• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tsh, T3, T4, İyot, Çinko, D3 ve B12 baktır muhakkak. Tiroit olabilir sorunun.
Tiroid için endokrin takibindeyim. Aslında oturduğum yerde terliyor değilim. Emzirirken oluyor, hararet basıyor
Kızlar bana bir akıl verin..

Hastaneye geldik, açılma aynı, sancı da çok yok şuan yatıyorum hastanede.

En son rahatsızlığımdan dolayı üniversiteye takibe devam ediyorum, devleti biliyorsunuz malum illa normali hatta normalin de normal sürecinin tamamlanmasını bekliyor,ailem, ben hepimiz tedirginiz, sabah beni tekrar duruma göre eve gönderebilirler..

Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği bir de..
Eşim ve ailem eski takibimi yapan doktoruma dönüp sezeryan olmam taraftarı, ben çok karışığım ama korkuyorum da bebeğime bir sıkıntı olursa daha 2 hafta beklemek diye..
Ne yapsam bilemedim
Eve gönderirlerse mutlaka özeldeki doktora giderdim ben de. Benimki de tüp bebek. İnsan riske atmak istemiyor ama bu tabii çok şahsi bir karar

Hamile kalmadan önce muhakkak bulaşıcı hastalıkar testlerini, antikor testlerini, vitaöin mineral hotmon testlerini yaptır. Hastane sonuçlarının ortalama değerleri aslında minimum değerler. Maksimuma yaklaştır vitaminleri.

Tsh, T3, T4, İyot, Çinko, D3 ve B12 baktır muhakkak. Tiroit olabilir sorunun.

Damlanın ismi nedir acaba?
Canım klasik istenen genel hormon testini yaptırdım adetliyken bakılan, onlarda düşük dediğim gibi.

Canımsın kardeşim Allah razı olsun sen nasılsın ne durumdasınız göremedim sonradan yazdıklarınızı hemen okuyacağım bende gazlı bir pepe ile gecelere akıyorum çok şükür bu günleri bekliyorduk, sende durumundan haberdar et canım çok öpüyorum Allah’a emanet ol kuzum❤️💐
Dün sabah 9:43 de kavuştum kızıma. Elhamdülillah herşey yolunda. Dün oldukça zor geçti benim için çok fazla ağrım oldu. Kuzucuk gece boyu uyumadı. Daha ilk günden kolik mi olunur ya hu🤕
Nasilsiniz iyi misiniz doğum oldu mu umarım her şey güzel geçmiştir
Uykusuzluğun verdiği perişanlığı saymazsak iyiyim çok şükür. Gece boyu meme de durdu sürekli emdi gazını çıkardık ama yatırınca bas bas bağırdı. Umarım siyam ikizi gibi yapışık günler bizi beklemiyordur

Merhaba hanımlar. Bende cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Dün 9.43 de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bal tanem. Ameliyatta tansiyonum düştü ve en korktuğum durumdu,2. doğumumda da yaşamıştım aynı olayı. Neyse ki müdahale ile çabuk kendime geldim. Bütün gece uyumadık sürekli meme de durmak istedi. Uyuyunca yatağına yatırdım ama bastı yaygarayı. Bebek hemşiresi kolik olabilir dedi ama ilk günden kolik olan da ne bileyim🤕
S Sarikuzum senden ne haber canım? Umarım herşey yolundadır.

Tamam canım Işın tedavisi mi yoksa emzirme ile ? İkisindede endişelenme canım eninde sonunda düşecek 40ı çıkınca rahatlıycaz inşallah 🙏
Şuanda emzirme cuma günü tekrar çağırdı. Gece emmek istemiyor mama istiyor gündüzleri daha guzel emiyor bakalımm, Ay inşallah ya bu gece çok huzursuzdu 😑

Merhaba hanımlar. Bende cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Dün 9.43 de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bal tanem. Ameliyatta tansiyonum düştü ve en korktuğum durumdu,2. doğumumda da yaşamıştım aynı olayı. Neyse ki müdahale ile çabuk kendime geldim. Bütün gece uyumadık sürekli meme de durmak istedi. Uyuyunca yatağına yatırdım ama bastı yaygarayı. Bebek hemşiresi kolik olabilir dedi ama ilk günden kolik olan da ne bileyim🤕
Gözün aydın cnm Sağlıkla büyüsün inşallah.
Benim kızımda ilk akşam öyleydi, dünyaya adapte olmaya çalışıyor ded hemşire. Şuanda tanıdığı tek yer sensin,seni kolu bacağı gibi saniyo dedi.
Şimdi biraz daha iyiyiz, gün geçtikçe onlarda alışıyor.

Gözün aydın. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün

En son rahatsızlığımdan dolayı üniversiteye takibe devam ediyorum, devleti biliyorsunuz malum illa normali hatta normalin de normal sürecinin tamamlanmasını bekliyor,ailem, ben hepimiz tedirginiz, sabah beni tekrar duruma göre eve gönderebilirler..

