ilk defa buraya böyle yazıyorum ama doldum artık ben mi abartıyorum yemin ederim bıktım bu para muhabbetinden
Evlendiğim günden beri eşimin tarafından olsun kendi tarafımdan olsun bi gram bişey görmedim maddi manevi hep yalnızdık ve yalnız hissettirildik hamileliğim boyuncada böyle oldu nerdeyse doğuracam yarım ağız e ne alalım diye soruyorlar dedim gerek yok
Şimdide eşimin teyzesine gelmiştik yemeğe doğum ücreti konusu açıldı tabi ben biliyorum ne düşündüklerini eşimde saf söylüyor normal 6500 sezeryan 8500 görümcem ordan diyor ki aslında devlete gitseniz daha iyi değil mi bunu diyen insan da daha dün Zara’dan 550 TL ye mont alan bir insan
Diğerleri de diyor ki e sen sezeryan mı olacaksın yok bilmem ne yok özele mi gidiyorsun yok özelde para için sezeryan yaptırıyor daha kolayına geliyor doktorların yemin ederim ter boşalıyor üstümden çığlık atıp kaçmak istiyorum çok meraklıysanız gidin siz devlette doğurun demek istiyorum Hayır yani bu zamana kadar hiç bi ihtiyaç için arayıp dilenmedim sizden bu neyin hesabı tabi oğullarının cebinden çıkacak zannediyorlar halbuki çalıştım da öyle biriktirdim doğum parasını çocuğun çoğu eşyasını da öyle almıştım daha bi çorap bile almadılar yeğenlerine torunlarına lanet olsun vallahi bıktım art niyetli insanlardan