Aklında bulunsun bu gibi yüksek gi (gilidemik indeks) li besinler yersen yanında bir bardak süt iç ki şekerin hoplamasın. Yoğurt da olur. Doktor tembihlemişti. Diyette de öyle veriyolar zaten. Meyve+süt yada yoğurt şeklinde. 1 dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı haşlanmış kuru baklagil tüketebilirsin genel şekerini baya düşürür. Fasulyeyi, mercimeği, nohutu salataya çevirip tüketiyorum ben. Maydanoz, dereotu, nane, pul biber, limon, zeytinyağı ve biraz tuz. Valla mis gibi oluyor ve kahvaltıda bile gayet güzel yeniyor. Akşam yemeğiyle yiceksen biraz taze soğan da doğra valla lezzeti uçuyor. Hep bir gün önceden hazırlarsan, yani atıyorum fasulyeyi yağladın limonladın tuzladın ama otunu çöpünü yiyeceğin zaman doğruyorsun. Sosu içine çektiğinden acayip lezzetli oluyorBen yurtdışında yaşıyorum her dr a gitmemde farklı bi dr görüyor burda maalesef. Dünkü kontrolde dr yediklerimi sorunca bisküvi ve doğum yaklaştığı için 1 adet hurma yediğimi söyledim o tarz şeyler aniden yükseltir dedi o yüzden erken ölçeyim bi kaç çıkacak dedim. Tokluk oluyor evet normali burda 7.8 in altı olması gerekiyor 19 çıktı şimdi 1 saat oldu tekrardan ölçtüm 8.2 çıktı yine yüksek çıktı. Artık tüketmicem kendimi çok suçlu hissettim ama önceki dr un yanıltması oldu hatta yeni şeyleri de deneyip yükseltmiyorsa yiyebilirsin demişti. 3 haftaya kadar kendiliğinden doğum olmazsa suni sancı verip doğumu başlatacaklar zaten şekerden dolayıbu arada suyum falan normal bebek iri değil ortalamanın biraz altında ama normal sınırlar içinde gelişimi gayet güzel diyorlar. Ah sağ sağlim kucağımıza alsaydık bi hepimiz