- 15 Aralık 2020
- 88
- 91
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa Evett idrar yaparken çok zorlanıyorum. İçimi kesiyorlar gibi. Tüm vücudum da ağrıyor yürürken sanki içim çürümüş gibi acıyor.Ben 3 şubatta yaptım hala ağrım var, bende bunu soracaktim, özellikle idrar yaparken içimi kesiyorlar sanki , ne zaman geçecek bende mi sorun var acaba
Hiç yatmadım hep hareket halindeyim bol su içiyorum da ama agrilar canımı sıkıyor artık.Benim bugün daha iyi cnm bol sıvı tüketip lavaboya çıktıkça toparlıyor birde lohusa iç. Çamaşırı giyiyorum sıkı tutunca daha rahat oluyor
Allah kurtarsın cnm,hamileliğin son zamanlarida çok zor. Yatmak kalkmak eziyet valla.Bizde napalım hala beyfendinin keyfinin gelmesini bekliyoruz sancım falan olmazsa 14 şubatta tekrar bir kontrole gideceğim![]()
Kızlar bebeğim geceden beri kucaktan inmiyor kucaktan vazgeçirmek için ne yapabilirim lütfen bi çözüm söyleyin![]()
Canım ödem ben de de çok ayakta kalınca davul gibi şişiyo dinlenince de şiş ama biraz daha normale iniyo çok aşırı zorluyo benide gece tuvalete kalkmak ayağımın üstüne basmak falan eziyet ya sabır çekiyorumArkadaşlar bu ödem işine tavsiyesi olan var mı? Hamilelik çatlağı olmadım ama bu gidişle etlerim çatlaktan öte yarılcak. Ayağımın üstü gerilmekten ejderha derisine döndü. Bileğim normal ama bileğimin hemen üstü balon. Diz kapaklarım geriliyor artık. Anlamadım bu nasıl saçma bir ödemBir de ağrısı var resmen sağ bacağım kopuyor.
33 yaşındayım cnm ben ya sanırım hemen yapmalıyım ikinciValla diyorum ki tek çocuk hiç çocukya tekle kalın yada hemen ikinciyi yapın kıskançlığı öğrenmeden 1 numaralar
bir ihtimal daha var yaşlarınız müsait ise iyice büyüsünler okuldan eve gelip anneee kardeş istiyorum bebek sevmek istiyorum desinler ancak öyle
![]()
Kundak yap sarmala, bebekler anne karnı daki gibi sıkışmayı seviyor. Bir de sen kokan bir kıyafet koy yanına kokunu alsın.Kızlar bebeğim geceden beri kucaktan inmiyor kucaktan vazgeçirmek için ne yapabilirim lütfen bi çözüm söyleyin![]()
Ayyy evet gece kalkıp ayağımın üstüne basmak tam bir işkenceCanım ödem ben de de çok ayakta kalınca davul gibi şişiyo dinlenince de şiş ama biraz daha normale iniyo çok aşırı zorluyo benide gece tuvalete kalkmak ayağımın üstüne basmak falan eziyet ya sabır çekiyorumdoğumdan sonra hemen inedebiliyormuş bi on gün içinde de inebiliyomuş herkesin bünyesi farklı inşallah hemen geçer
![]()
Ben basladim cnm 5. Gün kontrolde doktor başla dediBebislerinize ne zaman d vitamini başladınız anneler
Ağrılarım oluyor benim cnm bugün korse aldim inşallah iyi gelir, aslinda biraz azalmıştı doktor kontrolünde bandi çıkartınca attı yine ağrılarım2 şubatta doğum yapanlar;agrilariniz nasıl oldu?
Korse fayda ediyorsa bende alayım bari. Göbeğimde 5 aylik hamilelik gibi zaten şuanda almam iyi olur.Ağrılarım oluyor benim cnm bugün korse aldim inşallah iyi gelir, aslinda biraz azalmıştı doktor kontrolünde bandi çıkartınca attı yine ağrılarım
İnşallah kolaylıkla geçsin doğumunuzKundak yap sarmala, bebekler anne karnı daki gibi sıkışmayı seviyor. Bir de sen kokan bir kıyafet koy yanına kokunu alsın.
Ayyy evet gece kalkıp ayağımın üstüne basmak tam bir işkencecırt ediyo ayak tabanım içten
Bir an önce doğurmak istşyorum
![]()
Herkes de bekle bekle sıkıldı resmen
Hala doğurmadın mı diye başlıyor konuşmalar
![]()
Aaa canım ben doğum yaptın sandım bir an dalgınlık o iğne doğumdan sonra ödem geçmez yapılıyor seni yanlış yönlendirmeyimSonda takarken idrar yolu zedeleniyor. İltahap varsa aynı anlattığın gibi oluyo. Doktoruna söyle hemen. Genelde ilaç veriyolar anında rahatlatıyo. İltahap yaptıysa yayılmasın.
Berilyumm iğne işi aklımda olsun sağolasın.
Benim tiroidim var tuzu azaltamam iyot eksikliği de çekiyorum, doktor normal düzeyde tuzlu yemeye devam ediceksin dedi. Zaten çok tuzlu da yemiyorum. Bol su içiyorum. Herhalde 40 haftaya gireceğimden böyle oldu![]()
Eğer ilk.bebeginse bunun tadını çıkar suan ihtiyacı olduğu icin bunu istiyor yoksa kucağa alışmak gibi bir durum olmadi mümkün değil istediği ve bildiği sey kolun ve emmekKızlar bebeğim geceden beri kucaktan inmiyor kucaktan vazgeçirmek için ne yapabilirim lütfen bi çözüm söyleyin![]()
canım hangisini aldın, eşim wee baby almış kocaman, bebek sevmediCnm meme ucu al faydası oluyor Ben kullanıyorum
kaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat miBen 27 ocak'ta doğum yaptım, hala ağrım var. Korse biraz iyi geldi
sonda uzun durdu hemen kalkamadim çünkü , şuan antibiyotik kullanıyorum, dr da tek doz şase verdide bebek olunca eskisi gibi gece ic sabaha kadar dursun ilaç olmadı, en fazla 4 saat durabildimSonda takarken idrar yolu zedeleniyor. İltahap varsa aynı anlattığın gibi oluyo. Doktoruna söyle hemen. Genelde ilaç veriyolar anında rahatlatıyo. İltahap yaptıysa yayılmasın.
Berilyumm iğne işi aklımda olsun sağolasın.
Benim tiroidim var tuzu azaltamam iyot eksikliği de çekiyorum, doktor normal düzeyde tuzlu yemeye devam ediceksin dedi. Zaten çok tuzlu da yemiyorum. Bol su içiyorum. Herhalde 40 haftaya gireceğimden böyle oldu![]()
Birinci hafta kontrolünde doktor korse takabilirsin dedi. Birkaç gün sonra başladım. Günde birkaç saat takıyorumkaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat mi
Canım tuvalete çıkabiliyor musun ben geçen gün hoşaf içtim karnım dikişlerim o kadar ağrıdı ki yediğim şey çok etkiledi beniYaa Evett idrar yaparken çok zorlanıyorum. İçimi kesiyorlar gibi. Tüm vücudum da ağrıyor yürürken sanki içim çürümüş gibi acıyor.
Bende merak ediyorum ne zaman geçecek
Hiç yatmadım hep hareket halindeyim bol su içiyorum da ama agrilar canımı sıkıyor artık.
Çıkıyorum ama oda çok ağrılı oluyor .Canım tuvalete çıkabiliyor musun ben geçen gün hoşaf içtim karnım dikişlerim o kadar ağrıdı ki yediğim şey çok etkiledi beni