• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım 🥰
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize 🥰
Ne kadar zorlu bir sürecin sonunda ne güzel kavuştun evladına canım ya. Darısı sağlıkla bizim de başımıza inşallah. Transferlerimiz arasında iki haftalık bir süre vardı. Benim oğlum da seninki gibi dayanır da biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelir inşallah. Çok duygulandım okurken. İnşallah bir an evvel sağlıcakla evinize kavuşursunuz 😍🙏

Ben de kullanıyorum, endokrin takibindeyim. İlacın dozunu kim ayarlıyorsa ona sorabilirsin. Benim bu hafta hafif yükseldi diye dozu artırdı. Doğuma kadar o şekilde devam et dedi. Doğumdan sonraki iki ay için farklı dozlar yazdı. İki ay dolunca tekrar çağırdı. Herkesin bünyesine ve değerlerine göre farklı şekilde ilerliyor. Bazısı doğumdan hemen sonra bakıyor
Haklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederim

Haklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederim
Benimki de 2,5'un üstüne çıkmamasına gayret ediyordu. 4-5 haftada bir tahlille kontrol etti hep dozu ona göre ayarladı. Bu sefer 2,5'un üstüne çıkınca biraz daha yükseltti işte dozu. Seninki de yüksek değilmiş. Sorun olacağını sanmıyorum da biz yine tedbirimizi almış olalım. Rica ederim, ne demek 😊

Doğumdan önce test yaptılar mı sana? Bana doktor yapmayınca idrar yolumdaki enfeksiyon bebeğime geçmiş 35+2 idi 36 oldu bugün ama küvezde. Enfeksiyonu temizliyorlar. Sürekli süt sağıp gönderiyorum apart tuttum hastanenin karşısında. Bebeğimi emzirmek istiyorum artık 😔 sağlıklı olmasına çok sevindim emme refleksi falan yerinde mi yada ne zaman çıkarırlar birşey dediler mi
Canım merak ettik seni . Enfeksiyon kapmasına üzüldüm ama küvez ortamında hemen toparlanır merak etme , yakında emzirmeye başlarsın 👍🏻 Sütün nasıl, bol bol su iç artsın ve güzel düşün lütfen 😉

Pazartesiye kadar hastanedeyim 😭
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
Sağlıklı olun cnm da kalın hastanede.. Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah bebeğine..

Kizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldi😬😬doğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum 🤣🤣🤣
Bunlarda huy galiba telefondan takip yapmak ne guzel dünya 🤦‍♀️

Ballikko Ballikko cnm cok sevindim güzel haberlerine, hadi bakalım sağlıkla evinize gidin inşallah 💚

Ben eşime aylardır al bir robot süpürge diyorum. Erteledi erteledi şimdi iki katina çıktı. Alacaksın dedim. Ben sana söyledim sen oyalandin. Dün akşam da diyor ki, sen kurutma makinası da istiyordun önce onu mu alsak süpürgeyi sonra alayım diyor. Yok dedim ben robot istiyorum. Kurutma dursun onu sonra al 😂 tamam dedi de pek inanasim gelmedi 😂 aylardır tamam diyor 😂
Esimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı die🤣🤣🤣simdi ben diyorum o yanaşmıyor 🤣🤣🤣

Kızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım 🥰
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize 🥰
Çok sevindim canım 😍 Spinal olman iyi olmuş, genel anestezi iyi bir şey değil, tabii panik ve korku varsa genel anestezi bazıları için daha iyi. Ameliyat sonrası ilk kalkış zor, bana sonda takılmamıştı, pıhtı atması olmasın diye idrara kendim kalkmıştım ameliyattan 2-3 saat sonraydı sanırım. Hemşire ve eşim ellerimden tutup kaldırmıştı, tam wc’ye oturucam bana sakın yere bakma demişti hemşire başın döner dedi 😃 ben de aksi gibi bakmış bulundum inanılmaz bir baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşamıştım , diğer kızlar okursa diye yazdım bu ayrıntıyı sakın yere bakmayın🙈 İnşallah en yakın zamanda daha da iyi olursun ve evinize dönersiniz 🤗 Sütünden mümkün olduğunca vermeye çalış, sarılık olmaz böylece 🙏😉

Pazartesiye kadar hastanedeyim 😭
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
canım üzme kendini, bebeğin de üzülmesin..sağlıklı olun da bi kaç gün kalın, hem kontrolde oluyosunuz bak, Allah korusun bi şey olsa hemen müdahale ederler,Allah ın izniyle geçecek hepsi, sağlıcakla kavuşacaksınız 💛

Hadi gözün aydin canim darısı başımıza 🤗😍

Kızlar benimde sezeryan olucak nasip olursa doğumum. Bebiş iri olduğu için doktor 25 ocakta alalım dedi ben de tamam dedim 🙈 kilosu 3470 çıktı. doktor kendini çok yorma her an doğurabilirsin dedi iyice kanala girmiş 🤭 işin garibi ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum sadece arada alt tarafa baskı yapıyor geçiyor 🤣
Suan ben heyecan yaptim senden bir gun onceyim😅 bakalim haftaya cumartesi bana ne diyecek doktor bende tık yok çünkü 🤣🤣

canım üzme kendini, bebeğin de üzülmesin..sağlıklı olun da bi kaç gün kalın, hem kontrolde oluyosunuz bak, Allah korusun bi şey olsa hemen müdahale ederler,Allah ın izniyle geçecek hepsi, sağlıcakla kavuşacaksınız 💛
İnşallah.
Acaba doğum yapıp öyle mi çıkarım merak ediyorum

Back
X