• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla kızın psikolojisi bozuldu eridi bitti resmen Afrikalılara döndü zayıflıktan 😂 annecim yemek ye basıyor ağlamayı annecim saçını tarayalım ağlıyor dün ceket almıştım o geldi kızım dene bastı ağlamayı. Yavrum niye ağlıyorsun diyorum NİYE ONA CEKET ALMIŞIMMM! yani dünyaları önüne sersem niye serdin diye ağlayacak. 4,5 yaşında. Bu gidişle psikoloğa gidicem ruh sağlığım iyi değil 😒
Yani diyosun ki cok ara vermeyin 2.yi yapın hemen 😀😀

Cnm meme ucu al faydası oluyor Ben kullanıyorum
bana da aventin göğüs ucu cikaricisini önerdi çocuk dr u, ama onu da alayım her yolu deniycez artık
Kac dakika emmeli acaba
hastanede ebe, dr ve emzirme danışmanı 20 30 dk göğsünde dursun, dura dura emer dediler o sure içindeki aktif emme yeter dediler , çocuk dr u 5 10 dk aktif emmesi yeterli dedi
Aynen öyle yine de şükür ediyorum sağlıkla kavuştuk bebeğimize isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻 incir ,hurma , dereotu , ciğer ve yeşil soğan süt yapar diye çevreden duyduklarım hepsini deniyorum bol bol sütlerimiz olsun inşallah
İnşallah canim

Hayırlı olsun canım ilk üç gün benim de gelmedi azıcık emince doymadığını hissettiğim zaman şırınga ile 5 ile 10 ml arası verdim.

Valla açık ve net üzgünüm kabul etmiyorum diyorum özellikle okuldaki arkadaşlarımı. Çoğu da anlayışlı davrandı. Sadece 1 arkadaşımı kabul ettik o da doğuma kadar hep bi aradaydık o sebeple. Kızan küsen keyfi bilir

Aynı aynı valla yaa Allahtan eşim yardım ediyo da biraz rahatlatıyo çocuğu. Bazen öyle gaz çıkarıyo ki küçücük bebekten o ses nasıl çıkıyor diyoruz 😱😱🤦‍♀️🤦‍♀️ Benim oğlum da çıkardığı kaka gaz rahatlatmıyo hala sancı var. Dr damla verdi azıcık rahatlattı ama hala sancı oluyo ara ara
Damla kullanıyoruz ama hala çok gazlı bide şey var kendi gaz çıkarmasından korkuyo 😂😂 perşembe kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek damlayı değiştirin dicem bi şişe bitti işe yaramadı. Aslında bi damla buldum ben ama yurt dışında satılıyor sipariş üzerine geliyor ama 350 tl. İçeriği tertemiz tamamen bitkisel ve herkes çok memnun. Doktora danışıcam bakalım ne diyecek

Yani diyosun ki cok ara vermeyin 2.yi yapın hemen 😀😀
Valla diyorum ki tek çocuk hiç çocuk 😂 ya tekle kalın yada hemen ikinciyi yapın kıskançlığı öğrenmeden 1 numaralar 😂 bir ihtimal daha var yaşlarınız müsait ise iyice büyüsünler okuldan eve gelip anneee kardeş istiyorum bebek sevmek istiyorum desinler ancak öyle 😂

Evet ikiz durumunu biliyordum, sende bakalım olacak mı:)
Benim rezerv az fsh yüksek, inş nasip olur.
Hamile kalmadan önce muhakkak bulaşıcı hastalıkar testlerini, antikor testlerini, vitaöin mineral hotmon testlerini yaptır. Hastane sonuçlarının ortalama değerleri aslında minimum değerler. Maksimuma yaklaştır vitaminleri.
12. günde hala terliyorum. Normalde hiç ısınamam ben, demir eksikliğim var
Tsh, T3, T4, İyot, Çinko, D3 ve B12 baktır muhakkak. Tiroit olabilir sorunun.
Damla kullanıyoruz ama hala çok gazlı bide şey var kendi gaz çıkarmasından korkuyo 😂😂 perşembe kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek damlayı değiştirin dicem bi şişe bitti işe yaramadı. Aslında bi damla buldum ben ama yurt dışında satılıyor sipariş üzerine geliyor ama 350 tl. İçeriği tertemiz tamamen bitkisel ve herkes çok memnun. Doktora danışıcam bakalım ne diyecek
Damlanın ismi nedir acaba?

Kızlar benim de bugün kontrolum.vardi genel olarak normal herşey elhamdülillah bebek 3.200 kg mis sizce normal midir 38+4 haftalık nst de biraz sanci çıktı ama Dr önemli değil dedi..normal doğum istiyorum inşallah Dr da normal mi sezeryan mi bişey diyemem.dedi bir hafta sonra gel yine dedi kilosu çokmu acaba ondan mı normalde biraz tereddüt lu dua edelim inşallah birbirimize

Sağlık ocağın yakında ise bi tartım yaptır kuzum için rahatlar ben yoksa pimpiriklikten tekrar götürüyordum çocuk doktoruna baktım kilo almış dedim yavaş yavaş geçicek sık dişini Çağıl herhangi büyük bişey olursa götürsün.
Çok yakın değil malesef. Bugün ebe eşime demiş hatta getirmeyin bu soğukta sakin diye. Yine kar yağmaya başladı.

