Oturmadaydik. Esimin süt kardesinin haniminin ebe tutmuslar parayla bugun kontrolum var sanada baksin cok iyi biri dedi. Gittik kontrole. Devlet hastanesi. Abi beni iceri bir aldilar bida salmadilar dogurmayinca. Ne oldugunu bilemeden. İlk dogum 20yasindayim. 4cm acilman var dedi. Bennnn neeeee diyerek masadan bir dogruldum. Şoka girdim resmen. Ebe gelip gidiyo nstde sancin tavan yapmis diyor ben diyorum sancim yok. Burda cikiyor diyolar. Suyumu falan bosalttilar. gelen dogurdu gitti gelen dogurdu gitti. Ama nelerini gördüm anlatsam. Aglamaya basladim tırstım. Kimseyle helallesemedim. Ne oldugunu bile anlayamadan. En son birsey oldu hafiften elimi bacak arama koydum birsey geldi kafasiymis

nasil bagiracagimida bilemedim. Gunduzki kadinlari dusundum nasil bagiriyolardi. Ayyy ufffff kimse yokmu diye bagirdim. Ebeler geldi dogum baslamis diye masaya bir aldilar hemen geldi oglum. Kapiya cikip ebeler kiziniz hafizmi hic bagirmiyor masaAllah devamli okuyor demisler. Ne oldugunu bile anlayamadan anne oldum. İkincide iki kere suyum geldi nisanim geldi. Dayadilar suni sanciyi. 9saat cektim. Hastaneyi yiktim yani öyle boyle deil. Cok zor bi dogumdu. Kordon dolanmisti. Dogdugunda mosmordu. Tamm kendimi kaybetmek uzereydim olmuyo doguramiyom derken oglum geldi. Doktor kaldirdi ve dediki ebelere bunu goruyomusunuz bu Allahin mucizesi degilde baska nedir dedi. Sekiz aylik dogdu oda.