• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmemS
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmem
Sağol canım darısı başına sadece son 1 haftadır merdiven inip çıktım günlük sıcak duş aldım gün içerisinde ara ara sukuat yaptım hatta duşta yaptım 7 hurma yedim bide yürüdüm ama bir hafta düzenli yaptım hepsini

Sağol canım darısı başına sadece son 1 haftadır merdiven inip çıktım günlük sıcak duş aldım gün içerisinde ara ara sukuat yaptım hatta duşta yaptım 7 hurma yedim bide yürüdüm ama bir hafta düzenli yaptım hepsini
Bana Dr çömel dedi 37+ 5 olduk bugün bebek 3 kg şuanda acaba bunları kaçıncı haftada yapmaya başladınız aktif olarak

Valla cesaretin varsa yap canım, 1 haftalık bebeğinle ikincinin planlamasını yapma cesaretini göstermenden ötürü önünde şapka çıkararak eğildiğimi de bilmeni isterim. ❤️😂
😀😀Doktorum biraz korkuttu cnm ya bende cikolata kisti vardı patlamış ileride sıkıntı çıkartır size dedi ondan yoksa tabi bi kac sene ara vermek istiyoruz, kıyamam ben oğluma 💙

😀😀Doktorum biraz korkuttu cnm ya bende cikolata kisti vardı patlamış ileride sıkıntı çıkartır size dedi ondan yoksa tabi bi kac sene ara vermek istiyoruz, kıyamam ben oğluma 💙
Bu hafta Çatı muayenesine gittim doktora ikinci çocukla ilk çocuk arası ne kadar olmalı dedim. Gözlerini büyüttü ovvvv gerçekten cesursun dedi bu arada ilk gebeliğim olması dışında bu soruda bir sorun yok :KK31::KK31::KK24:

Gözünüz aydın ilk doğum muydu?

Iceride oyle durmustur o yuzden simdi ice dogru bakiyorlardir. Endise etmeyin, zamanla duzelir, en fazla fizik tedavi evde yapmaniz gereken masajlari gosterir onu yaparsiniz. Yigenimin de bir bacagi yamuk duruyor, buyudukce duzelecek dediler.
Evet aynen öyleymiş. Anne karnındaki pozisyondan dolayı bu şekilde sorun teşkil etmez demiş. Ileri geri olacak şekilde hareket tavsiye etmiş,3 hafta sonra kontrol inşallah. Taburcu işlemlerimiz tamamlandı çıkmadan çocuk doktoru son muayeneyi yapacakmış onu bekliyoruz

Biz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına 🥰😍

Kızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Gözünüz aydın kızlar. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.

İkinci çocuk mevzusu geçmişken, bende buna nasıl cesaret ettim kendime şaşırıyorum 🤭🤭
Bu benim 3.doğumum. Ameliyat sırasında tansiyonum düşünce çok kötü hissettim sanki son nefesimi veriyorum sandım. Aklımdan geçen ilk şey kızım sen ne yaptın 3.çocuk neyine 🙈

Bana Dr çömel dedi 37+ 5 olduk bugün bebek 3 kg şuanda acaba bunları kaçıncı haftada yapmaya başladınız aktif olarak
38 e girince başladım 39+1 de doğdu çok şükür inş senin de kolayca doğar birde perine masajı var ya onu beceremedim ama gece yatarken bolca pamuğa zeytinyağı sürüp koydum öyle yattım yumuşaması İçin

İlk gaz sancılı gecemizi geçirdik
Gece 11 den sabah 8 e kadar çekti yavrum
8 da kaka yapıp gaz çıkardı rahatladı, 11 de yeniden başladı 😔😢

Masaj falan hak getire 🙄

Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda

Kızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Doğumunu biraz anlatabilir misin👀 Çık merak ediyorum ne oldu nasıl oldu? Normal doğum dimi?
Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Kocanızla hamileyim diye uzak durmayın 🤣

Yeni doğum yapanlar gözünüz aydın 🌺🤗

Bugün 38+2 olduk bizde halen tık yok, doğum sancısı birden mi geliyor? Geceleri arada çok hafif adet sancım oluyor başka da bir belirtim yok şimdilik.

Bu benim 3.doğumum. Ameliyat sırasında tansiyonum düşünce çok kötü hissettim sanki son nefesimi veriyorum sandım. Aklımdan geçen ilk şey kızım sen ne yaptın 3.çocuk neyine 🙈
Benim de 3. Doğum olacak ins ama korkuyorum çok. Ben çok panigim genel anestezi isteyeceğim kesin benim de tansiyon oynar uyanık olursam

Back
X