Eşim ve ailem eski takibimi yapan doktoruma dönüp sezeryan olmam taraftarı, ben çok karışığım ama korkuyorum da bebeğime bir sıkıntı olursa daha 2 hafta beklemek diye..
Ne yapsam bilemedim
Canim niye kendine ve bebegine bu stresi cektriyosun 😔 git ol sezaryen i sen de kurtul yavrunda kurtulsun gozunun onunde olsun bir de tup bebek diyosun ne zorlukla elde edilmis hamilelik, bazen normal diye zorlamakta iyi degil insallah hakkinizda sagliklisi olsun 🤲

Gozunuz aydinnn saglikla buyusunn insallah 😍🥰

Kızlar hep giremiyorum bebişten dolayı, nasılsınız ?
Doğuranları tebrik ediyorum 😊
Mama konusunu bu kadar büyütmeyin. Ben günde 2 defa mama veriyorum hala. İçinde bir sürü vitamini var. Keçi sütlü oluşuda beni hepten rahatlatıyor. Golden goat kullanıyorum. Çok sükür yan etkisi de olmadı tadı da anne sütüne cok yakın.
Yani mamaya bu kadar öcü gibi bakmamalıyız bence. Onda da ayrı vitaminler var gelişimi için yararlı olduğnu düşünüyorum.
Sarılık içinde faydası var .
Zaten geçici bir süreç bu 😊
Biz 26 günlük olduk memeden ayrılmıyor maşallahı var beni benden alıyor ama yapacak bişey yok , sürekli huy değiştiriyor 😞
Golden goat ben ebebekte bulamıyorum İzmir de... Bugün eczanelere soracak eşim...ve sizde kabızlık, gaz vs yaptı mı? Cogu bebekte yapıyor diyorlar😔

Ne yapsam bilemedim
Bu duyguların hepsini ben ilk bebeğimde yaşadım...40. hafta doktorum bu bebek kıymetli diyerek sezeryana yönlendirdi bizi... Benimde tabi korkum, panigim vs bunda etki etti...sezeryan çok korkunç bir şey değil ama ben sonradan yeniden hamile kaldım ve iki gebelik arası kısa olduğu için erken doğum yaptım dikisleeim açılmaya başladı çünkü... Avantajları ve dezavantajlarıni siz kendiniz düşünün...beden sizin bedeniniz... İçinizden hangisi geçiyorsa ona karar verin...❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Şuanda emzirme cuma günü tekrar çağırdı. Gece emmek istemiyor mama istiyor gündüzleri daha guzel emiyor bakalımm, Ay inşallah ya bu gece çok huzursuzdu 😑
Huzursuzluk olabiliyor canım benimkide öyleydi 1.45ten 4.30a kadar uyumayıp emmek istedi hep

Damla kullanıyoruz ama hala çok gazlı bide şey var kendi gaz çıkarmasından korkuyo 😂😂 perşembe kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek damlayı değiştirin dicem bi şişe bitti işe yaramadı. Aslında bi damla buldum ben ama yurt dışında satılıyor sipariş üzerine geliyor ama 350 tl. İçeriği tertemiz tamamen bitkisel ve herkes çok memnun. Doktora danışıcam bakalım ne diyecek
Canım dr ile konuşunca haber verir misin bi de hangi ülkede satılıyo? Görümcem almanyada ay sonu bi damla göndericekti bana bu olabilir mi acaba değilse bunu da isteyeyim.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Gözün aydın cnm Sağlıkla büyüsün inşallah.
Benim kızımda ilk akşam öyleydi, dünyaya adapte olmaya çalışıyor ded hemşire. Şuanda tanıdığı tek yer sensin,seni kolu bacağı gibi saniyo dedi.
Şimdi biraz daha iyiyiz, gün geçtikçe onlarda alışıyor.

Gözün aydın. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün

Gozunuz aydinnn saglikla buyusunn insallah 😍🥰

Canım dr ile konuşunca haber verir misin bi de hangi ülkede satılıyo? Görümcem almanyada ay sonu bi damla göndericekti bana bu olabilir mi acaba değilse bunu da isteyeyim.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. 9 aylık serüvenin ardından mutlu son. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
adzeynep adzeynep kolik olmasında varsın adaptasyon olsun.Şimdi işitme testine götürdü annem,sorunsuz gelirler inşallah

