca kanama oluyor ya hani. Adet ağrısı gibi ağrımız da oluyor mu acaba?
Gerçi sezaryen olacağım için onun ağrısından olsa da belki anlamam bilmiyorum ama aklıma takıldı

Sadece halkası kararsa tamam diyeceğim komple göğsümün rengi değişiyor artık nerde duracak bilmiyorum sonra geçiyor mu acaba yoksa hep böyle mi kalacak 🥺
Benim ilk gebeligimde gogsumun alt kısımları kararmıştı. Doğumdan bir süre sonra geçti. Şimdi altı üstü sağı solu hep leke oldu. Geçer diye tahmin ediyorum. Yani InsaAllah geçer 😏

Ya aslında bitti evet ama negatifi görmeden nedense içim rahat etmiyo takıntılı mıyım biraz bilmiyorum, bittiği için çıktık aslında eşya bakmaya da yine de çekiniyorum birine bişey bulaştırmaktan 7 gün çok az değil mi ya🤷🏻‍♀️
Bugün de böyle yine halsizlik olunca dedim ki bitmedi mi acaba hastalık. Ya hastalıktan ya hamilelikten ama kolımu kaldırıcak halim yok
Ya evet haklısın ben de negatifi görsem de bir hafta daha kadar çıkmicam evden kimseye sebep olmak istemem 🤷🏻‍♀️

Bende emzirme döneminde de öyle olabilir ama sonra geçer

Bu kocalar ne gıcık yaa, bizim odadan bi iki parça bişey çıkacak beşik kurmak için, ustası siz hazırlayın hemen gelir kurarız dediler, kapıdan geçmediği için odaya kurulması lazım, adam kıçını kaldırıp iki parça şeyi çıkartamadı yaa, bişey olmıycanı bilsem bu sinirle kendim çıkarıcam, hadi tembelliği geçtim insan bi heves eder en çok ona sinir oluyorum, yarın doğursam çocuğun yatağı hazır değil, nerden geliyo bu rahatlık, nerdense bana da gelse 😡😡
Farkı yok canım benm evdeki de aynı. Zorla iş yaptırıyoruz. İte kaka yap yap diyene kadar sinirlerim tavan oluyor. KAç kere onun yüzünden kasılmalarım basladı. Anlamıyorlar ki

Emzirme sutyeni, biberon kendime cekim icin tunik, birde sut koymak icin posetler mi ne varmis onlardan alcam dursun yoksa alana kadar daha cok artar diye🤣🤣 belki emzirme atleti alırım ben normalde atlet giymiyorum ama bakalim alirsamda bir tane😅 gidince bastan baslayip gezicem bakalim eksik var mi ha bi de bebise cingirak istiyorm erken ama olsun heves ediyorum belki cogunu kullanmicam ama dursun elimin altinda🤣🤣🤣
Ben de kaç aydır şunu almak istiyorum hep aklımda , daha çok erken deyip duruyorlar , alıcam ama peşindeyim :KK53::KK9:

Screenshot_20220109-171223.webp

emilyinpariss emilyinpariss Ballikko Ballikko kızlar geçmiş olsun şimdi nasılsınız hastaneye gittiniz mi bugün daha yeni okuyorum mesajları sorunsuz bir şekilde bu sancıları da atlatırsın inşallah 🤲🏻🙏
Canım ağrılarım devam etti 5 dk da bir kasılmalarım oldu. Şimdi daha iyiym ama akşam yine baslayacak biliyorum akşam gideceğiz hastaneye 😞 çok farklı kasılmalar yasıyorum dün geceden beri.

Canım ağrılarım devam etti 5 dk da bir kasılmalarım oldu. Şimdi daha iyiym ama akşam yine baslayacak biliyorum akşam gideceğiz hastaneye 😞 çok farklı kasılmalar yasıyorum dün geceden beri.
Cnm lütfen endişe etme bak herşey güzel olucak bebeğinin kilosu da haftası da gayet güzel💞

Benim uzun zamandır sabahları uyandığımda bahsettiğim şekilde. İdrar felan da vermiştim enfeksiyon çıkmamıştı bu haldeyken. Bir keresinde de bakteri çıktı değer aralığı 0-50 yazıyordu. 32 çıkmış sonuç onu da onemsemedi ilaç felan da vermemişti doktor. Hamile her kadında bu degerler zaten biraz yüksek seyreder ilaca gerek yok demişti
Bende de idrarda bir şey çıkmadı. Bir de sadece sabahlari olması tuhafıma gitti. Gün içinde hiç yok. Enfeksiyon olmasında, akıntı sorun değil:)
Doktora gitmeme de 4 gün kaldı, o yüzden şimdi telaşa vermek istemiyorum.
Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :KK70:.
Amaaan hallolur ya hiç takmayalim.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :KK70:.
Amaaan sonra geçirtecek bir seyler bulurum kafasindayim.
Ben mi anormalim yav :KK70:
Benimde sadece sol tarafta çıkmış çatlaklar, aynen legen kemiği bitimi kalça üstü ve altı. Ortada hicbisey yok. Sağ tarafımda da yaklaşık iki aydır sadece bı tırnak cizigi gibi tek bir çizik var 😅 son ay cogalmaz diye umuyorum 😁

Ay peki ebebeğin kokusu😍 avm ye gidince alacağım yoksa bile giriyorum koklamak için
O koku satılıyor e bebekte alabilirsin. Oda kokusu Çubuklu. Bende alacağım ama koklaya koklaya ben doğumu başlatırım kesin diye almadım 😂

Benimde sadece sol tarafta çıkmış çatlaklar, aynen legen kemiği bitimi kalça üstü ve altı. Ortada hicbisey yok. Sağ tarafımda da yaklaşık iki aydır sadece bı tırnak cizigi gibi tek bir çizik var 😅 son ay cogalmaz diye umuyorum 😁
İnşallah ya. Surda 1 1.5 ay bir şey kaldı benim de bir atlatsak :D

Back
X