• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok şükür canım inşallah sağ salim gelir bebiş 😍😍
Aynen kardeşim ve arkadaşımdan biliyorum o yüzden sürekli emziriyorum süt yapacak şeyler yemeye içmeye çalışıyorum. Kv ile bitki çayı almıştık hergün yapıyo içeyim diye.

Valla anneanne de babaanne de burada o kadar rahatım ki sadece emziriyorum ağrım olmadığı zaman altını kıyafetini değiştiriyorum. Geri kalan herşeyi yapıyorlar ama 10 gün falan kalıp gidecekler ben kendi i toparladıktan sonra .
Maşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzel 🥰

Hanimlar merhabalar nasilsiniz🤗
Bugun kontrolümüz vardi. Bebek iyi durumda dedi doktorum ama suyu alt sinirda dedi. Suyunu her hafta kontrol edecekmis. Ve sonra ilginc bir sey söyledi, 14 şubata kadar bekleyelim, gelirse kendi gelir gelmezse alalim ama beklemez muhtemelen dedi.
Ben normal dogum istiyordum ama boyle soyleyince gikimi çikaramadim. Suyu az diye mi oyle konustu acaba dedim. Bilenler fikir verebilir mi? Su az olunca direk sezaryen mi oluyor?

Hanimlar merhabalar nasilsiniz🤗
Bugun kontrolümüz vardi. Bebek iyi durumda dedi doktorum ama suyu alt sinirda dedi. Suyunu her hafta kontrol edecekmis. Ve sonra ilginc bir sey söyledi, 14 şubata kadar bekleyelim, gelirse kendi gelir gelmezse alalim ama beklemez muhtemelen dedi.
Ben normal dogum istiyordum ama boyle soyleyince gikimi çikaramadim. Suyu az diye mi oyle konustu acaba dedim. Bilenler fikir verebilir mi? Su az olunca direk sezaryen mi oluyor?
Merhaba canım,iyiyiz şükür gün sayıyoruz. Benim bildiğim kadarıyla 38.haftadan itibaren su azalmaya başlıyor,40.haftada son noktaya geliyor. Suyun olması gerekenden hızlı azalırsa diye müdahele edeceğini söylemiştir. Su azaldıkça gelişim de yavaşlıyor diye biliyorum. Doktoruna güven ve çok takma kafana. Öyle yada böyle gelecek bu bebeler kucağımıza. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar tek tek alıntılayamadım, hiç normal doğum yapan görmeyince gerçekten kendimi yalnız hissetmiştim, sezaryeni ben mi o kadar abartıyorum acaba diye 😄 kısmetse ben de normal doğurmayı çok istiyorum sırf ameliyattan ve sonrasından korktuğum için. Ama genel olarak herkesin bir sebebi varmış :) ben normal doğum yapmayı tercih ettiğim için sanırım sayfada sona kalacağım bu gidişle😄😄
Ben de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.
Maşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzel 🥰
Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterler 🤣🤣 ama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi 😂😂

Bi maşallahinizi alırız teyzeleri🥰

Eklentiler

• 20220127_130607.webp
    20220127_130607.webp
    14 KB · Görüntüleme: 111
Yeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadı 🙄 refleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor 🥺 bu konuda dertliyim bende
Yaaaa en büyük korkum gaz😢😢😢😢siz kaç haftalık doğdunuz... Acaba gaz damlasi
Yeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadı 🙄 refleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor 🥺 bu konuda dertliyim bende
Bende en çok gaz sancısını merak ediyorum... 34+1 de dogdu kızım... Acaba normal bebekler gibi 15. Gün mu başlar yoksa geç mi erken mi süreç nasıl olur acaba...ve ne kullanmalıyız... Bu konuda doktoruna soru soran oldu mu hic

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi 🤔 normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum 🤭😄😄
[/QUOTE
Ben de korkuyorum. Tüp bebek benimkisi. Doktor normal doğum için hiç cesaret vermiyor sen bilirsin diyor. Tüp bebek anneleri genelde sezaryen tercih ediyor dedi. Bizim de o şekilde şekillendi. Hayırlısı olsun artık sağ salim alalım hepimiz kucağımıza 🌼

Merhaba canım,iyiyiz şükür gün sayıyoruz. Benim bildiğim kadarıyla 38.haftadan itibaren su azalmaya başlıyor,40.haftada son noktaya geliyor. Suyun olması gerekenden hızlı azalırsa diye müdahele edeceğini söylemiştir. Su azaldıkça gelişim de yavaşlıyor diye biliyorum. Doktoruna güven ve çok takma kafana. Öyle yada böyle gelecek bu bebeler kucağımıza. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Şimdi daha iyi anladim canim tesekkur ederim. İnsallah suyu biraz daha dozunda kalir. 37yi bu hafta doldurcam daha.

Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin, saglikla kavusalim yavrularimiza 🤗😍

Ben de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.

Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterler 🤣🤣 ama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi 😂😂
Benimde kızım yapmıştı banyodan sonra anneannesi in üstüne 😂

Back
X