Kızlar benim de bugün kontrolum.vardi genel olarak normal herşey elhamdülillah bebek 3.200 kg mis sizce normal midir 38+4 haftalık nst de biraz sanci çıktı ama Dr önemli değil dedi..normal doğum istiyorum inşallah Dr da normal mi sezeryan mi bişey diyemem.dedi bir hafta sonra gel yine dedi kilosu çokmu acaba ondan mı normalde biraz tereddüt lu dua edelim inşallah birbirimize
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Kilosu iyi yani normal dogmayacak kadar cok degil. Benim 36+6 da 3 kg cikti. Hersey normalken bile biranda sezaryene donebiliyor, belki doktorunuz onun icin kesin birsey soylememistir 😊

Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Kilosu iyi yani normal dogmayacak kadar cok degil. Benim 36+6 da 3 kg cikti. Hersey normalken bile biranda sezaryene donebiliyor, belki doktorunuz onun icin kesin birsey soylememistir 😊
Amin hepimiz inşallah canım belkide hayırlısı bakalım.bekliuorum :) belim arada ağrıyor bakalım hayırlısı hepimiz icin

Amin hepimiz inşallah canım belkide hayırlısı bakalım.bekliuorum :) belim arada ağrıyor bakalım hayırlısı hepimiz icin
Cok az kalmis zaten , hayirlisiyla hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insallah. En onemlisi her zaman rahat olmak , dogum anina degilde bebise odaklanmak. Cunku bebegi kucagina aldigin an hersey bitiyor 🥰

Cok az kalmis zaten , hayirlisiyla hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insallah. En onemlisi her zaman rahat olmak , dogum anina degilde bebise odaklanmak. Cunku bebegi kucagina aldigin an hersey bitiyor 🥰
Eevt son ,9 gün kaldı hem.korku hem heyecan var geceleri de uyku yok zaten Rabbime sığındım.sadece Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım.insallah 🥰🤲

Ay ya etkilendiler hakli olarak. Seninki daha da küçük tabi. Benim oğlum gayet yardımcı bile oluyor bana ama ben ona git kıyamıyorum. Oğluma baktıkça ağlayasım geliyo sanki ona haksızlık etmişim gibi. Servise bile indiremedim dün. Bugün indirdim diye nasıl mutlu oldu yavrum.
Valla benimde yaka süsü gibi bebek kucağımda olunca ilgilenemiyorum kızımla. 2 dk anneme bırakıyorum bebeği arkamdan bi yaygara kopuyor resmen gittiğimi anlıyor yapışık yaşıyoruz ve tabiki çocuk haklı olarak üzülüyor. Annem 1 aydır burda 10 gün sonra gidecek ve ben ne yapacağım bilmiyorum. 1 aydır kızım ananesiyle yatıyor evde geceleri. Bak bi ağlamak geldi yazarken annem gidince kendini yalnız hissetmez inşallah canım kızım 😩

Hamile kalmadan önce muhakkak bulaşıcı hastalıkar testlerini, antikor testlerini, vitaöin mineral hotmon testlerini yaptır. Hastane sonuçlarının ortalama değerleri aslında minimum değerler. Maksimuma yaklaştır vitaminleri.

Tsh, T3, T4, İyot, Çinko, D3 ve B12 baktır muhakkak. Tiroit olabilir sorunun.

Damlanın ismi nedir acaba?
Bu canım içeriğini de ekledim bakabilirsin ☺️

Eklentiler

• 3D8F7A82-8426-4381-8055-BDF83B42A699.webp
    3D8F7A82-8426-4381-8055-BDF83B42A699.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 97759881-B57F-48CD-8405-4529ACD832F8.webp
    97759881-B57F-48CD-8405-4529ACD832F8.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bana bir akıl verin..

Hastaneye geldik, açılma aynı, sancı da çok yok şuan yatıyorum hastanede.

En son rahatsızlığımdan dolayı üniversiteye takibe devam ediyorum, devleti biliyorsunuz malum illa normali hatta normalin de normal sürecinin tamamlanmasını bekliyor,ailem, ben hepimiz tedirginiz, sabah beni tekrar duruma göre eve gönderebilirler..

Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği bir de..
Eşim ve ailem eski takibimi yapan doktoruma dönüp sezeryan olmam taraftarı, ben çok karışığım ama korkuyorum da bebeğime bir sıkıntı olursa daha 2 hafta beklemek diye..
Ne yapsam bilemedim

Kızlar bana bir akıl verin..

Hastaneye geldik, açılma aynı, sancı da çok yok şuan yatıyorum hastanede.

En son rahatsızlığımdan dolayı üniversiteye takibe devam ediyorum, devleti biliyorsunuz malum illa normali hatta normalin de normal sürecinin tamamlanmasını bekliyor,ailem, ben hepimiz tedirginiz, sabah beni tekrar duruma göre eve gönderebilirler..

Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği bir de..
Eşim ve ailem eski takibimi yapan doktoruma dönüp sezeryan olmam taraftarı, ben çok karışığım ama korkuyorum da bebeğime bir sıkıntı olursa daha 2 hafta beklemek diye..
Ne yapsam bilemedim
Haftan tamamlanmis artık,ben olsam daha fazla riske atıp beklemem canım. Benimde tüp bebek,risk almak istemez doktorlar.

Back
X