Allah kolaylık versin. Bir avazda, sağlıkla kolayca olsun bitsin inşallah

Maşallah kuzuya. Bizim de göbeği kanamaya başladı. Yine doktora gideceğiz bugün. 27 Ocak'ta doğduğundan beri sadece geçen hafta sonu doktora gitmedik. Onun dışında her gün hastanedeydik sarılık takibi ve tedavisi için. Tüm sıkıntılara rağmen insan şöyle bir bakınca içi erimiyor mu? Yaşadığım hiçbir duyguya benzemiyor
Ah canım ne kadar benzer duygulardayız😞 aynı şeyleri yasamısız nerdeyse. Bebeğim doğduğundan beri hastanelerde. O kadar problemi çıktı ki yine de şükürler olsun ama inan ki benm psikolojim alt üst oldu sütüm azaldı iştahım gitti. Bebeğime bakıp bakıp ağlıyordum sürekli. Sarılık, göbek bağının sürekli kanaması, burun tıkanıklığı nezlesi hiç bitmedi yavrumun. Bu kadar yıllık yaşamımda bu derece içimin eridğini bilmem. Kahroluyorum nerdeyse hergün . Bi öksürse aklım çıkıyor artık. Kalp atışlarım değişti😞 cok sükür artık daha iyiyiz burun tıkanıklığı kaldı ama sürekli aklımda sorular var çok gairp bişeymiş annelik

Golden goat ben ebebekte bulamıyorum İzmir de... Bugün eczanelere soracak eşim...ve sizde kabızlık, gaz vs yaptı mı? Cogu bebekte yapıyor diyorlar😔
Hayır canım doğduğundan beri kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yapmadı. Tadını da seviyor. Eczaneden aldım ben geçen gün e bebekte tükenmişti . Her bebekte aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum

Ah canım ne kadar benzer duygulardayız😞 aynı şeyleri yasamısız nerdeyse. Bebeğim doğduğundan beri hastanelerde. O kadar problemi çıktı ki yine de şükürler olsun ama inan ki benm psikolojim alt üst oldu sütüm azaldı iştahım gitti. Bebeğime bakıp bakıp ağlıyordum sürekli. Sarılık, göbek bağının sürekli kanaması, burun tıkanıklığı nezlesi hiç bitmedi yavrumun. Bu kadar yıllık yaşamımda bu derece içimin eridğini bilmem. Kahroluyorum nerdeyse hergün . Bi öksürse aklım çıkıyor artık. Kalp atışlarım değişti😞 cok sükür artık daha iyiyiz burun tıkanıklığı kaldı ama sürekli aklımda sorular var çok gairp bişeymiş annelik
Gerçekten öyle. Göbeğini takibe devam edeceğiz. Geçmezse pıhtılaşma testi yaparız dedi doktor. Dikişlerim de hala zorluyor. Ona da korse takmaya başladım. Burnu tıkanınca emzirmeden önce damla verdiler onu damlatıyoruz. Ben çok arızaya bağlamaya başlamıştım. Bugün anneme bırakıp markete çıktık eşimle. Yoksa çıldırmamm an meselesi. Nefesini falan kontrol ediyorum uykusunda

Ne yapsam bilemedim
Henuz vaktin var arkadasim panik yapma. Gunlerimiz ayniymis ve benim de tup bebek, ben de simdi kontrolden geldim. Benimki birak acikligi kanala bile girmemis yuzunu kabak gibi gosterdi, hamilelik suresince aldigimiz en netfotografini aldik. Normalde bu haftada yuzunu gormemiz iyi bir sey degil derken doktor, o da ne yuzu gorundu ultrasonda bebegin 🙈 ama panik yok beklicez, bu is hic belli olmaz, 15inde tekrar bakalim dedi ve ayrildik. O zamana kadar yine sanci, aciklik vs. olmazsa suni sanci uygulamaktan bahsetti, en son ihtimal ise sezeryan olabilir dedi.

Sen de tam gunumuzu panik yapmadan beklesenve bir gelisme olmazsa sezeryani degerlendirebilecek eski doktoruna gecsen iyi olur diye dusundum. Ama ennnnn onemlisi senin icinin rahat etmesi.. endiseli bir bekleyis olacaksa en iyi karari yine sen verirsin 🙏 gecmis olsun simdiden, kolay dogumlar olsun bizlere insallah 🌻

Bu Amerikan ürünü canım Almanya’da Hipp in yaratıcısı. Genel olarak Hipp ürünlerinde çok iyiler ben anne çayını içiyorum çok seviyorum kızımda mamalarınıda kullanmıştım. Almanya da bu damla satılıyor mu o konuda bilgim yok ama Amerikan ürünü onu net biliyorum

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. 9 aylık serüvenin ardından mutlu son. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
adzeynep adzeynep kolik olmasında varsın adaptasyon olsun.Şimdi işitme testine götürdü annem,sorunsuz gelirler inşallah
Kiz ilk günden belli mi olur kolik... hergun qyni saatlerde olursa kolik denir,sen hiç canını sıkma. Çok yakında adapte olacak dünyaya.
Geçti mi kulak testinden?

Back
X